Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Teo
sniper07 wrote:Osvaja Nadal ovo 99,9%, Djokovic mu mozda jedan set moze uzet

Zanimljivo,vidi se da se razumijes u tenis
By sniper07
#123168 A dobro nije svako mag kao ti, kao npr Sarapova protiv Barty pa Zverev Raonic 1set 12.5 6-1 zavrsi itd itd

Ti kad progovoris si mi garancija da kontru odigram, samo nastavi tako ;)
By V_K
#123170 Sharapova protiv barty je bio prepisano ovdje od drugih, a sljedeci put kad zverev i raonic odigraju 6-1 osobno cu ti isplatit dobitak za koji me skinu. Tako da ces dobit duplo
By RussellWestbrook
sniper07 wrote:A dobro nije svako mag kao ti, kao npr Sarapova protiv Barty pa Zverev Raonic 1set 12.5 6-1 zavrsi itd itd

Ti kad progovoris si mi garancija da kontru odigram, samo nastavi tako ;)

A i ti se puno pravis pametan a pojma nemas

Bilo je ocekivano da raonic i zverev odigraju bar 12 gemova ili tajbrejk u prvom setu al zerev je po ko zna koji put dokazo da je retardiran na GS
Na sarapovu se isto moglo odigrati jer je kvota bila odlicna(preko 2)a jos je igrala odlicno do tog meca

A sad nam ti objasni kako ce to nadal razbiti djokovica posto vidim da si 100% siguran u pobjedu nadala,jer valjda kad nesto napises postoji i razlog zbog cega mislis da ce biti tako ili jednostsvno samo mrzis djokovica pa mislis da ce ga nadal razvaliti
A ako djokovic dobije ti se neces javljati jedno 3-4 dana na forum dok se ne zaboravi sta si napiso da se ljudi ne bi zajebavali na racun tvog teniskog znanja
By V_K
#123177 RW, otvoris rezultate na mobitelu. Udes u formu i onaj koji ima vise zelenog u zadnja tri mjeseca je ociti pobjednik. Simple as that :)
By Gurovic15
#123184 Ma snajper je vidovit pa je predvideo da ce Marija osvojiti prvi set ali da ce onda u drugom i do sredine treceg seta izgubiti sve svoje servise i bukvalno pokloniti pobedu Barty....verovatno je odigrao i na Pliskovu uzivo kada je Serena vodila sa 5 1 u trecem pa izgubila 7 5....opet ponavljam Nadal na ovom turniru je jedino imao i to samo u trecem setu sa Berdihom dostojnog protivnika sa druge strane mreze,igrao se tie brake...puno gemova pa i setova je bukvalno dobio na tacni a ne zbog njegove presavrsene igre....polufinale GS i decko izgubi 8 gemova za redom tj 4 servis svoja servis gema...to govori o svojoj igri a ne o onom preko puta...
By Teo
sniper07 wrote:Alo prijatelji moje je uvjerenje da ce ga Nadal prosut, u cemu je problem, nije mi jasno?

legenda si,imas svoje uvjerenje