Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By VC15
sniper07 wrote:
VC15 wrote:Elington 12,5 -

Čovek živi od šuta za 3, mislim da će Milvoki koji igra fantastičnu odbranu njega lako odseći

Ne igra Griffin

A gde sam rekao da igra?
By manje under
baja papaja wrote:Znam ja da Kapela dobija najvise pasova od Hardena nakon istupanja Goberta, ali ocekuje se da Crowder startuje i on ce pomagati pri Hardenovom ulazu najverovatnije, Taker ce ostajati sam na sutu pre nego sto ce ostaviti Kapelu da hvata alleyoop.

A danas kad sam ga igrao bio je 14,5 u svim kladzama, kasnije poskocio.

Bilo je baš onako kako sam ti rekao, sve je zabio iz kucanja, samo jednom je položio, i većina aleey oop-ova je bila. Zeznuto ti je Capelu igrat manje protiv bilo koga jer on najmanje ovisi o sebi jer je sve na dodavaču oće li mu je dignut ili neće. Možda jedino D. Haward bi ga mogao limitirat jer on gotovo nikada ne preuzima već je stalno uz centra.
By manje under
#127146 I samo da se osvrnem na ove gluposti kako je forum propao i kako su svi oni koji valjaju otišli :roll: . To samo mogu reći oni koji su noviji na forumu, jer je svake godine ovako i svake godine ljudi pričaju da je forum propao. Nije u tome stvar nego je stvar u tome da je svake godine forum najaktivniji od 11. mjeseca do All stara i onda pada aktivnost, a to je zbog toga što tada počinju razna odmaranja, tankiranja ekipa(neki su počeli tankirati već za Božić ove godine), druga stvar je što u PO-u imamo samo 2 ili 3 utakmice za večer, a u regularu puno više i zato se više tipova može iskombinirat. A ako mi ne vjerujete onda vidimo se u 11. mjesecu jer će tada forum gorit. Pozz
By Brad
LosPollosHermanos wrote:Alen under 9.5 ( mozda u toku dana neko i izbaci vecu ali cisto sumnjam)

Igrao samo 10 minuta u prvoj, opet ocekujem slicno. Max 15 minuta

Igrao je malo zbog problema sa faulovima, uz to ED Daviss je upitan danas.
By VC15
LosPollosHermanos wrote:Alen under 9.5 ( mozda u toku dana neko i izbaci vecu ali cisto sumnjam)

Igrao samo 10 minuta u prvoj, opet ocekujem slicno. Max 15 minuta

Sad vidim da je Alen ubacio Embidu 15 i 16 poena u prve dve utakmice u sezoni. Nije baš za mnogo jak ulog, posebno ako povećaju pažnju na Rasela