Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By baja papaja
#126909 Slicno smo veceras,
Horford over 4.5as, kad nema Irvinga ovo prolazi,
Sexton under 2.5as ovo je malo rizicno ali 2.20 kvota i postuje redovno,
Love over 10.5reb pored toga sto Milicic kaze da je Kevin jako nezadovoljan kada nema jak stats, ovde ima prostora da napravi 15ak rebsa,
Collins over 0.5dd 2.00 najjaci ofanzivni skakac u ligi trenutno, jako besan, protiv ovakvih ekipa moze lagano da nahvata skokove. Poene necu komentarisati.

Horford pw365 ostalo pinakl.
By Nbaznalac98
#126918 Jeste živi,vidim nesto kilavo vam ide...E moji a sve sam vam fino rekao sta ce biti...Nema veze...sami ste krivi što ne želite pare...Ali evo nešto od mene pa dok ne ulovim Yodu pravicu naloge a kad mi dopadne saka onda ce biti sve po starom...doslo se sa Tajlanda dve veceri vrhunski plus pa reko da pomognem nba vitezovima

Lilard under 30.5 betfair 29.5 (1.95 KV mozzart)
Ayton over 17.5 svuda
Maegii 14.5 under svuda
Eto :)

Ja sam ovako u betfair
Yoldza Guru :*
By baja papaja
#126922 Pored parkera meni su najjaci ayton over 9.5reb protiv wash bi trebao da se naskace, oubrea koji se gurao na skok nema, buker je smanjio gas kad je skok u pitanju.
Kuzmu sam igrao under 18.5 i 27.5pra pre nego sto je lebron out i sada je za under bacice malo vise fokus na njega, bice zatvoren i na sutu i na ulazu, tesko ce preko.
By LosPollosHermanos
baja papaja wrote:Pored parkera meni su najjaci ayton over 9.5reb protiv wash bi trebao da se naskace, oubrea koji se gurao na skok nema, buker je smanjio gas kad je skok u pitanju.
Kuzmu sam igrao under 18.5 i 27.5pra pre nego sto je lebron out i sada je za under bacice malo vise fokus na njega, bice zatvoren i na sutu i na ulazu, tesko ce preko.

uzeo sam ga i ja skokove, taman da dopisem i to