- 14 Apr 2019, 22:20
Rocchi wrote:HibbertManje wrote:Rocchi wrote:
Nije mi jasno sto svi drze Kantera na 17.5 i kvota miruje na obe strane.
Ima li neko stats njegov iz zadnjeg playoffa. Koliko se sjecam da mu minutaza u playoffu bude mizerna jer je rupa u odbrani. A ovi iz Oklahome ga znaju u dusu. Nestvarna granica.
Nije realno pouzdat se u bas mizernu minutazu danas jer nemaju niti jednog igraca koji bi predstavljao kakav takav matchup addamsu, tako da kanter mora igrati, jedino ako bi oklahoma forsirala small postavu a to je realno ko da ja trebam guzit lanu jurcevic
Da ali mozda dobije 25 minuta a ne 35. Nije malo 17.5. Nekako mi je 15.5 realnije isto kod Capele 13.5 mi je blize nego 15.5. Ja sam ih oba ispod neki 10% mi value imaju ta dva na ove grane i 1.85 kvote. Inace playoff je uzas za igrati sve se zna i granice jako dobro postavljene. Vjerovatno zato i nema aktivnosti na forumu.
Grešiš!!!
Aktivnosti na Forumu nema zbog budala koje te napuše ako promašiš par,analizu i slično a oni nikad nisu išta ni napisali osim pametovanja posle događaja. E zato niko više neće da piše da ne bi bio napušavan a hoće ovde nekom da pomogne. E zbog takvih magaraca koji ništa drugo ne znaju osim da podjebavaju one koji nešto pišu i pomalo znaju, niko više nije lud da se bavi Forumom.
Evo primer moj od sinoć, ili kao kada bih ja sada rekao ovom Hibertu manje koji je igrao KAntera under jer većinu poena daje iz ofanzivnog skoka a Adams će mu zatvoriti to, da je Kanter sve poene iz igre 3/6 dao posle tri ofanzivna skoka, i počeo da mu se rugam i da ga podjebavam. Da li onda mogu da očekujem da on sutra opet dođe i ovde nešto napiše u najboljoj nameri da pomogne nekom ili podeli neku informaciju sa debilom koji ga napada i podjebava?
E zbog toga je Forum u kurcu, a oni koji znaju nešto i igraju i dobijaju nisu više ludi da ovde pomažu nekom ko će sutra pri promašaju da mu se najebu mile mame jer je sjebao njegov tiket od pola eura itd.