Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By hardek
#12096 Evo jedan info za sutra. Riječ je o Ligi prvaka i radi se o sljedećem : 

Zenit – Atletico Madrid -> Tip 1 

Atletico je osigurao prolazak i prvo mjesto u skupini te na put u Rusiju nisu otišli sljedeći igrači : Villa, Filipe, Christian Rodriguez, Mario Suarez, Arda Turan, Godin, Tiago i ono najvažnije Diego Costa. Kvota je u padu sa nekih 2,30 na 2,10 a sutra će vjerovatno biti i oko 1,80. Znam da je Zenit jedan od najsmrdljivijih ekipa za klađenje al ja jednostavno ovo moram probat i podijelio sam s vama pa ko voli nek izvoli.

Kladionica : Germania, kvota 2,15

Moj ulog : 200 kn

Sretno :)
By Marko_OKC
#12232 Ulog 2/10

Bakken - Cholet 26.11. 19:15
Hendikep [+6,5] 1 (1,85)

Evo jedan jako zgodan par za odigrati. Ove klubove slabo poznam tj. o Bakkenu ne znam nista ali ipak ovaj hendikep se namece na temlju statistike koja je sljedeca.
Bakken je zaredao cak 14 pobjeda s tim da u eurochallengu imaju zasad 2 pobjede iz 2 susreta gdje su doma dobili Kataju s 11 razlike i u gostima su uspjeli dobiti ZZ Leiden. S druge strane Cholet u prvenstvu igra toplo-hladno a u Eurochallengu imaju pobjedu i poraz. Doma su lagano demolirati Leidena ali su izgubili u gostima od Kataje 6 razlike. Znaci kad uzmemo u obzir strasnu formu Bakkena i domaci teren mislim da su u stanju pokriti ovaj hendikep ali nije to za neki veliki ulog jer treba napomenuti da je ogromna razlika izmedu francuske i danske kosarke tako da to treba imati na umu.
By Marko_OKC
Marko_OKC said

Ulog 2/10

Bakken - Cholet 26.11. 19:15
Hendikep [+6,5] 1 (1,85)

Evo jedan jako zgodan par za odigrati. Ove klubove slabo poznam tj. o Bakkenu ne znam nista ali ipak ovaj hendikep se namece na temlju statistike koja je sljedeca.
Bakken je zaredao cak 14 pobjeda s tim da u eurochallengu imaju zasad 2 pobjede iz 2 susreta gdje su doma dobili Kataju s 11 razlike i u gostima su uspjeli dobiti ZZ Leiden. S druge strane Cholet u prvenstvu igra toplo-hladno a u Eurochallengu imaju pobjedu i poraz. Doma su lagano demolirati Leidena ali su izgubili u gostima od Kataje 6 razlike. Znaci kad uzmemo u obzir strasnu formu Bakkena i domaci teren mislim da su u stanju pokriti ovaj hendikep ali nije to za neki veliki ulog jer treba napomenuti da je ogromna razlika izmedu francuske i danske kosarke tako da to treba imati na umu.

WINN!! 66:68
By Marko_OKC
#12760 Ulog 6/10

Montepaschi - Bayern 29.11. 20:15
Zbroj poena [157,5] VIŠE (1,85)

S nestrpljenjem sam cekao da izbace ovu marginu i ocekivao sam da ce biti cak na 159,5 tako da bolje nije moglo. Vec sam jednom pisao da ovako visoku marginu ne bi nikad odigrao osim kad je rijec o Bayernu. Oni jednostavno trpaju ko ludi a danas idu kod ekipe koja preferira slican stil kosarke kao i oni. Prvi susret je zavrsio 89:79 za Bayern sto nam daje zbroj od 168 koseva i danas svakako ocekujem 160+ koseva na susretu. Kad pogledamo njihovu formu u prvenstvu takoder uocavamo rezultate u korist naseg tipa.
http://www.rezultati.com/utakmica/bZxtY1nr/#omjer;overall

Istina da je Bayern sa Zielonom i Galatasarayem zavrsio ispod ove margine kao i Sienna s Unicajom i Galatasarayem danas to ne bi smio biti slucaj jer ovim ekipama odgovara brza kosarka sto mozemo vidjeti i po njihovom prvom susretu.
By frenky
#12771 Dobar dan 29.11.2013 i eo 3 tekme od mene za vas danas...

