Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By treca smena
#123224 Tvrde utakmice mogu da budu samo ako bude bila klackalica rezultaska, ako se jedna ekipa odlepi na 2-3 gola onda mora da se ubrza igra.
Sve sto ste rekli stoji i slazem se da se rukomet dobija na odbranu ali sa druge strane igra se i na gol vise.
Francuzi igraju odbranu izvarednu kao i uvek ali ja ne vidim nacin npr. Da zaustavis Nelsona da sutira da igra. Pa on je u svakoj ozbiljnoj uzimao po 10+ suteva, protiv Svedske je uzeo 14 suteva uz ocajnu realizaciju.
Pored njega Landina da stave na 2,5 to mi je isto za over pa kakva god odbrana da se igra. Spolja druga opcija.
Sto se tice Francuza ja njih i Spance ne volim da igram. Ali danas sam nasao N.Karabatic na 1,5 sto mislim da nikada nije bilo. Sve stoji izasao iz povrede nije igrao, ali on je tu zbog ovakvih utakmica da povuce. Pored njega veci mogucnost za over nego za under imaju Mehe i Mem. Mem konstatan sa vanjskih pozicija, Mehe ako nista drugo bar dva sednerca da izvede i vec je na pola.

Nemacka- Norveska

Mislim i nadam se da nece imati domacinsko sudjenje, cak ni protiv Hrvata je bilo sta vise normalno sudjenje, osim onih 2 minuta kad se lomilo. Protiv ekipa kao sto su Nemci uvek treba igrati pivote svi su vise manje napunili sa linije nego sa vanjskih pozicija. Norvezani tu imaju Myrola koji je na 3,5. Sto se tice ostalih ja sam nasao Rod na 3,5 koji je po meni odlican tip. Decko je mlad visok jak igra u Nemackoj i neplasi se da sutne. Pored njega Jondale koliko god da je granica on je na ovom sampionatu isao preko. Nemoze se spreciti neciji nacin igre mogu da ga neutralisu ali opet ovi igraci moraju do svojih golova. I za kraj sam ostavio Sagosena koji je na 5,5, covek igra u oba pravca jedan od mladih CB igra u oba pravca izvodi sednerce.
Sto se tice Nemaca tu je sve veci rizik ali pored prve opcije Gensheimera koji je 5,5 mozda bi uzeo opet spolja nekog mozda Wiede koji je na 2,5 ili Druxa na 2,5.

Videcu posle i sastaviti kada izadju granice u Srbiji pa gde mi se sta svidi za sada ovo je neka ideja.
By Mantova
#123258 Za one koji možda nisu upućeni, Danci večeras igraju u Hamburgu protiv Francuske, dakle ne na svom terenu kao u svim prethodnim utakmicama. Pošto je takav dogovor, da se polufinala igraju u Njemačkoj, a finale je u Danskoj.

Nije možda ključni detalj, ali ne treba ga ni zanemariti.
By UcenikBGD
Jeffrey wrote:Danska-Francuska tip NITKO NE DAJE 30 GOLOVA stake 5/10 b365 1.65 kvota
-nema se ovdje šta puno pisati, očekuje se brutalne obrane, neizvjesna tekma i čisto sumnjam da ćemo gledat svake minute gol

Sigurnije mi je NIKO NE DAJE 40 golova!!! :mrgreen: Ali ima jedna sitnica, nema toga u ponudi, kao ni ovoga niko 30 golova, bar ne u lokalnim u Srbiji, samo ima granica 52,5 golovi i pojedinačno po 26,5!!! Znači ni blizu 30 golova kao u tvojoj navedenoj opkladi.

