Khackhanov-bautista-1
Barty-sakkari(h-6.5)-2
Cilic-verdasco-1
Kvitova-bencic(h-5.5)-2
Sharapova-wozniacki-1
Dimitrov-fabiano(h-8.5)-2
Sabalenka-anisiamova-1
Nije u nekoj formi,ali evo na AO izgleda da ga ide,iskreno,ovo mi je 50-50 mec kad bi realno gledao,ali uzet cu tifoe iz razloga sto je dobio andersona proslo kolo.
Mislim da mu ta pobjeda moze dati puno vjetra u ledja da dobije samopouzdanja da nesto moze napravit ovaj turnir jer je Anderson top level igrac.
Cilic-1
Cilic je igrac koji ima patern da igra najbolje partije na grandslamovima,na Ao mu uvijek bude nesreca sa stopalima i zuljevima,mislim da ce ovo Cilic cak i sa hendikepom dobit.
Sharapovu bi uzeo jer ovo ceka vec par godina od one suspenzije,zena je sve i svasta prosla,iskustva ne mpze bit vise,zna sta treba za pobjedu,igra fantasticno na ovome AO pa cu pokusat s time,igrale su masu puta u proslosti i mislim da mentalno sharapova ovo ceka vec par godina paeto,vidjet cemo.
Ova barty je mentalno bas mutava meni,vrlo lagan fitilj ima dok ova sakkari je meni stvarno dobra igracica i ovaj hendikep moram uzet taman ju pomela ova,meni je to stvarno prevelik hendikep.
Belinda u zadnje vrijeme igra super tenis,kvitova je meni kvalitetnija igracica,ali ovdje ocekujem dosta brejkova i ne mislim da ce kvitova dobit s ovolikom razlikom,ako uopce dobije.
Za ovu malu sabalenku mi je bas fina kvota,gledao sam je dosta puta,fantasticno igra,ma da gledam ova mala anisimova isto mete sve ovaj AO,ali,sabalenka je bas provjerena igracica i mislim da bi trebala ovo uzet u 2 seta.
Bautista je igrao sati i sati tenisa,covjek mora bit izmoren,a i iskreno,khackhanov je bolji all around igrac.
Ovaj dimitrov je zadnjih godinu dana totalno nekonstantan igrac i ovaj hendikep mi je iskreno prevelik,ovaj fabiano je dobio opelku prosli mec,a opelka je imao cak 67 asova!
Znaci sigurno fabiano moze uzet koji servis dimitrovu,dimitrov stbarmo je puno kvalitetniji igrac ako gledamo talent,ali lik je totalno nekonstantan,hendike0 je bas velik tako da cu to uzet
Kacanov-Agut 1
Tsitsipas-Basilasvili 1
Sigurnija varijanta
Berdih hendikep gemova 4.5 vise
Kacanov hendikep gemova 2.5 vise
Malo rizicnija varijanta
Berdih-Svarcman je vec napisana analiza i slazem se sa svime sto je receno,Berdih odlicno poceo sezonu u prva dva meca razbijo protivnike i svarcman igra dobro al mislim da je berdih bolji i iskusniji teniser i da ovo moze dobiti i sa hendikepom
Kacanov-Agut je isto napisana analiza i opet se slazem sa svim sto je napisano
Kacanov jedan od boljih mladih igraca i buduci osvajac vise GS kad se povuce velika trojka,odlican je server ima odlican forhend i trebo bi dobiti bautistu koji vec u ovoj godini ima dosta mceva a na ovom turniru je u oba meca igro 5 setova i svakako je umorniji od kacanova koji je lako dobio nisioku i gojovcika
Cicipas je uz Kacanova takodje jedan od boljih mladih tenisera takodje buduci osvajac GS titula,dobar server odlican forhend bekend je malo slabiji ali i to ce popravljati vremenom,na ovom turniru je imo sigurno teze protivnike od basilasvilija i moze se reci da ih je lako dobio,basilasvili je takodje dobar prosle godine je iznenadio sve kad je uzeo titulu u pekingu, al u prva dva kola je imo dosta problema a protivnici nisu bili toliko jaki imo je puno gresaka u tim mecevima