Hokej-EBEL (Austriska) liga : Salzburg-Vlllach 5+ ili 6+ golova,do sada zadnjih 2 godine samo 1 utakmica je zavrsila 2-3 gola,ovo je derbi,ko prati zna kakv je Salzburg u zadnje vrijeme i kako trpaju...   1.80kv

Fudball- ENGLESKA: Championship : Nottingham-Reading 0-2 gola na utakmic... Obje ekipe se nalaze u gornjem dijelu tabele,obadvije igraju cvrstko kako domace tako i gostujuce utakmice..Zadnje 2 tekme izmedju ova dva kluba  su izlazili domacina kako pobjedini i obadvije utakmice su zavrsile rezultatom 

1-0 iskreno mislim da ce biti crvrsta tekma i da ce sitnica odluciti pobjednika...  1.75kv

Fudball: Njemacka: Bundesliga : Wolfsburg-Hamburg... Na pocetnu takmicenja Wolfsburg je krenuo uzasno,nisu se mogli sastaviti na terenu,gubili su bodove od mnogo losijih ekipa,zatim ko grom uz vedra neba im je doslo i napravili su seriju od 5 dobijenih mecheva,proslu su remizirali 1-1 u gostima ali su i taj mech trebali dobiti..Sto se tice Hamburga,sezona je za zaborav,dva dobra susreta ne mogu da napravi...Ima li su dobrih prilika da budu na visoj poziciji ali za sada cu na tom 11mjestu 4boda manje od zone za ispadanje.. U do sadasnjim mecevima izmedju ove dvije ekipe uvjek je bilo golova,sto se ocekuje i veceras..obadvije ekipe imaju kvalitetne napadace koji mogu zabiti a i pojedinici... Sto se tice ovog para moja preporuka je oba daju gol 1.60kv

Puno srece :D  
By frenky
#12863 Salzburg-Villach 3-4 winn 5+ i 6+ winn

Wolfsburg-Hamburg 1-1  Oba tima daju winn

Nottingham-Reading 2-3 :/ luzee :/ pretjeraseee

2/3 solidno ;D

By hardek
#12917 Grodig - Austria Beč 

Tip : 2

Kvota : 2.20

Kladionica : Supersport

Otkako je Dominique Taboga priznao da je za kladiteljsku mafiju namještao utakmice Grödiga, taj mali klub, koji je ove sezone izborio prvoligaški status, je pod velikim pritiskom javnosti, medija i institucija države i Nogometnog saveza. Svakim danom na površinu izlazi sve više detalja o varalicama iz Grödiga, ali i drugih klubova, a ovoga tjedna je Taboga pred policijom “propjevao” da je i lijevi bek Thomas Zündel želio omastiti brk “štelanjem” rezultata na kladionici. Grödig je morao reagirati i Zündela, kao i Tabogu potjerati iz kluba, a sada se nameću pitanja - tko je sljedeći i tko će ostati i igrati do kraja prvenstva? 
Na velikim mukama je trener Adolf Hütter i premda je njegova momčad uspjela u prošlom kolu iznenaditi i svladati očajni Wiener Neustadt, posve je logično očekivati rezultatski pad. Ni u kompletnom sastavu nije Hütterova momčad “roba” za euro natjecanja, a sada psihološki uzdrmana do krajnjih granica, s mislima na policijska ispitivanja nekolicine igrača i bez potjeranih i nekolicine ozlijeđenih prvotimaca, mora u dvoboj s braniteljem naslova bečkom Austrijom.
Posebno teška situacija je u obrani jer će i kapetan Cabrera zbog ozljede zaigrati tek sljedeće godine, a nema ni Schuberta, Strobla i Karnera, te će Hütter u zadnje liniju postaviti veznjake i neiskusne mladiće. Sluti da neće biti dobro, a Austria bi to morala iskoristiti jer je u zadnjim utakmicama pronašla pobjedničku formulu i opet su njezini igrači razigrani i puni samopouzdanja. Možda će biti malo umorni od gostovanja kod Porta u Ligi prvaka, ali za trenera Nenada Bjelicu je prvenstvo jedini preostali izazov i on će sigurno učiniti sve da osvježi i maksimalno motivira svoje igrače.
Čak i da nema svih problema Grödig ne može stati u istu rečenicu s Bečanima, iako ih je iznenadio dok su bili u krizi i slavio u gostima 3:2, ali sada je sve okrenuto naglavačke. Austria je veći favorit u ovoj situaciji od ponuđenog koeficijenta i u njezinu pobjedu imamo veliko povjerenje jer je kvalitetnija, uigranija i psihološki dalako smirenija od Grödiga, čijim igračima trenutačno nogomet nije u prvom plan

