Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Jackthetriper16
Don_Mitchell wrote:admine daj baniraj ove retarde, samo svađa svaki dan, osobno znam barem 10-ak ljudi koji ne zele pisati radi ovih redikula

Evo ja obecavam da vise necu ulaziti u raspravu sa Ucom,kako bi povratili 10ak coveka,koji nece da pisu.Inace pre nego sto smo poceli "raspravu",forum je prštao od predloga.
By NickVanExel
#113499 Nikoga, ama baš nikoga, ne zanimaju ove vaše svađe i prozivke sa maloumnom upotrebom uzvičnika i metaforičnim nadmetanjem čiji je veći. Uništavate kredibilitet foruma koji je bio na zavidno visokom nivou i očigledno niste svjesni broja ljudi koji svakodnevno posjećuju forum zarad zajedničkog cilja svih nas. Isto tako ste natjerali ljude koji su odličnim tipovima držali prosjek foruma da prestanu pisati. Niste loši tipsteri, čak suprotno, ali bolje da ne pišete ništa nego ova sranja svaki dan i poneki tim u moru bljuvotina. Oni kojima je post upućen će se pronaći.
By yoldza
NickVanExel wrote:Nikoga, ama baš nikoga, ne zanimaju ove vaše svađe i prozivke sa maloumnom upotrebom uzvičnika i metaforičnim nadmetanjem čiji je veći. Uništavate kredibilitet foruma koji je bio na zavidno visokom nivou i očigledno niste svjesni broja ljudi koji svakodnevno posjećuju forum zarad zajedničkog cilja svih nas. Isto tako ste natjerali ljude koji su odličnim tipovima držali prosjek foruma da prestanu pisati. Niste loši tipsteri, čak suprotno, ali bolje da ne pišete ništa nego ova sranja svaki dan i poneki tim u moru bljuvotina. Oni kojima je post upućen će se pronaći.

Moze li 5 imena koja su pisala i sad su naprasno prestala evo reci cu ti ja ali ti ljudi su otisli ihihi davno pre svega...under pise svoje uvjek i nema veze sa nicim ovde ... nalsii 5 tih imena tipsitera ajd ...ja sam se pronasao pa te l
Pitam lijepo
By yoldza
NickVanExel wrote:Propustio si poentu posta. Ako misliš da stvari koje pišete ne utiču na cjelokupnu sliku foruma i atmosferu na istom, onda brate imaš problem.

Naravno da se slazem sa tobom a ko je tu kriv? Admini sto ne banuju cim prvi dodje ocde i kaze kess se sinoc digao bala bla bla rszumijes a osnovu toga je i rasprava...ja da sam ovde Vitez stavio bih kokodrila samo za admina da vidis kako bi forum radio ,decko prati eu kosarku a opet ima smisla sa narodom ...ali ok moram poslati vitezu e mail ,jer neko je kriv za ovakvo stanje...nikad nisam bio taj aj koji je prvi nego uvjek sam prozivan ...evo pitam decka iz analize za crowdera koga ce on cuvati i ko ce njega cuvati i da li utice Korver na njegov usage rate nema odgovora
..razumijes ja kad postavim analizu tu sam da je objasnim i na svako pitanje..ali ovde je izgleda bitno da se pise samo + - nije bitno zasto je + ili - ...npr Hibert smatra da je regie plus ja sam isao jako na minus oba imamo argumete za svoje tipove i to je defitivno za nekog sa strane onda par za izbjegavanje...eto pozdrav i navedi te koji su prestali da pisu ja imam sve iole bolje tipsitere dodate kao frendove na Forum samo odem u control panel i odem na njihov nick i vidim sta su stavili ,bogme matori ove sezone njih nigdje tako da to sto ti ovde pises nije istina...osim ovo za izgled foruma tu se slazem
Last edited by yoldza on 09 Dec 2018, 19:32, edited 1 time in total.
By Master Yoda
yoldza wrote:
Master Yoda wrote:Kontaktira sam knighta, nadam se brzom odgovoru

I ja jer tvoja svrha je ovde samo da lijepis bun izgleda nista drugo :D

Neću se spuštat na tvoj jadni nivo komunikacije, pošto nemaš ništa pametnog za napisat onda me preskoči
By yoldza
Master Yoda wrote:
yoldza wrote:
Master Yoda wrote:Kontaktira sam knighta, nadam se brzom odgovoru

I ja jer tvoja svrha je ovde samo da lijepis bun izgleda nista drugo :D

Neću se spuštat na tvoj jadni nivo komunikacije, pošto nemaš ništa pametnog za napisat onda me preskoči

Filipe fino ti govorim tj citiram tebe "Ovo nije moj forum" onda se nemoj ponasati kao da jeste ...ja bih da glasa ovaj foum da li ti da letis sa foruma pa da vidimo kako ces da prodjes