Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By matezd8
#115490 Vaughn 10.5 više
Sa boljim upoznavanjem sa novom momčadi dolaze i sve veće ovlasti u napadu. Ne srami se šutirati, Pot i Rebec nisu neki obrambeni igrači, očekuje se utakmica na puno poena i ima puno povjerenje Ante Nazora. Mislim da će kroz koju utakmicu ova granica ići 3-4 poena gore.

Ova euroliga mi baš smrdi danas pa je priskačem, radije ću spojiti ovaj par sa NBA. Za neki narodni listić mi se sviđa Mickey 13.5 više, Davies 14.5 više, Magarity 9.5 više i Khimki 1.

Sritno ko prati :D
By toshiba86
Chief wrote:Meni su tako rekli to vise ne vazi kao...uplacujes i isplata isto drugacije nije preko imena kao ranije ..sve promenjeno

Mi iz HR smo morali pred koji mjesec povuc novac blok za HR uveo Planet365
By mali_slave
Don_Mitchell wrote:RAY MCCALUM 10,5 UNDER, BET 365

Moram ovo uzeti, limitiran igrac dozla boga, Khimki ako nesto dobro brani to je njegov tip igraca, Jenkins i Markovic su jedni od boljih defendera u Europi, ne viidim ga dvocifrenog nikako

8.5 u mozzartu over 1.75
Tip je kosarkasa kojeg ako krene ovu granicu predje u 3-4 napada,a kad ga ne ide moze 2 dana sutati i nista. Ali opet,neko je napisao da umoran. Od cega? Pa ljudi ovo su profesionalci,covjeg igrao 29 minuta,sta je to?? Za covjeka koji uzima preko 10 suteva po utakmici,igram ga over. Na zadnjih 7 u EL jednom je ostao ispod i to imao 8.
By Pl2ymak4r
#115499 Ray McCallum sve samo nije limitiran igrac,mozda kao bek nema sut spolja,ali je izuzetno brz i prodoran ,voli tranziciju i ima sut sa polu distance. Trenutno je rizik igrati njega under zato sto Dacka ne igra bas najbolje i on jedini trenutno nesto igra i ima veliku minutazu. Mozda je bolja opcija 8.5 over,uprkos tome sto ce imati tezak match-up ,ali definitivno ce i Brown i Daglas biti na prismotri,pogotovo Tony.