Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Miki28
yoldza wrote:
tyrekeevans wrote:Yoldza, čestitke i od mene za sinoć :)

Jesi vidio matori
Hernangomez
Nurko kosevi i skokovi
I onda sam rekao i Uveniku da sam igeao Kinga under a Kanter over :)
Idu tiketi oko 12 stavicu sve i dobitne i gubitne od juce imam jedbo 5 ,6 na po jednu sve za po 500 evr ...ali oko 12

Pa da opet obrisu? Dusmani
By Master Yoda
#113454 Nisam nešto previše igrao dosad u sezoni ali kad god pogledam rezultate i igrače uvijek budu neke nebuloze, pogotovo blowouti tamo gdje se ne očekuje

Ne znam jel imam kriv dojam, ali čini mi se da je ove sezone dosta teško pogodit, puno teže nego zadnjih godina, još na sve dodamo kladione koje reagiraju u sekundi kad izađe neka bitna vijest
By yoldza
#113455 Pozz ekipa :)
Evo prvo dobitni
https://imgur.com/a/GqdOnpJ

Pa gubitni ali ne na nesrecu vec na neznanje ili premali value za rizik itd,npr Conley ima povredjen prst ja ga trpam over hm...dinwide u derbiju no deff ekipa NY ja ga trpam under jer je b2b jos NY igrao pre dva dana inace danas im je 3. Utak U 4 dana pa obratite paznju Hardway sinoc nista...
https://imgur.com/a/h3kgmcn

Pa onda ovi koji su cista nesreca ali cista
Lilard dobija na 6 razlike dva slobodna od rouza na 8 dec pre kraja daje oba i uzima 320 evra znaci ndma logike a drugi je aibgl na Tyler Johnson lik za 6 min 8 poena i satro gistro povredjuje kuk ,znaci za samo 6 minuta 8 i povrrda rekao bi sad Ucenik namjesteno jbg ja mislim da nije ali ok
https://imgur.com/a/GROSNsp

I Ljrpotan veceri :lol: :lol: :lol:

Image
Najmerno vam pokazujem ovaj da djeca kad dodju na forum i vide moje dobitne da ne pomisle jbt ovaj bas zna ne moze promasiit

Znaci prvi faktor u nba je Inforamcija,da li je povredjen itd...neku vece wall over poslije prehlade ne znam.bas pa kakav je odnos sa trenerom itd...drugi faktor je sreca ,sreca u odbairu i spajanju u combo pa sreca da ne bude kao Sa Tylerom sinocili u proslosti cesto to bude Sa Obrvom itd...
I tek na trecem mjestu je gledanje utak ,sats analiziranje bez tih svih faktora nema dobitka pa da si ne znam ko i sta...
Smatram da ivde ima bruka ljudi koji znaju i razumeju kosarku a opet jos vise onih koji pojma nemaju o zivotu...meni je zelja kada bi se isfltriralo kroz analize ko zna i ko ne zna ,neka svako pise sta god hoce ali mislim da nema smisla kao lovac da dodje i kaze Bojan na 18.5 under vratio lovu ,pa batane gdje si citavu noc bio...ucenik se otvorio sinoc i polazao da je kao i ja sasvim prosjecan sa padovima i pogocima...nama je bitno da mi imamo konstantu...tipa analize glasamo za double iz ankete i slicno,problem je samo sa anketom sto glasa i uros od 16 godina i ja od 34 a to nije ista tezina glasa...ja bih ako bi se moglo napraviti da glasa samo onaj ko je napisao a alizu koja je odborena od admina...ne moze analiza biti bez na koga ide kakava forma pace tradicija i ponajvise sam komentar tog sto pise analizu njegovim rijecima na koji navin najvise postize poene itd...eto toliko ...ja se nadam da Ovo nece Fico izbrisati dok ne vidi vecina na formu
P.S. pisem na tel zato ne zamjerite za gramatiku
By yoldza
UcenikBGD wrote:
Jackthetriper16 wrote:Uco plus?...
faza bipolarnog poremecaja afektivnosti :lol:

Faza prepisivanja od Yoldže he he he, znam da vam krivo što sam opet u plusu, ali jbga vratilo mi se za ono kad je KOKO pitao koga da odbanira od zauvek banovanih, ja sam prvi napisao Yoldžu !!!! Iako on to ne zna i stalno me proziva, al jbga moram da ga trpim dok pogađa, ipak nisam kao drugi, više volim keš u džepu nego da sam upravu, a ne kao onaj mazohista jedan što je prozivao Mikija28 nešto za GoberTa, jesam ti reko a on isto i sam puko pare!!! Puno je poremećaja svuda oko nas, što bi pesma zabavnog tipa rekla, CEO SVET JE LUD ŠTO NE BIH BIO I JA,paramparam pam pam

Nemam protiv tebe nista( efikasno :lol: ) ali ne mozes dolaziti i gocriti kako ti je ivaj donio kes ovaj ovaj a na formu sve nseto stidljivo dvosmisleno pa ovo pa ono...ako vec nepises analize pukni ovde dva tri para ne moras sve svoje pisati ali kad tako stavis ljdui imaju pravu predstavu...npr uncle drew odlican je tispiter ali kad je bio udario na mikija koji je tata po svemu na ovom forumu ni oni iz ere starog foruma sto su hvatali na greske kladionica nisu mu ni do kljena npr taj BVB znam ga licno pojma nema o kosarci ni da igra niti ista ali lik je drao meridian i max bet...jedino otac svih analiza je OT taj covjek je najbolji analiticar kojeg sam ikad vidio bilo gdje..njemu dati posao da pise kolumne i puknuti cijenu 10 erva islo bi ko alva...samo bez generala ppslije bitke ovaj forum ima da kida
I da ja se vise nevu svadjati ni prozivati kad dobijete bun znajte da sam vas ja prijavio ako budete se nasladjivali i slicno imam vezu iz vrha ;)
By UcenikBGD
Jackthetriper16 wrote:@ Ucenik. Ma nije meni krivo sto si u plusu,nego sto se blamiras,a taman pomislise ljudi da znas nesto :lol: Prepisuj samo od Yoldze i + je neizbezan ;)

Meni nije blam biti u plusu. A ti mnogo polazes na to Taman ljudi pomisle!!! Sta me boli K sta ljudi misle. Da svima das po 100 evra opet bi se nasao neko da prigovori nesto, tipa sto samo 100 imas milione kao npr Novaku Djokovicu ili sta se pravish fin dajes svima po 100 a ovaj ti je bolji od ovog itd. Tako da ja nemam problem sa tim, kao ti kog su prozivali za promasaje ovde pa prestao da pises! Na kraju, ima lik koji me je sinoc pitao sta mi je najjaci fix veceri hoce singl za vadjenje. Nek se javi slobodno i nek kaze javno da li sam mu rekao sta sam ja najjace sibglovo i svuda vezivo i na sta je uzeo pare. Da li je Jeff ili neko drugi. Sreća da je prosao za pola i to u maxu jer je svuda bio 11,5 ali i da sam dao javno npr. Ko nekad, javi se lovac koji hvata sve zive makaze posle meca i kaze Ucenik jedva prosao za skok kris pola ili bi sada bilo za poen itd. Svetu se ne moze ugoditi.