Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
#126926 Jak singl za noćas !!!
Enes Kanter over10,5 rebs !!! planetwin365.
Lagano ovo bi trebao da prešiša sada kada su bez Nurkana i kada ulazi u prvu postavu.

Kevin Durant over 5,5 rebs. Zadnja dva puta stao na 5. Ne cima se uopšte na skok u zadnje vreme, pogotovo posle povrede zgloba i povratka posle 2 utakmice pauze, inače ovo preskače do HT kad krenu ozbiljnie plaj off utakmice,ali na ovako malu granicu za neki manji ulog ide.
By baja papaja
#126929 Ja sam razmisljao kantera ali nemam predstavu da li ce podeliti minute sa kolinsom kao sto je nurkic znao. Ako odigra 30min trebao bi na 12 13 skokova bez problema biti ali za 20 25 min nije bas zicer. Skace tu i aminu i ostali po malo, sa druge strane kanter je strasan skakac, narocito ofanzivni, ali je ova danasnja situacija skroz neispitan teren. Znas to sigurno ali od kako je dosao u Portland nije prebacio ovu granicu, igrao je maximalno 20min ali je znao da zavrsi tekmu i sa 4 skoka. Nadam se da ce prebaciti i stavicu ga u neku komb. Srecno.
By UcenikBGD
baja papaja wrote:Ja sam razmisljao kantera ali nemam predstavu da li ce podeliti minute sa kolinsom kao sto je nurkic znao. Ako odigra 30min trebao bi na 12 13 skokova bez problema biti ali za 20 25 min nije bas zicer. Skace tu i aminu i ostali po malo, sa druge strane kanter je strasan skakac, narocito ofanzivni, ali je ova danasnja situacija skroz neispitan teren. Znas to sigurno ali od kako je dosao u Portland nije prebacio ovu granicu, igrao je maximalno 20min ali je znao da zavrsi tekmu i sa 4 skoka. Nadam se da ce prebaciti i stavicu ga u neku komb. Srecno.

Kad je pravio po 4 skoka igrao je po 14,16 minuta i naravno da nije ovu granicu mogao probiti,ali je npr protiv Bruklina prošli meč za 20 minuta imao 10 rebsa, što opet nije dovoljno ali kao starter je to druga priča. Nađi njegove mečeve iz NY kao startera. Ovom Čikagu je pravio 23 poena i 24 skoka kad su mu davali da igra 40 minuta ko čovek!!!
Enes je dabl dabl mašina, e sad baš ako stane na 10 jbga, mada u Portlandu od pominanih 15 mečeva samo je 4 puta imao 20+minuta u igri, i to tačno 20 i pročlu 21 protiv bruklina, i pravio je 10,10,9,8 skokova u te 4 tekme.
E sada, moja logika i da ga nisam pratio ni gledao,a jesam, je: čim čoveku koji nije prešao 10,5 rebsa nijednom u 15 utakmica za ekipu,daju granicu 10,5 i kvotu na under 1,95 a na over 1,75, valjda je sve jasno. Dobrotvori iz kladionica nam poklanjaju granicu i kvotu,jel tako? Under 15/15 iliti100% a over 0/15 iliti 0%.
Znam da je neistražen teren kao što govorite,ali ako sačekamo da se istraži, ode njemu granica na 12,5 13,5 ko GoberTu npr. Zato sam ga uzeo na vreme,kao i Kevin Lovea posle povrede,kad su ga držali na 7,5 pa 8,5 pa 9,5 a Ljubav lagano Dabluje rebse ia za 16 minuta npr kad je to bilo.
Videćemo uskoro kako Enes đipa uvis,ili ja ripam na dno ako on neće u vis :D