Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By RussellWestbrook
#121517 Na atp je rijetkost da neki igrac uradi ono sto je uradila kasatkina,povede 3 0 i ostane na ta 3 gema a na wta imamo cesto takve i slicne situacije,prije je bila bolja situacija bilo je vise konstantnosti,od ovih sad sto igraju nema teniserke koja moze odigrati citavu sezonu konstantno,ova osaka mi izgleda kao da ce dominirati narednih godina a ove ostale mladje su katastrofa
By Shabaras
RussellWestbrook wrote:Svaka tebi cast kad pratis samo wta i jos to mozes igrati,a jos ako uspijes sta zaradit na wta ti si fenomen :lol: :lol:

Pa pratio sam i muškarce, ali sam našao svoj market i naćin kladjenja u handicapu kontra favoritke (..ako bilo koja igračica želi pobjedu, onda joj treba set. A žene igraju cjelu sezonu skroz na dva seta..) i u podjeli setova.. Jasno, ako je tu neki specijalan meč kod muškaraca, pogleda se.. Ali kladim se skoro pa ništa više na ATP.
Zarada? Ovaj je pojam vrlo relativan u svijetu kladjenja :lol: , a učimo se do kraja života, pa tako i ja.. :)
By Shabaras
RussellWestbrook wrote:..ova Osaka mi izgleda kao da ce dominirati narednih godina a ove ostale mladje su katastrofa

Vidjećemo.. ali pazi - u drugoj polovini prošle sezone, ako se ne varam,bile su tu barem tri
ravnopravne takmičarke za poziciju broj 1. A u pozadini u top 20,..top 40,..već neke 3 godine upada nova generacija cura. Jako uzbudljivo.. 8-)
By RussellWestbrook
#121527 Svaka tebi cast jos jednom kad imas zivaca da to sve pratis :lol: ja sam davno presto igrati wta, al pogledam ovako rezultate pliskova mi je nesto najdraza od svih :D samo nikako da ostvari neki veci uspjeh na GS, kakve su joj sanse ove godine u australiji sta mislis :?: :D
By jopa7
#121531 Ne znam kako nekome Pliškova moze biti najdraza :mrgreen:

Osaka svakako ima jako velik potencijal i nadam se da ce dominirati i biti godinama u vrhu.
By Shabaras
RussellWestbrook wrote:Na atp je rijetkost da neki igrac uradi ono sto je uradila kasatkina,povede 3 0 i ostane na ta 3 gema a na wta imamo cesto takve i slicne situacije

Slažem se sa prvim djelom rečenice (absolutno si 100% u pravu ), ali taj Kasatkin meč juče je po meni bio barem malo sumnjiv. Da se ne kaže nešto gore..
A kvote su lude u takvim primjerima (..dok je Krunićeva juče okretala [a još gubila] Diyas, imala je recimo kv. 34.. :shock: :? :shock:
https://www.flashscore.com/match/6sJEiV ... by-point;2
By Shabaras
RussellWestbrook wrote:Svaka tebi cast jos jednom kad imas zivaca da to sve pratis :lol:

Pogledati poneki sis ili guz.. > ..nego recimo jebena brada indijanca Pairea :lol: :lol: :P Ovako se smiruju živci.. :lol: :lol:
Last edited by Shabaras on 15 Jan 2019, 20:08, edited 2 times in total.
By RussellWestbrook
jopa7 wrote:Ne znam kako nekome Pliškova moze biti najdraza :mrgreen:

Osaka svakako ima jako velik potencijal i nadam se da ce dominirati i biti godinama u vrhu.

Ne znam ni ja sto :lol: igro sam je nekolko puta pa je prosla valjda zato :lol: :lol:
By RussellWestbrook
Shabaras wrote:
RussellWestbrook wrote:Svaka tebi cast jos jednom kad imas zivaca da to sve pratis :lol:

Poneki sis ili guz.. > ..nego recimo jebena brada indijanaca Pairea :lol: :lol: :P Ovako smiruješ živce.. :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol:
Kerber halep voznijacki njih vrijedi pogledati :lol: :lol: :lol: