Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Rudy5
#126356 @chief
Vidi se da ne znas o tenisu nevezano za ta 2 tipa sto su dosla.Ako baziras tip na tim cinjenicama onda sigurno veze nemas.Podloga u IW nije brza nego je medium slow(Cp rating oko 30-34),sto znaci da je podloga na svim ostalim mastersima na hardu brža..naravno iskljucujemo masterse na zemlji iz jasnih razloga.Zbog tvrdoce terena loptica ima toliki odskok a po eye testu dalo bi se zakljucit da lotpice lete velikom brzinom jere nema vlage u zraku.A ovo da su obojica serveri i losi reterneri ,to je ogromno znanje ,to zna moj rodjak koji ima 9 godina i neki dan je prvi put pogledao Querreya.Raonic spada u skupinu elitnih servera,nesto je nazadovao u tom segmentu igre zadnjih 1,5 g sto zbog ozljeda jednim djelom a drugim sto je odlucio vise paznje posvetiti igri s osnovne,prvenstveno dodao je vise spina u igru.Ako si gledao prvi set vidio si koliko je mil. djelilo Raonica od brejka,bilo je nekoliko bl u setu ali tebi je to lagano.Ti si sad vjerojatno faca u svojoj glavi na 2 dana jer si pogodio 2 para.Dugorocno nisi faca jer ne znas.
By Chief
Rudy5 wrote:@chief
Vidi se da ne znas o tenisu nevezano za ta 2 tipa sto su dosla.Ako baziras tip na tim cinjenicama onda sigurno veze nemas.Podloga u IW nije brza nego je medium slow(Cp rating oko 30-34),sto znaci da je podloga na svim ostalim mastersima na hardu brža..naravno iskljucujemo masterse na zemlji iz jasnih razloga.Zbog tvrdoce terena loptica ima toliki odskok a po eye testu dalo bi se zakljucit da lotpice lete velikom brzinom jere nema vlage u zraku.A ovo da su obojica serveri i losi reterneri ,to je ogromno znanje ,to zna moj rodjak koji ima 9 godina i neki dan je prvi put pogledao Querreya.Raonic spada u skupinu elitnih servera,nesto je nazadovao u tom segmentu igre zadnjih 1,5 g sto zbog ozljeda jednim djelom a drugim sto je odlucio vise paznje posvetiti igri s osnovne,prvenstveno dodao je vise spina u igru.Ako si gledao prvi set vidio si koliko je mil. djelilo Raonica od brejka,bilo je nekoliko bl u setu ali tebi je to lagano.Ti si sad vjerojatno faca u svojoj glavi na 2 dana jer si pogodio 2 para.Dugorocno nisi faca jer ne znas.

Danas samo Keber pobeda i manje gemova kvota 2.50 Bonaventura pobeda 3.30 i Raonic Kveri 2.20..... to igram singlove...imao je jedan kao ti na fb surovi stranica mu se zvala tada ugasio je posto duplanje na duze staze je rizican posao...Pozdrav Rudi
By Rudy5
#126358 Oprosti sto sam te pogresno procjenio.Svaka cast na pogodjenim parovima,vidi se da znas .Sad sam izvukao i neku pouku...duplanje je rizican posao jer je neki lik na fbu ugasio stranicu zato sto je upao u teski minus.Vise nikad necu duplat.
By Chief
#126360 Bojim se da su prošla vremena kad si mogao odabrati 3-4 para kvota 1.20-1.40 i fino poduplat lovu. Sport se tako jako promijenio ...

Ne smatram da sam izgubio osjećaj nego jednostavno da se to sve jako jako jako promijenilo. Dosta mojih prijatelja, strastvenih kladioničara davnih dana je odustalo od kladionice, a mislim da sam i ja sad jako blizu. Jedna stvar je igrati tiket onako iz zajebancije za 10-20kn (par €), ali mislim da je bilo kakav oblik nešto ozbiljnijeg ulaganja jednostavno ništa drugo nego samoubojstvo.

Nekada bi Thiem, Carreno Busta i Dinamo ovo pošamarali za glatko duplanje, a danas tako imamo polufinala recimo Gstaada i Hamburga pazite sad ovo:

Berretini, Zopp, Djere, Bautista, Kovalik, Mayer, Jarry i Basilashvili :)

Dinamo sam eo gledao cijelo drugo poluvreme i nisu jednu jedinu šansu imali, a Rudež se sakupio prije 5 dana ...

