Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By Chief
#126627 Kerber Andresku 2 2.45 soker kladionica
Po meni ima vrednost uplate ovo u kakvoj je formi trenutna protivnica Kerber..plus po meni na servisu nije jaka bas Kerber tu vidim sansu i zna se da kerber se dobro brani ona kontra udarcima osvaja poene ali kad je dobila svitolinu koji ima slican stil igre moze i kerber plus dobila je i vozniacki koja igra slican stil taj...po meni je hrabra i voli da diktira poene sto kerber bas i ne voli ..jedino kerber da je ubije defanzivom i da ova pod tremom ima mnogo neiznudjene greske sto sr moze desiti ali idem na rizik.
I da ova kvota nije realna ako se pogleda iskustvo kerber i koliko puta igrala ona finale mastersa u plus koliko titula ima tako da mi je do dodatni plus za moj tip znaci da ipak daju sansu protivnici...ovde su realne kvote 1.35 .3.20 ali to su kladionice danas.
By Gurovic15
#126643 Nadam se da su neki shvatili da je tenis osim igranja na GS jer se tamo igra na tri dobiena ovo mnogo mnogo tesko za prognozirati....evo svi tipovali na Fedexa ali na kraju prc,Raonica takodje vecina tipovala....bravo Cheif za Kanadjanku ali ja tu opet ne bi mogao igrati sa velikim ulogom na to,vrlo izjednacen mec i nijanse odlucile jer se treci set zavrsio sa tri brejka...prvi i drugi set odlucio po jedan los servis gem na obe strane,Kerber odmah izgubila prvi gem na mecu za gubitak seta bez brejk sanse da se vrati,takodje drugi Bianca izgubila set bez brejk sanse da vrati taj jedan gem....naravno ovo ne znaci da mislim da se na tenis ne treba kladiti.........Rudy druze ti sve ali bukvalno sve promasujes....pocinjem da sumnjam da zjb ljude ovde.......
By Rudy5
#126735 Poceo Miami ,turnir se vise ne igra ne Key Biscayneu...bas steta ,ali sta je tu je.Legenda prvog dana je definitivno Klahn,svaki put me iznova odusevi kad ga pogledam,bas je biser teski.Je li neko pratio mladog Kuhna otprije.Danas je bas ima problema,u ovom gemu di ga je brejknio Miša,pao je 2 puta i nije se vise podigao,lezao je na podu par min,lik se doslovno pomaknit nije moga.Vjerojatno je imao neki napadaj ili nesto tako,trener ga je iznio s terena nakon par min.Odavno nesto slicno nisam vidio na teniskim terenima.Bila je ona situacija lani kad je Auger imao napadaj pa predao mec Shapy ali za njega se zna da ima nekih srcanih problema i nije bilo ovako strasno.Miša napokon dobio mec nakon 8 mjeseci i 11 uzastopnih poraza.
By V_K
#126739 Sad sam vidio snimku pada od jucer. Kazu da je ga je ulovio neki grc, tako da to mora stvarno bit posteni grc da te tako zakuca. U pocetku sam mislio da ima neki napadaj kad se poceo trest na podu. Koliko sam uspio vidjet, lijevi but je bio problem.
By RussellWestbrook
#126744 Munar-Guneswaran 2
Beton vise odgovara indijcu,munar je najbolji na sljaci na betonu igra slabo i nema previse uspjeha,guneswaran u dobroj formi indijan wels je odgro odlicno i kvalifikacije za majami je odradio sigurno i ako bude na tom nivou trebo bi ovo dobiti

Kecmanovic-Gulbis 2
Kecmanovic je jos mlad i ima puno oscilacija u igri,nedavno je izgubio mec u kom je imo 6 1 u tb 3 seta,na indijan vels je uso srecno povredom andersona i malo ga je sreca pogledala pa je dobio i lakse protivnike nisioka mu je i predo,gulbis jeste u losoj formi al on igra kako mu dodje,odigra jedan turnir odlicno pa ga onda nema naredna 3-4
Kvota 2.40 i mislim da ovo definitivno treba probati iako je gulbis neozbiljan teniser