Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By UcenikBGD
brandonroj wrote:A jbg druze, juris kvotu, to nije bas pametno.
Ako ovakva Gran Kanarija pobedi Panatu, onda ti skidam kapu.
Po mom misljenju moze da se stavi na neki ludacki tiket jedino.

Ma ne obraćaj pažnju na njegove tipove, dečko ili radi za kladže ili je retardiran, šta god stavi promaši, kao da to namerno radi ( zbog kladža ) ili lupeta samo da bi bio zanimljiv. Uglavnom prolazi kao Efes protiv Fenera što je odigrao na Efes. Puknu 20 razlike a on KAOBOJAGI pukne 5/10 !!! Ejjj mislim stvarno.
Ljudi koji prate Evropsku stalno gde on dolazi znaju ga vrlo dobro. Ne znam samo zašto admini ne reaguju povodom toga, i navlačenja ljudi da izgube pare ?
By Bakihalco
alwaysmadeit wrote:haha pa jel moguće kao nije mogao da šutne bacanja auuuu, kakva loša priča...

Sisa jedna, jos ima na njemu faul u napadu i nisu slobodna hahah cirkus jebo majku. Kako je odigrao pol ocekivalo se da predje granicu za 5pts najmanje...
By MTD
#126015 Za skokove je pored fizikalija potrebna i jaka volja, a Gist ocigledno ima bol u predelu prepona sto se toga tice. Kakav tiket mi je oborio na + 3,5 skoka... A ceo dan se premisljam on ili Kalates i na kraju se naravno odlucim za losiju varijantu.
By UcenikBGD
Pulpito wrote:Dva singla za danas, ulog 5/10.

Fenerbahce - Anadolu Efes 2 @3.89
Gran Kanarija - PAO 1 @3.15

BalkanBet

Kratko i jasno - potcenjen Efes, precenjen PAO. Value prelep

Fenerbahce- Anadolu Efes 84 - 66
Gran Kanarija - PAO 80 - 99

Ni blizu. Kratko i jasno !!!

Varalica i retard ponovo u akciji navlačenja ljudi da izgube pare.
Protiv ovog se treba boriti !!!
By Pl2ymak4r
#126025 Neka ostane on tu,da ne bude banovan,svakako je njegovo ime etiketirano kao neko ko radi u BalkanBetu,100% svojih parova je uplaceno u BalkanBetu ili u meridianu. Bolje neka on postavlja,nego da napravi jos 2-3 naloga i da postavlja sa drugacijim strofama,mozda i doda nesto ''pametno'' na tim gubitnickim parovima.