Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Chief
#126274 Pitinceva Babos 2 0 u setovima za Putincevu 2.65 maxbet
Babos u mnogo losoj formi ove sezone ne moze nikog da dobije.
Pitinceva je slaba na servisu jedino me ti brine tip inace u razmenama je mnogo dobra i ocekujem da sve vraca i da Babos dsota gresi a kako je u losoj formi probam 2 0 u setovima.
By RussellWestbrook
RussellWestbrook wrote:Opelka-Mayer 1
Opleka igra dobro ove sezone uzeo je i titulu u njujorku i trebo bi dobiti mayera koji igra lose ove sezone a i beton mu nije omiljena podloga

Kolsrajber-Herber 21.5 vise
Thompson-Delbonis 1
Klizan-M.Zverev 1
Milman-Struf 21.5 vise
Mozzart

Juce je bilo lose 2/5
Opelka je razocaro imo je svoje sanse i u prvom i u drugom setu al je izgubio,u drugom setu je imo i 2 set lopte al se mayer izvuko
Kolsrajeber i struf razvalili herbera i milmana
Prosli klizan i tompson

Za danas samo
Munar-Popyrin 2
Munar je igrac za sljaku na betonu nema previse uspjeha,popirinu vise odgovara ova podloga kvalifikacije je odradio sigurno dva meca po 2 0 i veceras bi trebo dobiti munara
By Rudy5
#126305 Poceo je tkzv 5 GRAND SLAM ,bilo je solidnih meceva prvi dan ali mec Giron-Chardy je klasik nad klasicima u negativnom kontekstu.To kako je Giron prosao je ziva antologija,tek 2 mec koji je dobio na ATP razini.Poznato je da Chardyju bas i ne odgovaraju ovakvi malo sporiji uvjeti di lopta odskace visoko.Francuz je napravio 50ak neprisiljenih iz igre ne racunajuci 10ak dupli tj 60ak ukupno i umalo je dobio oba seta.Ovakvu situaciju odavno nisam vidio..Chardy u prvom servis gemu 2. seta pravi 5 neprisiljenih i svejedno dobiva gem,da bi odmah u svom iducem servis gemu napravio cak 9 ej 9 ue i sto je ludje od svega dobio i taj gem.Uglavnom katastrofalan mec sa njegove strane,vjerojatno je se vecer prije meca solidno nacidio u nekom baru.Teskom slucajnoscu je Amer dobio mec ,kao sto je i usao u glavni zdrijeb jer je u kvalifikacijama Kecmanovic servirao za mec protiv njega.Redovno ga svake sezone pogledam po 4-5 puta,pretezno na chellengerima,svake godine ista prica,nema s cim da iznenadi.Sutra ce ga De Minaur pojesti.Ono sto sam geldao u Meksiku je dovoljno da ga tuce laganim hendikepom,a nivo iz Australije na pocetku sezone necu ni spominjat.Uglavnom s prosjecnim mecom Demon ovo rutnira 2-0.
Gleda sam malo Berdychove treninge protiv Buste,osjeca lopticu ,u solidnoj je formi,ne bi smilo bit nikakvih problema protiv legendarnog veterana Lopeza koji ove sezone puni 38,vec jednom nogom je u mirovini i galvni cilj mu je ove sezone da nastupi na svim Grand Slamovima kako bi dosao do broja od 70. uzastopnih nastupa na GS turnirima sto nikome nije uspjelo u povijesti.