By frenky
hardek said
Grodig - Austria Beč 

Tip : 2

Kvota : 2.20

Kladionica : Supersport

Otkako je Dominique Taboga priznao da je za kladiteljsku mafiju namještao utakmice Grödiga, taj mali klub, koji je ove sezone izborio prvoligaški status, je pod velikim pritiskom javnosti, medija i institucija države i Nogometnog saveza. Svakim danom na površinu izlazi sve više detalja o varalicama iz Grödiga, ali i drugih klubova, a ovoga tjedna je Taboga pred policijom “propjevao” da je i lijevi bek Thomas Zündel želio omastiti brk “štelanjem” rezultata na kladionici. Grödig je morao reagirati i Zündela, kao i Tabogu potjerati iz kluba, a sada se nameću pitanja - tko je sljedeći i tko će ostati i igrati do kraja prvenstva? 
Na velikim mukama je trener Adolf Hütter i premda je njegova momčad uspjela u prošlom kolu iznenaditi i svladati očajni Wiener Neustadt, posve je logično očekivati rezultatski pad. Ni u kompletnom sastavu nije Hütterova momčad “roba” za euro natjecanja, a sada psihološki uzdrmana do krajnjih granica, s mislima na policijska ispitivanja nekolicine igrača i bez potjeranih i nekolicine ozlijeđenih prvotimaca, mora u dvoboj s braniteljem naslova bečkom Austrijom.
Posebno teška situacija je u obrani jer će i kapetan Cabrera zbog ozljede zaigrati tek sljedeće godine, a nema ni Schuberta, Strobla i Karnera, te će Hütter u zadnje liniju postaviti veznjake i neiskusne mladiće. Sluti da neće biti dobro, a Austria bi to morala iskoristiti jer je u zadnjim utakmicama pronašla pobjedničku formulu i opet su njezini igrači razigrani i puni samopouzdanja. Možda će biti malo umorni od gostovanja kod Porta u Ligi prvaka, ali za trenera Nenada Bjelicu je prvenstvo jedini preostali izazov i on će sigurno učiniti sve da osvježi i maksimalno motivira svoje igrače.
Čak i da nema svih problema Grödig ne može stati u istu rečenicu s Bečanima, iako ih je iznenadio dok su bili u krizi i slavio u gostima 3:2, ali sada je sve okrenuto naglavačke. Austria je veći favorit u ovoj situaciji od ponuđenog koeficijenta i u njezinu pobjedu imamo veliko povjerenje jer je kvalitetnija, uigranija i psihološki dalako smirenija od Grödiga, čijim igračima trenutačno nogomet nije u prvom plan

ja bi brate tu igro oba daju gol ;D 1.5 sigurica danas ;D