Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By jr320i
#121539 Azarenka me sinoc izbaca za 563e, vodi 1:0 u setovima i 3:1 u drugom setu. Kvota u tom momentu bila 22 na Siegemund...Definitivno wta je za izbjegavanje
By Agronom
jr320i wrote:Azarenka me sinoc izbaca za 563e, vodi 1:0 u setovima i 3:1 u drugom setu. Kvota u tom momentu bila 22 na Siegemund...Definitivno wta je za izbjegavanje

Ista prica, srusi mi narodnjak prvo kolo za 250e, na 5e uplatu... na 3:1 u drugom bila i brejk lopta za dupli brejk
By jopa7
#121563 Kudla - Schwartzman 2 @1.22
Tsitsipas - Troicki Handicap (0:1,5) 1 @1.30
Anderson - Tiafoe Handicap (0:1,5) 1 @1.40
Nishioka - Khachanov 2 @1.20
Vekic - Birrell 1 @1.17
Kvitova - Begu Set Betting 2:0 @1.35
Sharapova - Peterson 1 @1.17

Kvota 5

Drugi i treci par su da ce prvonavedeni dobiti 3:0 ili 3:1 u setovima.
By Deuce
#121575 Vekic-birrell-2(kvota 5.00)

Ovo cu pokusat za neke pare,mislim da bi moglo bit iznenadjenje.
Naime,ova mala birrell je 2014. bila u polufinalu AO juniorki kad je zadobila ozljedu lakta,odma poslije toga operirala je lakat i izbivala s terena jako dugo,citava karijera joj je bila upitna i zena je ispala iz top 1000 igracica,dok se napokon nije vratila 2017.
U jednom intervjuu je izjavila kako nije bila sigurna da li ce nastavit s tenisom,ali da je osjecala duznost prema sebi,svojoj obitelji,treneru itd...
Isto tako je zanimljivo da joj je caca trener i ima svoje terene i klub u Australiji i cesto spominje kako joj je odnos sa cacom vrhunski,a sto se tice tenisacica imali smo primjera u proslosti di je bas u zenskome tenisu takva veza oca koji je trener i kcerke puno plodova davala.
Birrell je isto tako wildcard ovog AO sto se takodjer dosta cesto pokazivalo da takvi znaju cesto iznenadit jer nemaju apsolutno nista za izgubit,takodjer je ogromni plus sto igra u svojoj zemlji i publika ce debelo bit na njenoj strani.
Sve ovo sto sam naveo,naveo sam cisto radi nekog mentalnog stanja te male,naravno,ja ne pijem kave s njom pa ne mogu bit 100% siguran kakvo joj je stanje u glavi,ali ono sto je bitno je to da je realnost da zenski tenis glava doslovno znaci bar 50%,bar po meni...
Prije dva tjedna birrell je dobila kasatkinu i to nakon izgubljenog prvog seta i izjavila je da doslovno leti u glavi sto se tice uzbudjenja i osjecaja i da joj je to znacilo puno za mentalno stanje jer joj je to prva pobjeda ikad protiv nekoga iz top 10,a i jos je imala takvu ozljedu morala se vracat i bakcat sa kvazi turnirima da digne ranking i sve...
Da se razumijemo,ogromni favorit je Dona,ali posto su ovo zene i zbog svega sto sam naveo ja cu ovo pokusat...

Sretno svima.
By Shabaras
#121580 Hvala ti za tu informaciju, razmišljam sada o over 2,5 sets @ 3,25 8-) Ali ova mala moraće pokazati nešto izuzetno da uzime jedan set, pošto je Donna dopro isprašila Kristinu Mladenović u prvome krugu.. :o
By RussellWestbrook
#121583 Verdasko-Albot 34.5 vise
Agut-Milman 35.5 vise
Moze ovo albot izvuc na vise gemova,nece ga verda lako dobiti
Bautista je vec odigro odsta meceva u ovoj sezoni,5 setova protiv mareja,milman odlican u prvom mecu isto mislim da ovo moze izvuc na vise
Mozzart

Berdih hendikep 5.5 vise
Svarcman pobjeda
Anderson pobejda
Kacanov pobjeda
Berdih odlicno zapoceo sezonu,prvi mec razbio edmunda 11 razlike,trebao bi i hasea bar 6 za prolaz iako hase zna biti nezgodan trebalo bi doci
Ova trojica su favoriti nece valjda biti problema,mozda svarcman malo al trebo bi dobiti
Mozzart

Srecno ko prati :D
Primjedbe sugestije dobrodosle :D
By Shabaras
#121584 To sam jutros vidjeo svojim očima i bio zapanjen.. :o :shock: Berdych ovako suvjeren, nije bio već duži period vremena. Možda neku novu koku tucka, ko bi znao.. :roll: :oops:

A da se nadovezem na gornju debatu oko meča Vekić s mladom domorotkinjom, msm da bi prije tražio iznenadjenje na meču Stephens - Babos. Amerikanka uvijek slaba u Down under (ove godine puno sreće sa ždrijebom, možda crncima (ili pak samo njoj) ne pašu uvjeti, nznm..). Kvote iste ko u Vekić meč..
https://www.flashscore.com/match/UB2SAk ... ;full-time
By Deuce
Shabaras wrote:Hvala ti za tu informaciju, razmišljam sada o over 2,5 sets @ 3,25 8-) Ali ova mala moraće pokazati nešto izuzetno da uzime jedan set, pošto je Donna dopro isprašila Kristinu Mladenović u prvome krugu.. :o

Znam,slazem se da ce morati igrat odlican tenis,ali npr ova birrell je dobila mladenovicku prije tjedan i pol,a isto tako,govorimo o zenama,nisam gledao mec vekic-mladenovic tako da ne znam kako je koja igrala,ali svasta se u igri promijeni u dva dana kod zena...
By Deuce
Shabaras wrote:To sam jutros vidjeo svojim očima i bio zapanjen.. :o :shock: Berdych ovako suvjeren, nije bio već duži period vremena. Možda neku novu koku tucka, ko bi znao.. :roll: :oops:

A da se nadovezem na gornju debatu oko meča Vekić s mladom domorotkinjom, msm da bi prije tražio iznenadjenje na meču Stephens - Babos. Amerikanka uvijek slaba u Down under (ove godine puno sreće sa ždrijebom, možda crncima (ili pak samo njoj) ne pašu uvjeti, nznm..). Kvote iste ko u Vekić meč..
https://www.flashscore.com/match/UB2SAk ... ;full-time

Ne bi tu pokusavao jer je stephens puno jaca u glavi nego vekic,pogotovo na grand slamovima,ali,ko ce tu pametan bit,moguce bas da babos dobije,a vekicka pomete ovu,ali s moga stajalista ja to ne bi dirao.