Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By RussellWestbrook
#125525 Thiem-Djere tacan rezultat 2:0
Tim puno bolji igrac,sljaka mu je najdraza podloga i mislim da ce djere tesko uzeti set

Evans-Tiafo igram da ce tiafo uzeti bar jedan set
Prosle godine je osvojio ovaj turnir a i ove godine moze daleko doci ima dobar raspored

Cuevas-Svarcman svracman uzima set
Proslogodisnji pobjednik rijo de zeneira,odigro je dobar turnir u buenos airesu doso do finala i onda lagano izgubio,na tom turniru je igro i finale dublova i tu je lagano izgubio sigurno je umoran al moze bar doci do seta protiv matorog kuevasa

Od ostalih parova
Ymer-Londero 21.5 vise
Garin-Marterer 21.5 vise

Premier
By Pulpito
#125526 Cibulkova - Pliskova live 1 (3.00)

1-1 u setovima trenutno. Cibulkova nakon ne toliko prvog seta kako rezultat govori (2:6), odigrala bez greske drugi i nikakve sanse nije imala Pliskova. 50%-50% su sanse a momentum a strani Cibulkove.

Sada je i pocela kisa...
By V_K
#125528 Schnur se totalno ispraznio u New Yorku. Kad ti Mannarino stisne 62 62 onda znas koliko je sati. Steta, racunao sam mozda da ima snage za proc njega pa uzet kontru u drugom kolu, ali nisam docekao.
By RussellWestbrook
V_K wrote:Schnur se totalno ispraznio u New Yorku. Kad ti Mannarino stisne 62 62 onda znas koliko je sati. Steta, racunao sam mozda da ima snage za proc njega pa uzet kontru u drugom kolu, ali nisam docekao.

A potpuno ocekivan poraz mada ni ja nisam mislio da ce biti ovako ubjedljiv manarino,ovom schuru se posrecilo da nekako dodje do finala vratice se on opet na celendzere
By V_K
RussellWestbrook wrote:
V_K wrote:Schnur se totalno ispraznio u New Yorku. Kad ti Mannarino stisne 62 62 onda znas koliko je sati. Steta, racunao sam mozda da ima snage za proc njega pa uzet kontru u drugom kolu, ali nisam docekao.

A potpuno ocekivan poraz mada ni ja nisam mislio da ce biti ovako ubjedljiv manarino,ovom schuru se posrecilo da nekako dodje do finala vratice se on opet na celendzere

Ma je, daleko od tog, samo mi se nije nikako isplatilo igrat na Mannarina po 1,35. Kad se sjetim onog njegovog forehanda kako gura lopticu 1,35 mi je premalo :)
By RussellWestbrook
#125531 Manarino je teska budaletina od igraca da je neko kvalitetniji od istomina iduce kolo ja bi zatego protiv njega ovako cu opet preskociti al ako prodje istomina onda ide na iznera i tu mu je kraj :D
By V_K
#125532 Mislim da ce ga Istomin dobit, ali i za mene je to preskok. Kod njih je stvarno sve moguce.
By V_K
#125533 Thiem nekad stvarno izgleda kao da je zalutao na teniski teren. 29 neforsiranih, 8 winnera. Ali lako za neforsirane, igra nula bodova.
By RussellWestbrook
#125535 Svakakvih tenisera je bilo al niko nije ko ovaj tim,propusti onakvu prednost protiv svarcmana i sad ga djere razbije i to sve na sljaci,sace on igrati i akapulko pa onda ide u ameriku na beton,svaki turnir mora odigrati i to ga kosta dosta puta jer jedne sedmice igra sljaku pa onda beton pa onda opet sljaku
Kako nema niko da mu napravi neki normalan raspored turnira on je jedini od top10 tenisera koji igra sve moguce turnire na koje moze stici

Izner-Lacko 2:0
Harris-Evans 2
Dellien-Karbales Baena 2

Cicipas-Hurkacz 1
Norrie-Munar 2
Garin-Auger Alliasime 1
By Rudy5
#125537 Nez jeste gledali Thiema ali sinoc je igra povrijeden.Odmah u prvom gemu je napravio brejk a na prvoj izmjeni strana kod 1-2 je trazio MTO zbog problema s vratom.Vidilo se odmah u nastavku meca da to nije to,jer kad ti Djere uzme u tvoja 2 uzastopna servis gema 4 poena zaredom i to na zemlji onda su stvari jasne ko dan.Koef uzivo je rastao nakon skoro svakog Thiemova gema kod egal rezultata,a idealan je bio oko 1.95 na Djerea kad je poveo 1-0.U nastavku meca Thiem je tonuo sve dublje,odavno ga nisam na zemlji gledao ovakvog..razlog je i vise nego jasan.
Vidim da se tu prica protiv velikog Adriana,naravno zbog njegovih wta udaraca.Svakom ko malo povrsno prati tenis nije bilo jasno kako je taj lik u top30 ali se dosta podcjenjuju njegovi kvaliteti.Ima visok IQ,skoro da i nema zamaha,dobro koristi slice a i majstor je improvizacije-sve kvaliteti potrebni za travu koja mu je i najdraza podloga.To je idealan igraca za kladenje,naravno misli se protiv njega.Berdych,Thiem i slicni udaraci su profili igraca kakve on ni slucajno ne moze dobiti..to se samo pokupi u 1.25-1.3 i bizis iz kladionice dok ti policija nije dosla na vrata zbog pljacke.Sjecam se jednog meca na travi prije nekoliko godina,kad se Berdychu nije dalo zivit taj dan al doslovno,i takav ga je dobio 2-1 ,prije toga se ne sjecam da mu je nekad Adrian otkinuo set.Vidim da se Isner potencira na turniru..samo pripazite na njeg,koliko se sicam na ovom turniru nikada nije prosao dalje od 1/2 a ako se zna da se rijetko pojavi neko od top 10 osim JMDP,jasno je koliko je neuspjeha dozivio i koliko mu ne odgovara DB.Sinoc je takodjer imao solidnih problema protiv lika koji je prije 10ak godina pao s treceg kata hotela zbog mjesečarenja.S druge strane opet ima smijesan zdrijeb ,na putu do finala najbolje rangirani protivnik mu je legendarni Mannarino(51.) kojeg je 2 puta u karijeri dobio s nulom(6-0).