Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
yoldza wrote:Sutra vam stavljam ovde da vidite ata sam im pocinio veceras ...a imali ste jedan ovde postavljen ali vam je Yoda uskratio da ga prepisete jedan na 990 evra ...jbg zahvalite se Filipu na tom

Danas stavi, danas je sutra, kapiraš?
Neki nisu videli taj tiket obrisani a neki jeSMo he he!!! Prokleti stari prepisivači :oops: :oops: :oops:
Bravo za Nurkana!!!
I naravno DŽeFF Tig za Triiiiii boom boom boom 12pts. Čim ušao u cetvrtoj zabiberio for 3!!!
By yoldza
tyrekeevans wrote:Yoldza, čestitke i od mene za sinoć :)

Jesi vidio matori
Hernangomez
Nurko kosevi i skokovi
I onda sam rekao i Uveniku da sam igeao Kinga under a Kanter over :)
Idu tiketi oko 12 stavicu sve i dobitne i gubitne od juce imam jedbo 5 ,6 na po jednu sve za po 500 evr ...ali oko 12
By MKDTips
yoldza wrote:Sutra vam stavljam ovde da vidite ata sam im pocinio veceras ...a imali ste jedan ovde postavljen ali vam je Yoda uskratio da ga prepisete jedan na 990 evra ...jbg zahvalite se Filipu na tom

Svaka cast brate, nesto za veceras da razbijemo.
By UcenikBGD
Jackthetriper16 wrote:Uco plus?...
faza bipolarnog poremecaja afektivnosti :lol:

Faza prepisivanja od Yoldže he he he, znam da vam krivo što sam opet u plusu, ali jbga vratilo mi se za ono kad je KOKO pitao koga da odbanira od zauvek banovanih, ja sam prvi napisao Yoldžu !!!! Iako on to ne zna i stalno me proziva, al jbga moram da ga trpim dok pogađa, ipak nisam kao drugi, više volim keš u džepu nego da sam upravu, a ne kao onaj mazohista jedan što je prozivao Mikija28 nešto za GoberTa, jesam ti reko a on isto i sam puko pare!!! Puno je poremećaja svuda oko nas, što bi pesma zabavnog tipa rekla, CEO SVET JE LUD ŠTO NE BIH BIO I JA,paramparam pam pam