Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By V_K
#125738 Da, malo me pomazilo na Bedeneu, ali kako si rekao puno muke za 1,35. Mislim da su te duple i onih jos naoko jednostavnih lopti bacenih u out rezulatat umora. Bas ih je krenuo bacat van kao na traci. Iako na sve to, da je taj odbijanac od mreze prosao, tj izasao van imao bi ruud 30-30 i dobre sanse u nastavku. Ovako ga je jos vise dotuklo. Bedena sam na drugom listicu izbacio pa spojio isto samo sa Tsitsipasom tako da sam se od njega ajmo rec "ogradio" za svaki slucaj.
By V_K
#125773 2,40 live na cuevasa? Nije li to malo previse? Felix je krenuo odlicno u mec, ali 2,40 je neocekivan skok u tecaju

Edit: 3,75 na kraju seta. Po meni se isplati probat. Nerealno los cuevas i odlican Felix, ali lako se to okrene

Edit2: Cuevas medical TO. Vrat i desna ruka.
Last edited by V_K on 23 Feb 2019, 23:57, edited 1 time in total.
By RussellWestbrook
#125774 Kuevasu je ovo 14 mec u ovom mjesecu a imanon dosta godina nije bas mlad :D sigurno osjeca umor a i felix igra odlicno ne bi ja diro nista u lajvu
Interesantno je da u ponedeljak igraju opet u prvom kolu sao paula
I felix bi ovo mogo osvojiti protv lasla u finalu
By V_K
#125783 Jao kako se stisne ruka na kraju. Ali izvukao je dva vrhunska servisa na 40-40. Sad je pitanje u kojem ce se izdanju pojavit sutra. S onim bhandovima kao protiv Munara ili ovima danas. Odlican mec, donja polovica zdrijeba je spasila turnir.
By RussellWestbrook
#125784 Felix je imao puno teze protivnike do finala od djerea i tek je od kuevasa izgubio set igra odlicno citav turnir,laslo imo srece da je tim igro povrijedjen a i protivnici nisu bili neki,ja mislim da felix ako bude bar prilizno dobar kao na ostalim mecevima dobija sigurno