Mislim da je to to što je bilo od mojih povrataka, ovaj je čak trajao najkraće mislim ... ako se odlučim nešto opalit a podijeliti sa svijetom sigurno ću podijeliti ovdje :)

Mislim da ćete se složit samnom da ovo sve više nema smisla :) Ja sve što objavim ujedno i uplatim, pa sad možete misliti koliko se novaca nakupilo u zadnje 2-3 godine otkad su se stvari promijenile i rezultati naglo krenuli mimo svake realnosti.
Evo jedan od najboljih za duplanje koje ja znam i od koje igram sta kaze za duplanje.
By Chief
#126364 Gofan pobeda i Bertens pobeda
dubl kvota 2.43 soker kladionica
Po meni dva favorita danas u svojim mecevima imaju bolju defanzivnu igru od svojih protivnika i bolje bekhende i po meni blizi pobedi danas.
By Gurovic15
#126373 O kakvom duplanju na tenisu pricate....pa neznam nikoga ko igra duplanje na tenis,to je bukvalno 50-50 sansa da li ces proci ili ne jer zavisis od dva igraca,moze favorit da ima kvotu 1,10 i u 3 gemu da sjebe zglob,da ima temperaturu,da ga jebe palac na nozi i da mu smeta tokom igre itd itd itd....mislim gluposti sam naveo ali to je tako....takodje i kosarka veoma nezahvalna za duplanje jer se nikad nezna ko ce kako sutirati.....u fudbalu svaki dan imas pa do 100 utakmica i uvek se moze naci dve do tri utakmice da budu od 1,80 do 2,10 ukupna kvota da odigras na nesto ozb novac....kosarku a posebno tenis u sirokom luku obilaziti sto se tice duplanja i velikih uplata....juce primer Nisikori zamalo da izgubi
By V_K
#126375 Generalno, mislim da su sve igre na konacan ishod dugorocno nesplative. Favoriti u tenisu i kosarci su precijenjeni jer tecajevi koje inace daju na njihove pobjede su stvarno mizerni i rizik na tome se nikako ne moze isplatit na duze staze. Ne znam tocno za nogomet, ali pratio sam tenis prosle godine i nekih 20-30% parova je padalo koji su kao po tecaju "morali" proc, velika vecina njih je bila 1-15-1-40. (ove manje tecajeve nisam ni uzeo u obzir jer sumnjam da itko to i igra)
Ne mogu sad nac tablicu sa tocnim podacima, ali znam da sam odustao nakon 10 mjeseci vođenja statistike jer se pokazalo toliko neisplativo da bi bio poprilican minus na godisnjoj razini cak i da su ta preostala dva mjeseca zavrsila u pozitivnom.

Najsvjeziji primjer su jucer Nishikori i Kachanov gdje su i jedan i drugi spasavali breakove zaostatka na kraju meca (oba su bila do 1,40)
Jos prije Agut ispao na 1,25, Basilashvili na 1,3, Goffin na 1,45, Coric na 1,35. Na tu kolicinu, hoces- neces na minimalno jednog od ovih ces naletit.

No da ne duzim vise, za danas:
Karlovic- Gunneswaran - over 10,5 gemova u prvom setu,
Raonic - Giron -1
bet365@1,94
By Chief
#126377 Sevastova Kontavejt 2 2.15 soker kladionica
Kontavejt po meni napadacki bolja od Sevastove i ona ako krene lose zna da potone u mecu i nekada i place na svojim mecevima kad je nece...Sevastova nije u dobroj formi zadnjih meseci i zato idem protiv nje..mada ona je defanzivno veoma dobra.

Karlovic- Gunneswaran 2 2.55 mocart i over 12.5 over prvi set 2.05 soker
Dva visoka jaka servera vecina meceva im ide u taj brejk pa vredi po ovoj kvoti i probam malo iznenadjenje jer je on vec u svom delu zreba dobio bolje igrace od Ive ali ovo ce biti taj brejk mec.

Raonic Giron over 12.5 prvi set 3.65 soker
Po ovoj kvoti vredi probati po meni ima vrednost uplate na manji ulog jer Raonic nije bas najbolji na riternu a na servisu je jako dobar.

Kerber pobeda i manje 20.5 2.35 maxbet
Sabalenka pobeda i manje od 20.5 2.47 mocart
Obe veliki favoriti u svojim mecevima i zato probam i manje gemova i pobede u mecu.

To su moji parovi za danas posle mozda ispisem analize za ove parove ukratko ponesto o svakom paru
By Rudy5
#126384 "Gunneswaran je visoki jaki server" ...triba li ovo uopce komentirat.Zamolio bi ovo da udje u neku bisernicu najlegendarnijih izjava u povijesti foruma.Lik je doslovno Ramos za siromasne.Takvi majstori drze predavanja kako se treba kladiti i sto je isplativo/neisplativo za igrat.

Raonic-Giron 1 1.15
Barca-Lyon 1 1.25
Unics-Lokomotiv 1 1.6
Fener-Barca 1 1.3
CSKA-PAO 1 1.15

Premier: 3.44

Tjedni tiket,po meni najbolji tipovi od pon-pet.Samo ovo cu igrati za ovaj tjedan.