Za danas double
T.MONTEIRO -G.BARRERE 2 1.90 1:30h
N.RUBIN-K.MAJCHRZAK 1 1.75 4:00h
Korver wrote:L. Harris - D. Brown zbroj gemova 1. set 8-10 (2.00, Germania)
-Evo jedan par koji mi je zapeo za oko. Browna pratin jako dugo, a ako ga pratiš on je jedan od najboljih igrača za klađenje, a ako ga ne pratiš, tada je najgori. U svakom slučaju, njegova igra ovisi o voljnom momentu i na koju je nogu ustao taj dan, tj. kakva mu je trava bila večer prije. Njegovi mečevi obično ne nude neizvjenost, brzo se igra i meč ode na jednu ili drugu sranu. Baš me zanimalo koliko je njegovih setova otišlo u tie-break i pazite ovaj podatak: zadnji 21 set u Brownovom meču nije otiša u tie-break, a samo jednom je bilo 12 gemova. Dakle, meni se čini da će i danas setovi ostat unutar 10 gemova, a valjda neće niko izgubit 1. set 6:1 ili 6:0.
Kostas Kaimakoglu wrote:Evo i mog topica![]()
D.King-V.Troicki
Tip: Troicki win
1,7
Germania
U poslednjem kolu kvalifikacija sastaju se Darian King sa Barbadosa i Viktor Troicki iz Srbije. Moj tip je ovdje pobjeda Troickog. Fino je krenuo u ove kvalifikacije prosao lagano dva prilicno dobra i iskusna protivnika (Mahut i Rosol)vjerujem da je njegov veliki cilj ovdje glavni zrijeb a i zasluzuje ga svojim kvalitetom definitivno. Daleko je on iznad ovih kvalifikacija.
Darian King u zadnje 3 godine pruza katastrofalne rezultate i dolazak do 3 kola kvalifikacija je veliki uspjeh za njega.Baghtadis je vec daleko od ozbiljnog tenisa a i Vatutin je prijetnjasamo na staklenim podlogama a to su protivnici koje je king dobio.
Kako god,veliki value po meni i jos jedna sigurna pobjeda troickog je veceras neizbjezna
Korver wrote:Korver wrote:L. Harris - D. Brown zbroj gemova 1. set 8-10 (2.00, Germania)
-Evo jedan par koji mi je zapeo za oko. Browna pratin jako dugo, a ako ga pratiš on je jedan od najboljih igrača za klađenje, a ako ga ne pratiš, tada je najgori. U svakom slučaju, njegova igra ovisi o voljnom momentu i na koju je nogu ustao taj dan, tj. kakva mu je trava bila večer prije. Njegovi mečevi obično ne nude neizvjenost, brzo se igra i meč ode na jednu ili drugu sranu. Baš me zanimalo koliko je njegovih setova otišlo u tie-break i pazite ovaj podatak: zadnji 21 set u Brownovom meču nije otiša u tie-break, a samo jednom je bilo 12 gemova. Dakle, meni se čini da će i danas setovi ostat unutar 10 gemova, a valjda neće niko izgubit 1. set 6:1 ili 6:0.
Vjerovali ili ne, 1. set gotov za 14 min!
Loša roba sinoć se konzumirala...
Private Girls In Your City - No Selfie - Anonymous[…]
Phoenix vs Charlotte alternative game totals 234,[…]
L. Dončić triple double - yes - 2,50 / 2 units ❌[…]
Claxton 11,5+ 2 UNITA kv. 1.86 2 UNITA ❌ Reko s[…]
Caleb Martin (MIA) over 17.5 (pts+rb) @1.86 bet36[…]
NO Pelicans vs HO Rockets 225.5+ @1.90 unit 2 ❌[…]
K. Kuzma 25.5- @1.76 unit 2 ✅✅ Kuzma lose igra […]
Paolo Banchero Rebounds 6.5 +@1.86 / unit 2 ✅✅ […]