RussellWestbrook wrote:Svaka tebi cast kad pratis samo wta i jos to mozes igrati,a jos ako uspijes sta zaradit na wta ti si fenomen![]()
Pa pratio sam i muškarce, ali sam našao svoj market i naćin kladjenja u handicapu kontra favoritke (..ako bilo koja igračica želi pobjedu, onda joj treba set. A žene igraju cjelu sezonu skroz na dva seta..) i u podjeli setova.. Jasno, ako je tu neki specijalan meč kod muškaraca, pogleda se.. Ali kladim se skoro pa ništa više na ATP.
Zarada? Ovaj je pojam vrlo relativan u svijetu kladjenja
RussellWestbrook wrote:..ova Osaka mi izgleda kao da ce dominirati narednih godina a ove ostale mladje su katastrofa
Vidjećemo.. ali pazi - u drugoj polovini prošle sezone, ako se ne varam,bile su tu barem tri
ravnopravne takmičarke za poziciju broj 1. A u pozadini u top 20,..top 40,..već neke 3 godine upada nova generacija cura. Jako uzbudljivo..
Osaka svakako ima jako velik potencijal i nadam se da ce dominirati i biti godinama u vrhu.
RussellWestbrook wrote:Na atp je rijetkost da neki igrac uradi ono sto je uradila kasatkina,povede 3 0 i ostane na ta 3 gema a na wta imamo cesto takve i slicne situacije
Slažem se sa prvim djelom rečenice (absolutno si 100% u pravu ), ali taj Kasatkin meč juče je po meni bio barem malo sumnjiv. Da se ne kaže nešto gore..
A kvote su lude u takvim primjerima (..dok je Krunićeva juče okretala [a još gubila] Diyas, imala je recimo kv. 34..
https://www.flashscore.com/match/6sJEiV ... by-point;2
jopa7 wrote:Ne znam kako nekome Pliškova moze biti najdraza![]()
Osaka svakako ima jako velik potencijal i nadam se da ce dominirati i biti godinama u vrhu.
Ne znam ni ja sto
Shabaras wrote:RussellWestbrook wrote:Svaka tebi cast jos jednom kad imas zivaca da to sve pratis![]()
Poneki sis ili guz.. > ..nego recimo jebena brada indijanaca Pairea![]()
![]()
Ovako smiruješ živce..
![]()
Kerber halep voznijacki njih vrijedi pogledati