cicipas je talentovaniji i bolji igrac a i bolje igra na ovom turniru i ocekujem da prodje i da zakaze mec sa fedexom u kom ima sanse da i njega dobije
Srecno svima
RussellWestbrook wrote:Berdih-Svarcman 1
Kacanov-Agut 1
Tsitsipas-Basilasvili 1
Sigurnija varijanta
Berdih hendikep gemova 4.5 vise
Kacanov hendikep gemova 2.5 vise
Malo rizicnija varijanta![]()
Berdih-Svarcman je vec napisana analiza i slazem se sa svime sto je receno,Berdih odlicno poceo sezonu u prva dva meca razbijo protivnike i svarcman igra dobro al mislim da je berdih bolji i iskusniji teniser i da ovo moze dobiti i sa hendikepom
Kacanov-Agut je isto napisana analiza i opet se slazem sa svim sto je napisano
Kacanov jedan od boljih mladih igraca i buduci osvajac vise GS kad se povuce velika trojka,odlican je server ima odlican forhend i trebo bi dobiti bautistu koji vec u ovoj godini ima dosta mceva a na ovom turniru je u oba meca igro 5 setova i svakako je umorniji od kacanova koji je lako dobio nisioku i gojovcika
Cicipas je uz Kacanova takodje jedan od boljih mladih tenisera takodje buduci osvajac GS titula,dobar server odlican forhend bekend je malo slabiji ali i to ce popravljati vremenom,na ovom turniru je imo sigurno teze protivnike od basilasvilija i moze se reci da ih je lako dobio,basilasvili je takodje dobar prosle godine je iznenadio sve kad je uzeo titulu u pekingu, al u prva dva kola je imo dosta problema a protivnici nisu bili toliko jaki imo je puno gresaka u tim mecevima
cicipas je talentovaniji i bolji igrac a i bolje igra na ovom turniru i ocekujem da prodje i da zakaze mec sa fedexom u kom ima sanse da i njega dobije
Srecno svima
Slazem se da je tsitsipas puno bolje otvorio AO,ali po meni za ovako mizernu kvotu ja se ne bi kockao,bashilashvili je bas lose igrao prva dva meca,masa duplih,masa neprisiljenih gresaka,ali definitivno je igrac visokom levelu i ima po meni bolju glavu od tsitsipasa,kvota mi je bas jadna tu...
Barty - Sakkari 1
Bautista - Khachanov 2
Stephens - Martic 1
Kvitova - Bencic 1
Cilic - Verdasco 1
Tsitsipas - Basilashvili over 3.5 seta
Tiafoe - Seppi over 3.5 seta
Anisimova - Sabalenka 2
Sharapova - Wozniacki over 21.5
Aryna Sabalenka - 1,45
Caroline Garcia - 1,35
Petra Kvitova - 1,25
Anastazija Pavljučenko osvaja set - 1,45
Petra Martić osvaja set - 1,80
Marija Šarapova osvaja set - 1,45
Klepač / Martinez Sanchez - 1,45
Melichar / Peschke - 1,40
Moguća podjela setova (over 2,5 sets = kv. uvijek 2+..):
Marija Šarapova - Carolina Wozniacki - 2,37
Danielle Collins - Caroline Garcia - 2,62
Sloanne Stephens - Petra Martić - 2,62
Moguća iznenadjenja (čitaj: anomalije u kvotama, navlekuše,itd.. - igrati set ili +/- games..):
Aliaksandra Sasnovich - Anastazija Pavljučenko - 2,10
Ashleigh Barty - Maria Sakkari - 4,33
Sloanne Stephens - Petra Martić - 3,20
Sretno, ko prati !
Berdiha sam uz veliku dozu zebnje, straha, crnih misli stavio na tiket...Nit verujem njemu, nit verujem njegovom protivniku, ta dvojica na istom mestu u isto vreme, ne zelim to ni da gledam ali ajde, ubedili ste me
Ili svi prolazimo ili svi padamo, sve se isti tipovi vrte
Na kraju ce samo mene zajebati cicipas
Sepi i tiafo mi izgleda mec za 5 setova,ako fedex opet bude los kao protiv evansa fric ima neke sanse mada su opet male
Mala potapova bi isto moga biti dobra igracica