Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bjede
2Pac23 said

Clippers-Lakers 2 Mislim da bi Lakersi danas mogli dobiti jer Clippersi imaju 2 poraza zaredom i Lakersi moraju pobjedivati da bi isli u doigravanje i mislim da bi Bryant trebao ici over 32.5

Jesi ga objasnio... Laugh
By burke
#1193 Memphis - Portland 1 1,25
Washington - Brooklyn x2 1,33
A.Horford 17,5 1 1,85
L.Deng 17,5 1 1,85
J.Holiday 18,5 1 1,85
Da.West 16,5 1 1,85
K.Bryant 32,5 2 1,85
Ulog:30kn Dobitak:1029,27kn Germania

i drugi listic:
Memphis - Portland 1 1,25
Washington - Brooklyn x2 1,33
K.Korver 10,5 2 1,85
T.Prince 12,5 2 1,85
Jo.Crawford 18,5 1 1,85
B.Beal 13,5 2 1,85
P.George 17,5 2 1,85
Ulog:20kn Dobitak:686,30kn Germania
Sretno!!
By JShokac
Vidim da mnogi trpate na Wade-a:
1. za ovaj over je Marathon kl. the best. nude 20.5 za 1.90 (uz ev. produžetke)
2. nikoga ne brine što Chicago odlično brani poziciju small guarda s 18 koševa prosječno?
3. potvrđeno je da James igra

Danas u NBA-u ima malo vrhunskih SG, a jedan od najboljih je zasigurno Wade iako je prešao vrhunac svoje karijere, a ovako su Bullsi branili protiv najboljih SG:
Harden 26p, J.Johnson 16p, P.George 34p, T.Evans 21p
By larsson777
#1197 Monroe under 14.5 - Kao sto je neko vec napomenuo ,to je centar koji dosta razigrava,nije puno alav i ne trosi preteran broj lopti, a i detroit vazi za ekipu u kojoj svi uzimaju priblizno isti broj suteva.S druge strane atlanta koja je jaka pod kosem i ima oba dosta dobra centra,prevashodno odbrambeno,Horforda i Zazu, stoga mislim da ce se detroit osloniti vise na svoje spoljne igrace.

Lillard 18.5 under - Portland gostuje Memphisu koji je u sjajnoj formi i ne dozvoljava puno poena kod kuce,dobro zatvaraju reket,a imaju i dosta dobre defanzivce na spoljnim pozicijama,Aldrige ce sigurno uzeti dosta suteva,Batum ce ispucati svojih 5,6 trojki, a mozda je moguc i blowout.
By Pep
laptop said

vidio sam na jednoj stranici podatke o sucima za pojedinu utakmicu, koliki im je prosjek poena po utakmicama...sta mislite koliku to igra ulogu? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif npr. sinoc za knickse i spurse granica je bila 206 poena, vjerojatno je vecina ocekivala glatko preko 200 poena, gledao sam za ta 3 suca i prosjek je svoj trojici bio oko 196 po tekmi, i otislo je u dobar under... jel to slucajnost ili ne? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Najprije pozdrav svima.. :)

Ja bi rekao, da suci jucer niso bili nista krivi za under.. Spursi jednostavno nisu bili na svojoj razini. Katastrofalno su pucali trice pa iako so ponekad bili sami na crti.. Nije bilo ni prodora Parkera od kojeg se je jucer najvise ocekivalo..

Slazem se s time, da je Utah na frontcourtu jednostavno prejak za Phoenix i ne ocekujem previse poena Gortata ili Scole, ali na backcourtu neznam kako ce Tinsley drzati Dragica. Dragic u poslednje vrijeme konacno opet dobro raspolozen (20, 16, 16). U upitu je i nastop Sebastiana Telfaira, backup playmakera Sunsa zbog cega ocekujem nekoliko visu minutazu Gogija. Ako je setao Holidaya, moze razbacit Tinsleya.
Over 14,5 na Fortuni sam uzeo za 6/10
By JShokac
big_ticket said

sta mislite boozer over 14, 5 dal bi mogao proci???

ja na tetkicu boozera neigram nikad over, jer ako ga James ili Anthony zaljepe u prvoj četvrtini taj više neće ni ući u reket a onda se oslanja samo na šut sa poludistance što je vrlo riskantno, pa tako puno oscilira može zabit 30p a može i 2p.
By words of wisdom
#1200 thunder vs sixers over 195,5 1.83 marathon
nakon pušione protiv netsa mislim da će oklahoma odigrati jednu motiviranu i run and gun utakmicu
vidjelo se po durantovom isključenju koliko ne vole gubiti doma pa eto danas očekujem utakmicu s puno koševa,sixersi se itakako znaju prilagoditi run and gun igri pa očekujem da i oni daju svoju obol
win:20 lose:7
By croshifter
#1201 evo moje za danas
Kobe Bryant 32,5 over
Danas je derbi u LA, u zadnje vrijeme se puno govori o tome koji je najbolji klub u LA-u te ko je najbolji igrac, neki su vec polako otpisali kobea i tu stavili paula no mislim da ce on veceras htjet pokazat svima ko je broj 1, te u zadnje vrijeme irga odlicno te bi po meni isao i preko 40 poena da ima u ponudi
Demarcus Cousins 17,5 over
Opet nema Evansa i Thortona te ce tako on stat glavna opcija u napadu uzima oko 15-20 suteva, a tornto lose brani poziciju centra te im je vec zadnji put utrpao preko ove granice
Washington-Brooklyn 2 1,45
Oklahoma-Philadelphia 1 ,120