Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By nbaspecialtips
#113310 Moye neko u kratkim crtama da pokaze kako je tekla rasprava?

Jel bilo ono klasicno

yoldza: ja sam pao najjaci prijedlog danas al ti nisi nista objavio!!!
Ucenik: ja samu 14;35 bio u mozzartu odigrao 16 igraca, pogodio 19 evo tiketi xxx-xxxx-xxxxx-xxxx. Poz ja sam ucenik na losem glasu u ovom gradu a ko si ti (yoldza)?
By yoldza
nbaspecialtips wrote:Moye neko u kratkim crtama da pokaze kako je tekla rasprava?

Jel bilo ono klasicno

Ucenik: ja samu 14;35 bio u mozzartu odigrao 16 igraca, pogodio 19 evo tiketi xxx-xxxx-xxxxx-xxxx. Poz ja sam ucenik na losem glasu u ovom gradu a ko si ti (yoldza)?

Pa vidio si sve sta se pravis lud... :D dobro je da je obrisano da se ne vidi sramota od sinoc :D nego dragic me fino popravi i Hvala mu na tome
By nbaspecialtips
yoldza wrote:
nbaspecialtips wrote:Moye neko u kratkim crtama da pokaze kako je tekla rasprava?

Jel bilo ono klasicno

Pa vidio si sve sta se pravis lud... :D dobro je da je obrisano da se ne vidi sramota od sinoc :D nego dragic me fino popravi i Hvala mu na tome

Pa yoda kaze da je obrisano, a ja sam lego prije 1 sat.. pa sam konto da je bilo nesto poslije jos :D
By kokodril
UcenikBGD wrote:Svaka čast dvaesosmice, otkad si postao admin, nisi postavio nijedan tip niti analizu a Učenikove postove brišeš, već treći, četvrti put mi je izbrisan post, samo ne znam zbog čega??? AKo smetam na Forumu lepo mi reci, direktno "u lice, koliko se može direktno u lice biti na Forumu" i neću isati više a jok jajarski mi brišeš post koji sam pisao 15 minuta, sa sve argumentima Yoldži što sam odgovorio! Stvarno sramota!!!
Ili ste ponvo VajseaDona pustili da vodi Forum pa uveo opet Severnu Koreju?

Miki nije admin tj. Moderator... Tvoj kvalitet je da imaš teoriju urote u glavi :roll: :roll: ,bez toga se na ovim prostorima ni disat ne može :lol: :lol: :lol:
Svaki forum koji drži do sebe kao zakvog mora imat dva ovna koji se podbadaju ,hvala ti na tome..... Mada u zadnje vrijeme i niste nešto kreativni u vrijeđanju
Nego šta ima u bulevaru 41a kod AV