Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By RussellWestbrook
RussellWestbrook wrote:Mayer-Garin 21.5 vise

Zverev-Norie 1

Edmund-Maden 1

Mozzart

Laganih 3/3 juce

Zverev-Kyrgios 22.5 vise
Mislim da ovo ide u 3 seta i da ce biti velika borba,i jedan i drugi igraju odlicno,kyrgios bi ovo mogo i dobiti podcijenile su ga kladionice a u medjusobnim mecevima vodi 5:3 i na ovom turniru igra onako kako se ocekuje od njega
Mozzart

Rudd-Garin 2
I garin je u ovom mecu podcijenjen,ne znam zbog cega ovako velika kvota na njega a sljaka mu je omiljena podloga prosle godine je osvojio 3 celendzera zaredom,na ovom turniru je vec izbacio munara i mayera pa moze i rudda koji nije nista posebno

Pelja-Djere 1
Djere mi je djelovao umorno u mecu protiv felixa iako igra odlicno ima 8 pobjeda mislim da ovo veceras dobija pelja koji je razvalio trungelitija u jucerasnjem mecu
By Rudy5
#126102 Danas finala u Dubaiju i Acapulcu te 1/2 u Sao Paolu.
Mislim da ce u Dubaiju Federer rutinski dobiti mec i osvojiti 100tu titulu.Cicija sve vise stize umor kako se turnir blizi kraju.Ovo mu je 9. meč u zadnja 2 tjedna a ima tek 20 g i prvi put je u ovakvoj situaciji u karijeri.Jucer protiv Monfilsa je imao nekih padova u igri,a ono sto je vrlo primjetno je da su servisi nesto slabiji i plici u odnosu na njegova prijasnja izdanja.Slice servis na djus strani mu je veliko oruzje i dosta se oslanja na njega.S druge strane legendarni maestro podize razinu igru kako se turnir blizi kraju,jucer je definitivno odigrao najbolji mec ove sezone.Dosta mu odgovaraju uvjeti i podloga,osvajao je turnir vec 7 puta.Obojica igraju isti stil tenisa,sto u ovakvim okolnostima mislim da vise odgovara Federeru.
U Acapulcu ne bih nista prognozirao,Zverev je favorit,najbolji je na turniru,publika ce bit na njegovoj strani zbog Nickovih ispada i svadja s istom publikom u prethodnim mecevima , ali po ovakvom mizernom koef ne bih ga igrao.
Vrlo tanak mec Djerea i Alliasima sinoc ,dosta oscilacija je bilo i igri sto je i normalno zbog umora kod obojice.Djere je u 2.setu osjetio bol u ruci,trazio je masazu ruku na mto a kasnije je izvukao mec u 3.setu jer je Kanadjanin napravio par pogresaka od cega duplu za odlucujuci break u 3.setu.Pella igra dobro na turniru,odlicno je odradio ovu Juznoamericku turneju na zemlji,mogao bih je okruniti titulom u SP.Cini se da Djerea lagano stize umor i velike sanse ima Pella za pobjedu.
Necu nista igrati danas,solidan tjedan je bio,kratka pauza od tenisa,iduci tjedan u cetvrtak pocinje prvi od dva turnira iz kategorije Sunshine Double.
By Pulpito
#126124 Kirjos - Zverev 1 @2.62

Kvota nidje veze. Kirjos igra jedan od svojih boljih turnira u karijeri. Izbacio Nadal, Vavrinku i Isnera. Zverev mu lezi, teren mu lezi i on se vraca kuci sa titulom, ocekujem pobedu u 2 seta.
By V_K
#126126 Hahah, zakon brojeva :) Ali slazem se ovaj put, vrijedi probat na ovom tecaju. Kyrgios je klaun, ali kad mu se igra moze dobit svakog.

@RW - jel ovo hvatas u singlovima ili sve zajedno? Ili nesto između? Fino je usla velika vecina. Uzeo sam Pellu od ovih danasnjih.
By RussellWestbrook
V_K wrote:Hahah, zakon brojeva :) Ali slazem se ovaj put, vrijedi probat na ovom tecaju. Kyrgios je klaun, ali kad mu se igra moze dobit svakog.

@RW - jel ovo hvatas u singlovima ili sve zajedno? Ili nesto između? Fino je usla velika vecina. Uzeo sam Pellu od ovih danasnjih.

Uglavnom dubl igram pa iskombinujem,a ako su manje kvote onda odigram i nesto fubala ove sigurnije timove
Juce sam garina i pelju uhvatio na jednom,a na drugom zverev zajebo

Danas bi bublik trebo uzet ovaj celendzer u francuskoj,i rubljev bi mogo dobiti edmunda,igra odlicno citav turnir dobar je na servisu,al opet tesko za prognozirati dobar je i edmund
By RussellWestbrook
Pulpito wrote:Kirjos - Zverev 1 @2.62

Kvota nidje veze. Kirjos igra jedan od svojih boljih turnira u karijeri. Izbacio Nadal, Vavrinku i Isnera. Zverev mu lezi, teren mu lezi i on se vraca kuci sa titulom, ocekujem pobedu u 2 seta.

Pulpito otiso na havaje na zasluzeni odmor,kirgios doso nikad laksa 2.6 kvota :D
By RussellWestbrook
#126268 Opelka-Mayer 1
Opleka igra dobro ove sezone uzeo je i titulu u njujorku i trebo bi dobiti mayera koji igra lose ove sezone a i beton mu nije omiljena podloga

Kolsrajber-Herber 21.5 vise
Thompson-Delbonis 1
Klizan-M.Zverev 1
Milman-Struf 21.5 vise
Mozzart