Jel ima negde u Srbiji ovo ne daju toliko golova ili bar 29,28 da se proba, ako neko zna nek napiše?
By manje under
UcenikBGD wrote:
Jeffrey wrote:Danska-Francuska tip NITKO NE DAJE 30 GOLOVA stake 5/10 b365 1.65 kvota
-nema se ovdje šta puno pisati, očekuje se brutalne obrane, neizvjesna tekma i čisto sumnjam da ćemo gledat svake minute gol

Sigurnije mi je NIKO NE DAJE 40 golova!!! :mrgreen: Ali ima jedna sitnica, nema toga u ponudi, kao ni ovoga niko 30 golova, bar ne u lokalnim u Srbiji, samo ima granica 52,5 golovi i pojedinačno po 26,5!!! Znači ni blizu 30 golova kao u tvojoj navedenoj opkladi.

Jel ima negde u Srbiji ovo ne daju toliko golova ili bar 29,28 da se proba, ako neko zna nek napiše?

Baš se i ja mislim koja je budala dala ovu okladu u ponudu i razmišljam kako bih ja ovo uzeo :o
By Rovinjez
#123281 kako kazes nije kljucan detalj al je uzasno bitan, citavo prvenstvo igras kuci i onda jedna kljucna utakmica u drugoj drzavi i tu je naravno odmah sve drukcije, francuzima pala sjekira u med da ne moraju s niti jednim domacinom igrati polufinale i mozebitno finale. Sto se tice danas ima nekoliko meni zanimljivih stvari, prva je duel igraca izmedu hansena i sagosena di sam tipovao na danca koji bi vrlo lako mogao biti MVP i najbolji strijelac, uzima strasno puno suteva a i prvi je penaldzija bez dileme i cak kad promasi uzima i drugog kao gensheimer. Kako je gore navedeno sagosen vise nema penale jer je promasio par komada a to sad jondal fino posprema, njemacka obrana je stvarno brutalno i fokus ce sigurno biti na njemu i nece mu biti lako, da sutira i dalje penale vjerovatno bi preskocio a ovako definitivno moram hansenu dati prednost. Druga stvar je jondal na 4,5 koji je sa penalima sigurno blizu overu, igra stvarno strasno prvenstvo i promasaja je bilo jako malo, krila kod norvezana rokaju po 60 minuta izuzev nekakvog BO-a koji je sve samo ne realan u ovom susretu. Tesko mi je jednog igraca kakav je sagosen uzeti under ali zabiti 7 komada svabama iz igre s vanjskih pozicija je stvarno podvig medutim ipak cu preskociti jer promasi li slucajno jondal jedan penal on je iduci a to je onda sasvim druga prica. Igraci za neki narodni su po meni svan na 2,5 koji ce igrati citavu tekmu vrlo vjerovatno jer ne vjerujem da ce hansen dobiti sansu iako decko ima strasnu sezonu u bjerringbrou, fabregas over na 2,5 granicu, sjajna realizacija i prakticki sve sto dobije to i smjesti u gol, on i luka ce tamo operirati na crti i moglo bi biti lopti za njih danas, i posljednji mi je under groetzkog takoder na 2,5 granicu, iako je covjek jedino krilo na toj strani lopti za njega nema kao uostalom ni za gensheimera koji se takoder nije previse naigrao u ozbiljnim utakmicama, napadi se svoje na suteve s vanjskim pozicija i trazenje pivota a krila su im odsjecena, realan under
By treca smena
#123308 Groetzki je kod nas na 1.5 sto je po meni poklon. Sa tim sto sam primetio da ga ne koriste toliko kada imaju igraca manje. Sa druge strane on ima uzasnu realizaciju poslednje dve utakmice tako da sam ga prosli put uzeo na 2.5 i on je covek promasio tri zicera. Svakako u maxbettu na 1.5 on i Drux imaju vrednost za vise.

Mislim da Danci znaju gde igraju i znaju sa kim igraju. Kada bi me pitali ko je ovde favorit od ove cetiri ekipe ne bih mogao da se odlucim. Danci su igrali najbolji rukomet, Nemci najjacu odbranu, Norvezani mi igraju najlepse, a Francuzi ko Francuzi.