RussellWestbrook wrote:Verdasko-Albot 34.5 vise
Agut-Milman 35.5 vise
Mozzart
Berdih hendikep 5.5 vise
Svarcman pobjeda
Anderson pobejda
Kacanov pobjeda
Mozzart
Srecno ko prati![]()
Verdasko-Albot LOSE albot promasio 4 set lopte u drugim setu
Agut-Milman WIN
Berdih hendikep WIN
Svarcman WIN
Kacanov WIN
Anderson LOSE
V_K wrote:Evans-Federer - under 30,5@1,98 Unibet
Federer rijetko kad bas razvali svoje protivnike, ali ocekivao sam ovaj mec na 28,5 ili 29,5 sto bi rusilo listic u slucaju jednog breaka po setu uz uvjet da federer ne servira prvi. Ovako je i 64 64 64 dovoljno za prolaz iako mislim da ce tu jedan set otic i u 62, ali na ovom tecaju uzimam "besplatni" osigurac s obzirom na granicu.
Lagani pad. Evans odigrao jako dobar mec iako dio krivice ide sigurno i na Federerovu nezainteresiranost na reternu. Izgledalo je kao da ceka da mu Evans pokloni break pa da krene novi set. Visio je u oba tie breaka, osobito u prvom. Komotno je Evans mogao do seta - promasio je dva relativno cista voleja u prvom setu na 5-4 i dvije serve.
Coric-fucsovics-1
Kohl-sousa-1
Wawrinka-raonic-1
Chung-herbert-1
Fognini-mayer-1
Bolt-simon(h-7.5)-2
Timotea-vikhlyantseva-1
Ukupna kvota 26
Deuce wrote:Jedan narodni,kasnije cu neke analize
Coric-fucsovics-1
Kohl-sousa-1
Wawrinka-raonic-1
Chung-herbert-1
Fognini-mayer-1
Bolt-simon(h-7.5)-2
Timotea-vikhlyantseva-1
Ukupna kvota 26
Samo cu za neke malo proanalizirat jer nemam vremena.
Sve u svemu,wawrinka je imao maestralne izvedbe u australien openu,onaj put kad ga je osvojio je igrao tenis kojim bi doslovno djokovica u najboljoj izvedbi bio u mogucnosti dobit,medjutim to je proslost,naveo sam to samo da apeliram da se dobro tu osjeca,a nakon operacije napokon se koliko toliko vraca u formu,danas cu neki narodni tako sastavit pa mi je ova kvota skrpz dobra na wawrinku pogotovo sada kad se nenormalno digla(trenutno je kvota 3.00).
Dosta rizican par jer je raonic dobivao wawu zadnja 3 puta kad su se sastali.
Isto tako raonic je odigrao vrhunski protiv kyrgiosa,ne toliko all around igrom,ali glavom u svakom poenu,a servis i izlazak na mrezu "nepogrjesivi".
Medjutim,bude li wawrinka u elementu,sto nije nemoguce normalno,moze on ovo uzet,kvota je fantasticna.
Chunga bi igrao jer je prosle sezone ovdje cvjetao,desila mu se ozljeda pa otisao u onu stvar,ali definitvo bolji igrac od ovog herberta kojemu servis dosta znaci a chung je fantastican reterner.
I za kraj da iskomemtiram ove zene,nikad doslovmo ta smeca ne igram,osim kad mislim da ce iznenadjenje bit ili ovako ajde jedan da stavim na narodni,zasto bas timoteu?
Zato jer je iskusna,nekad bila top 10,vraca se u formu i prebila je kasatkinu prosli mec,mislim da ce uzet ovo...
johnwall002 wrote:http://prntscr.com/m80bfn kad glupan misli 1.30 poklon na oklahomu![]()
![]()
![]()
![]()
Nema potrebe da se vrijedas,nisi ti glupan.Samo nastavi igrat dobre listove,sljedeci put bez Oklahome i okruzi koef na 20..i bit ce točiona
Pouilie-Marterer 37.5 vise
Mislimda ovo busta nece dobiti 3 0,ocekujem bar jedan set ivaske sto bi pomoglo da ovo prodje,busta jeste favorit i vjerovatno ce ovo dobiti al nema tu konstantu tokom citsvog meca da ovo dobije 3 0,cist primjer je mec prvog kola protiv vanija gdje je gubio 2 0 i onda okrenuo na 3 2
Puj i marterer su izjednaceni mislim da ovo nece zavrsiti u 3 setai da ce odigrati bar 4 ili 5 setova,ouj jeste favorit ali je u losoj formi i nece imati lak zadatsk protiv marterera koji igra dobro na pocetku ove sezone
Mozzart
Gofan hendikep 4.5 vise
Krajinovic pobjeda
Coric pobjeda
Gofan unistio garina u prvom kolu koji je najbolji na zemlji al opet je gofan pokazao klasu,copil zna biti nezgodan to smo mogli vidjeti prosle godine u bazelu al to je jedan turnir kad pogadja sve zivo,ove godine je gubio u prvim kolima dohe i oklanda od frica i fucovica koji su slabiji od gofana,ocekujem jednu laganu pobjedu gofana sa vise od 4 razlike
Coric je sigurno bolji i talentovaniji od fucovica koji moze pruziti dobar otpor ali mislim da ne moze iznenaditi bornu
Filip filip nakon onog finala pariza nije pruzao partije koje su se ocekivale od njega i naravno da je uslijedio veliki pad na listi,u prvom kolu je okrenuo protiv nezgodnog cekinata,i sam je izjavio da mu prija saradnja sa johansonom koji mu je novi trener i trebo bi dobiti donskoja
Mozzart