Berdych-Lopez 1 1.18
De Minaur-Giron 1 1.3
Unicaja-Alba 1 1.5

BetX 2.30
By Rudy5
#126312 Berdych-Lopez 1 live

koef je 2 na Berdycha,ovi je ima nevidjene srece u 1. setu,a vrhunac je bio ovaj smash Berdycha na 30-15 u 2. setu .Vjetar se smirio ,Lopez osim servisa igra rekreativno,samo ludom srecom moze dobiti a koef 2 na Berdycha.To je to
By Rudy5
#126315 Los dan danas...Lopez je danas ima cudesne srece,Tomaš je bio bolji cijeli mec,izborio nekoliko bl ,Lopez nijednu..vjetar koji je odnio stap od mreze je naravno pomogao autsajderu i to je to.Nista,idemo dalje,sutra i u nedjelju je 2.kolo ,iskombinirat ce se dobrih parova.
By V_K
#126317 I ja sam cekao Berdycha live ako padne set. Dobro da sam vidio kako je vjetar odnio stap pa sam odustao. Wawrinka jos djeluje kao da nije skroz u mecu. Ako izgubi set bit ce preko 2,30 live.
By RussellWestbrook
#126327 Juce popyrin proso,imo je problema u prvom setu spasavo je set lopte a drugi set je lagano odradio
Za danas
De Minaur-Giron 22.5 manje
Mislim da giron ne moze parirati minauru i da ovo ide u dva seta po jedan brejk minaura i proslo je

Tsitsipas-Auger Aliasime 1
Cicipas igra odlicno ove sezone ima titulu u marseju,finale dubaia i polufinale australije,usao je medju top10 i veceras bi trebo proci felixa i da izjednaci medjusobni rezultat sa felixom na 1 1,felix ga je dobio prije dvije godine u polufinalu us opena za juniore

Djokovic-Fratangelo hendikep 4.5 vise
Nema se sta reci razvalice ga djokovic
Mozzart
----------------------------------------------------

Raonic-Querey 23.5 vise
Kyrgios-Kolsrajber 21.5 vise
Mozzart
By Rudy5
#126329 De Minaur-Giron 1 1.22
Raonic-Querrey 1 1.52
Khachanov-Lopez 1 1.30
Liverpool-Burnley 1 1.18

BetX 2.84

Za De Minaura sam pisa jucer.To ce bit hendikep vrlo vjerojatno,to je odigrano u nekoj drugoj kombinaciji na manji ulog.
Raonicu najbolje lezi ovaj turnir od svih 9 iz Masters serije.Ovdje je bio najblize tituli,igrao je finale prije par godina a prosjecan omjer mu je 3-1 tj prosjek svake god mu je 1/4.Ovakvi profili igraca kao on,Isner ili Anderson vole ovakve uvjete di loptice lete nenormalnom brzinom jer nema vlage i visoko odskacu.Gleda sam Querreya protiv Berrete u 1.kolu ,talijan je bio bolji ali je ipak izgubio.Debeli Sam nije bio na razini s osnovne a ni servis ga nije pretjerano sluzio..kad te Berreta brejkne 4 puta vrime je za poc ca majstore.Nije ni Miloš u nekoj formi al vjerujem da ovaj mec rjesava u svoju korist.
Lopeza smo isto spominjali jucer,lik igra rekreatiavno,kao sto bi legendarni Bozoljac rekao tu i tamo zabode neki servis i volej .Lik je jednom ipo nogom u mirovini ,vjetar ga je jucer spasio uz nevjerojatnu dozu srece,ni bura mu nece pomoc sutra.Khachanov je u losoj formi,nesto eksperimentira s reketima,svak turnir drugi, ali mislim da kako god odigra protiv Felija nece bit problema.Lopez nije povezao 2 pobjede u glavnom turniru vise od 8 mjeseci.
By V_K
#126332 Wawrinka me jucer fino pomazio. Cupao se u dva gema zaredom, na moju srecu vrlo uspjesno.
Za danas vec spomenuti De Minaur i Karlovic-Coric over 10,5 gemova u prvom setu. Bet365 na 2,07
Sve je receno za prvi par, a Ivo je sam po sebi jasan s obzirom na nacin igre, sposobnosti na reternu i uvjete.
By Chief
#126335 Kveri Raonic taj brejk prvi set 2.20 soker kladionica
Dva jaka servera brza podloka na riternu su slabi oboje tako da ovo po ovoj kvoti vredi probati.
I ovde sam nesto da bi pre odigrao 2.90 na Kverija nego 1.45 na Raonica