Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Bakihalco
Bakihalco wrote:
BogdanovicMVP wrote:
BogdanovicMVP wrote:Fenerbache -9.5 3/10
Efes -2.5 4/10
Tofas-Efes over 169.5 3/10

Fener je trenutno možda najbolja ekipa europe i ne treba puno o njima. Obradović ozbiljno pristupa svakom mecu, bez obzira s kim igraju. Iako Galata nije ni približno ekipa od prije 2-3 godine, i dalje je derbi i Fener ih voli redovito nabit, pogotovo u gostima. Gledao sam Galatu protiv Zvezde, stvarno bezveze ekipa, dok Fener ima 3 rostera i svi su željni dokazivanja pred Obradovicem. Ne bi smjelo ispod 10 po meni.

Efes i Tofas, dvije izrazito suterske ekipe i mislim da će tu biti puno brze košarke, puno trica, doslovno spektakl. Ne znaju ni jedni ni drugi branit otvorene suteve i igru iz pika, a isto tako su i jedni i drugi ofanzivno odlični u tim segmentima tako da bi ovo trebalo na 180+.

Efesa igram -2.5 jer su realno bolja ekipa. Nadmeću se sa ekipama iz eurolige, pa ne vidim zašto bi bili samo blagi favoriti protiv tofasa koji ima dobre rezultate, ali nema još neku zvučniju pobjedu, to je sve bilo protiv objektivno losijih ekipa.

Efes izvukao over i hendikep,jbg,totalno sam lose procjenio fenera, ali dobro... plus je plus

Zato je meni na poluvremenu izbio pare a mogao sam uzeti poprilicnu sumu u kombinaciji sa fudbalom i
Vranjesom :? :? :?

[url]https://ibb.co/P1KM7Y9[url]
https://ibb.co/LdSMVDn
Da ne lazem 70 kv na 20 KM 1400 KM :D
Last edited by Bakihalco on 23 Dec 2018, 22:31, edited 1 time in total.
By RussellWestbrook
#115991 E.Clark 13.5 manje
Mozda je malo rizicno igrati najboljeg igraca buducnosti manje al ja mislim da se isplati
Klarkje igrac koji je provodio najvise vremena na parketu od igraca buducnosti igra oko 30min buducnost igrala duplo kolo u EL a iduce kolo aba lige igra protiv zvezde pa je moguce da veceras protiv krke malo odmori i da priliku dobiju bitadze i bel
Kol nije registrovan za veceras igrace protiv bajerna u EL
By Don_Mitchell
#115993 GORDIC 12,5 MANJE, SVI HRV.LOKALI

Penal dana, granica odlicna, danas je najavljeno da debitiraju sva tri nova igraca, barem 15 min im Džikic mora dati, e sada od ta 3 ne znas kome više triba balun, dalje igraju sa Krkom, svi ovi starteri su umorni, nema teorije da Gordic igra više od 25 ako su iole normalni, trebali bi ovo rješit do kraja 3/4, krka najgora ekipa lige bez ikakvih sporova, jos je Jackson on fire, oba Clarka traže svoje šuteve, pogotovo Earl, ovo samo uz ekstra % može prebaciti