Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Deuce
SuperSonicRudy wrote:
Deuce wrote:
Deuce wrote:Ako ova mala Bouchard bude igrala s "mudima" sigurno cu je pokusat na liveu jer Serena je tip igracice koja je u elementu dok netko ne da neki odgovor,cim se to desi zena se pocne prenemagat po terenu,svaka njoj cast na svemu sto je napravila u zenskom tenisu i sve,ali bas cu pratit ovaj mec,mislim da Bouchard ako bude isla na sve ili nista definitivno ima ovdje sanse,talenta sigurno ima,al vidjet cemo kakve ce glave bit

Dobro sam ovo :lol:

HHAHAHHAHAH doktore stari.. gde ces protiv debele GOAT

Ja inace jurim matoru 38ogodisnju Venus da izgubi svako kolo, nikako da dodje, al sledece kolo je gotova protiv Halep..

Hahaha,a jbg,nema veze,uzelo se nesto preksinoc pa da malo vratim,bitno da se para okrece hahah.
Bit ce,ima tenisa ovaj tjedan :D
By Deuce
#122080 Eno onaj panj francuski uzeo set zverevu,sto je najludje skroz dobar mec,al chardy nije dobar s glavom nikako,odigra lik bekend slajs ko da je na zagrijavanju na prevaznom poenu i onda sljedeci poen forhend cudo,prenestabilan lik
By marac1000
V_K wrote:
marac1000 wrote:Kakav je ovaj Thiem picka, kao nije mogao zavrsit sad taj set nego preda, pa sta nisi predao na kraju 2 seta nego kad je gotov fujjj koji smecara

U kojoj si kladionici igrao? Jel ti void ili je upisana pobjeda popa?

Germania
Ma void zato sam se I nazivcirao jer je prakticki gotov mec
By RussellWestbrook
RussellWestbrook wrote:Ivashka-Careno Busta 36.5 vise
Pouilie-Marterer 37.5 vise
Mozzart

Gofan hendikep 4.5 vise
Krajinovic pobjeda
Coric pobjeda
Mozzart

Ivashka-Busta LOSE
Puj-Marterer WIN
Ivaska zajebo,imo je servis za mec i onda u tb dvije set lopte al nije iskoristio

Gofan WIN
Krajinovic WIN
Coric WIN
Bez vecih problema sva trojica prosla
By Pulpito
Pulpito wrote:Izbegavam "sigurice" tikete, dugo nisam takav odigrao iako je procenat pogodjenih izuzetan, ali danas me zaista povuklo nekoliko meceva gde je ozbiljna razlika u kvalitetu pa da to pretocimo zajedno u jedan lep tiket koji bi trebalo da dodje bez vecih problema.

Pliskova
Nisikori
Osaka
Zverev
Mertens
GS NBA

Kvota 2.96

Srecno svima veceras.

Haha, "trebalo da dodje bez vecih problema". Kakvo pisanje krvi od prvog do poslednjeg para a ne zna se koji je jadniji, koji je izvucen sa vecom kolicinom srece i sa mizernijeom kvotom.
No, lepih 1700 evra profita, na kraju se samo zeleno/crveno racuna.
Idemo dalje...

Image
By RussellWestbrook
#122097 Samo se nisikori provuko protiv karlovica ovo ostalo je glat doslo
Pliskova je razbila brengl nakon izgubljenog seta,zverev rutinski odradio 5 set iako je trebo zavrsavati prije,mertens i osaka po 2 0
By SuperSonicRudy
Pulpito wrote:
Pulpito wrote:Izbegavam "sigurice" tikete, dugo nisam takav odigrao iako je procenat pogodjenih izuzetan, ali danas me zaista povuklo nekoliko meceva gde je ozbiljna razlika u kvalitetu pa da to pretocimo zajedno u jedan lep tiket koji bi trebalo da dodje bez vecih problema.

Pliskova
Nisikori
Osaka
Zverev
Mertens
GS NBA

Kvota 2.96

Srecno svima veceras.

Haha, "trebalo da dodje bez vecih problema". Kakvo pisanje krvi od prvog do poslednjeg para a ne zna se koji je jadniji, koji je izvucen sa vecom kolicinom srece i sa mizernijeom kvotom.
No, lepih 1700 evra profita, na kraju se samo zeleno/crveno racuna.
Idemo dalje...

Image

Necu ni da zamislim kroz kakav pakao si prosao sa Nishikorijem ako si ga pratio.. Pa makar uzeo i 10k evra ne isplati se prolaziti kroz taj pakao majke mi.. ako ga nisi pratio onda je vec ok boli te uvo
By V_K
marac1000 wrote:
V_K wrote:
marac1000 wrote:Kakav je ovaj Thiem picka, kao nije mogao zavrsit sad taj set nego preda, pa sta nisi predao na kraju 2 seta nego kad je gotov fujjj koji smecara

U kojoj si kladionici igrao? Jel ti void ili je upisana pobjeda popa?

Germania
Ma void zato sam se I nazivcirao jer je prakticki gotov mec

Pitam jer svaka klada ima svoja neka pravila za to, i u vecini slucajeva je void. Jedina na kojoj sam naisao da obracunavaju pobjede na predane meceve je Marathonbet. Nije da bas ima puno prilika za ovako nesto igrat, ali cisto da znas. Inace thiem je zvao medical da je strasno umoran, pa je mislio da ce mu doktor smiksat neki "koktel" ali ocito nije pomoglo. Sumnjam da je bilo bezazleno jer on ne predaje bas lako.
By V_K
#122114 Berdych (-5,5) - Schwartzman - 1

Mislim da ce tu presudit razlika na servisu, s kojom schwartzman nije prijetnja nikome zbog ocitog hendikepa visine. Berdych je odlicno usao u sezonu, prosle godine je bilo dosta ozlijeda tako da je i renking trpio ali izgleda da se polako vraca. Dosad na AO je dao samo jednu brejk loptu Edmundu, koju je i spasio. Haase nije imao ni deuce tako da uzimam ovo za danas. Podloga naginje prema brzoj tako da i to ide u prilog kojem besplatnom poenu na servi.

Edit: Jos mislim da se isplati probat uzet Tiafoea kontra Seppija - mec je 50-50 ali ako se oduzi tiafoe bi mogao proc dalje jer seppi igra sedmi mec u 10 dana, što sa 34 godine nije bas jednostavno.

Sretno
By Pulpito
SuperSonicRudy wrote:Necu ni da zamislim kroz kakav pakao si prosao sa Nishikorijem ako si ga pratio.. Pa makar uzeo i 10k evra ne isplati se prolaziti kroz taj pakao majke mi.. ako ga nisi pratio onda je vec ok boli te uvo

Nazalost, pratio sam :D Slazem se da se ne isplati, nije sve u parama naravno...

@Russel

Jeste, ali da li je prijatno da ti igrac udje u 5. set, da ti GS gubi -17 krajem 3/4, Osaka i Mertens bile u brejku zaostatka u drugom setu, sve je to kuvanje... :D