Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Rovinjez
#127765 prvi izbor danas mi je tarik black koji je vec spomenut a moj drugi izbor je nikola milutinov under 12,5 (1.71) bet365.. sve od 10,5 na gore bih ga igrao under jer nakon odlaska blatta mu ocito pada minutaza, zadnje 2 utakmice ispod 20 minuta i citava 2 suta iz igre po susretu, dunston je dobar defanzivac i ako se nesto drasticno ne promjeni od prosle do ove utakmice under je realan
By lovac
Rovinjez wrote:prvi izbor danas mi je tarik black koji je vec spomenut a moj drugi izbor je nikola milutinov under 12,5 (1.71) bet365.. sve od 10,5 na gore bih ga igrao under jer nakon odlaska blatta mu ocito pada minutaza, zadnje 2 utakmice ispod 20 minuta i citava 2 suta iz igre po susretu, dunston je dobar defanzivac i ako se nesto drasticno ne promjeni od prosle do ove utakmice under je realan

dodjose oba… milutunov srecno 30 min u igri I 5/5 iz igre
By BogdanovicMVP
#127774 Ja cu danas uzet žalgiris pobjedu i cska hendi -7.5.

Žalgiris na ovaj koefc moram probat, za sitne pare svakako, ali 3 je value bet. Barca igra toplo hladno ove godine, izašao je i video gdje igrači ismijavaju pešića i po nekim navodima barcelona već traži zamjenu za njega. Uložili su jako puno u roster i od njih se očekuje sam vrh ove godine, pa je uvijek lakše mijenjat trenera nego igrače.

Da nešto ne štima govori zadnjih nekoliko utakmica gdje su gubili od zaragoze i milana dosta uvjerljivo i gdje su jedva dobili valenciju od koje bi trebali biti dosta bolji kada uspoređujemo rostere koje imaju.

Mislim da je žalgiris dovoljno dobra ekipa da to zna iskoristit, pogotovo na domaćem terenu gdje nikome nije ugodno i gdje su unazad 3 godine odlični.

Cska bez obzira što su ostali bez cyburna kojem će vjerojatno tražiti i zamjenu, imaju puno bolju ekipu od ovih -7.5 od lyona. Kao i svake godine, cska u regularnom dijelu prvenstva melje od samog početka, osim ovog kiksa protiv olympiakosa. Lyon je prosječna ekipa, po meni više ekipa za eurokup, nego euroligu, ali što je tu je. Cska je do sada dobijao zenit 17, albu 16, kimki 11, bayern 11, valenciju 25 i taj poraz od olympiakosa. Sve ove ekipe su bolje ili tu negdje s lyonom pa ne vidim zašto bi danas bilo drukčije nego sigurna i lagana pobjeda cska.
By Rovinjez
#127775 Jan Vesely over 10,5 (1,85) SS

iako je odigrano tek 6 kola moze se slobodno reci da je feneru svaka utakmica biti ili ne biti jer imaju poprilican zaostatak za vodecima i ako ne krenu pobjedivati u seriji nece biti dobro za njih, danas cu probati s veselim koji ce imati posla u obrani sa monroeom koji je jako dobar napadac ali jako tanak defanzivac sto je sigurno jedan od glavnih razloga zasto ga vise nema u nba ligi, ako se vesely sacuva faula u branjenju amerikanca ovaj mi je over vise nego realan

Jacob Pullen over 17,5 (1.85) SS

idemo malo i na aba ligu, danas jedna zanimljiva utakmica izmedu dva tima iz vrha, fmp je krenuo iznad svih ocekivanja i imaju samo jedan poraz i to jako tijesan protiv partizana zadnje kolo, mornar je na 3-2 sa porazima od primorske i partizana ali su proslo kolo skinuli do tad neporazenu olimpiju. Mornar ima jako dobar tim na papiru sa puno dobrih pojedinaca a vjerovatno najbolji je pullen koji ovdje igra 30+ minuta igra i sutira koliko god misli da je potrebno, u prvih 5 kola 3-2 u korist overa dok su underi bili na 16 i 17 poena uz poprilican los sut narocito protiv partizana sa nekih 5/19 ako me pamcenje sluzi, bitna utakmica za njih da uhvate prikljucak sa vrhom a za tako nesto on mora biti jako dobar