- 27 Dec 2018, 05:00
Barsa-Efes
Barselona ima skor 7-7 nalazi se na 9 mestu ceka Efes koji je sa skorom 9-5, na 4 mestu. Barsa prosecno daje 75.9 prima 77.6, dok Efes daje 87.9 prima 82.6. Sto se tice skokova tu su negde slicni Barsa 34.8, Efes 32.8 (posto se pojavila igra u mozzartu ukupno koseva ).
Barsa za mene igra promenjivo I evo za vikend dobili su sa stotkom a u Euroligi se muce. Kod njih se sve zna ispod kosa pocinju Tomic I Sigelton, posle ulazi Claver I Oriola, sada za vikend Seraphin bio dobar . Na bekovima tu Kuric, Huartel, Pangos, Hanga a kao neka njima opcija otvara Ribas koji se polako vraca I dobija vise minuta.
Meni se u Barsi sve okrece oko Huartela, I njega volim da igram. Kuric je u padu forme I poslednjih 5 kola je u minusu, ali ja ovakav tip igraca ne volim da igram nikada manje. Pangos je po meni u usponu forme I sada za vikend ja mislim da nije imao promasaj. Ne znam da li ce Ribas biti negde u ponudi ali ako na bude na nekoj maloj granici ja cu ga sigurno uzeti uz razmatanje.
Efes sta da kazem odlicno igraju po meni brzo I ofanzivno. Kod njih se sve zna to je baza sa 6 igraca I tu nema neke velike pameti. Sada za vikend su igrali jednu utakmicu sa dosta trcanja I ritma I dobili su Tofas .Od visokih Danston I Moreman, tu je Pleis kao zamena( ne igra u Turskom sampionatu ) . Od bekova tu su Bou, Micic, Kruno, Larkin, a njih menjaju Motum I Anderson (mada on cesto krece). Efes je u nekoj fazi cekajuci Teodosica a dosta se prica da ce Larkin preko bare.
Mislim tu si Micic I Boua ono najbolji strelci I u najboljoj formi. Ja cu sutra da obratim paznju na Mormana igra protiv bivseg kluba I mislim da se nije proslavio u Barsi. Pored njega ja volim da igram Krunu jer voli covek da sutne I uglavnom uzima svoje suteve (samo na dva meca nije dao trojku do sada ).
Za krajnji ishod ne bih smeo da stavim nista iskreno vidim da kladionice daju prednost Barsi ali ja bih igrao vise od 156 poena (kladionica Soccer kvota 1.4- 158 mozzart 1.6)
Makabi- Armani
Makabi ima skor 4-10, a Armani 7-7. Makabi daje 76.9 prima79.2 sa 33.6 skokova, dok Milano daje 85.5 prima 85.1 sa 34.9 skokova.
Makabi banda ali da li je vreme da krene bandi? Nema tu sta pametno pod kosem Black I OBrayant, udarna masina Roll Wilbekin Kane. Ne mogu njih ne volim da igram divljaci su ali ako neki over se trazi to su po mom misljenju ova trojca spolja.
Milano. Moja omiljena ekipa . Uvek su imali spolja dobre igrace. Sta da kazem Nedovic (mada po nekim informacijama nije igrao zbog povrede sada za vikend ) se vratio tu je Mike James, ispod kosa Gudatis Micov, Kuzminkas , Bertans sa klupe ma odlicna ekipa. Vec dva kola mase jako kvotu Gudatisa tako da jedva cekam da vidim ujutru sta ce staviti. Mike Jamesa su posteno povecali tako da je meni to rizik (sve zavisi sta je sa Nedovicem). Ja volim da igram Micova I Kuzmina.
Ovde cu isto odigrati vise od 156 poena
Prvi tiket
Barsa-Efes vise od 156 (1.4)
Makabi-Armani vise od 156 (1.4)
Kladionica Soker ulog 3000
Tiket drugi
Darusafaka- Olimpiakos vise od 16 OTp (1.75)
Barsa-Efes vise 17 OTP (1.8)
Makabi-Armani vise 17 OTP (1.8)
Soker 1200 dinara