Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Quincy
#128095 :arrow: Žalgiris - Crvena Zvezda 1-1 1.50
:arrow: Alba - Olympiakos H2(-5.5) 1.52
5/10
:arrow: Žalgiris - Crvena Zvezda GP- (35.5) 1.85
:arrow: Alba - Olympiakos 2 2.3
2/10
Mozzart

O problemima Crvene Zvezde sam pisao pred meč sa Albom pa da se ne ponavljam. Danas na noge idu mnogo ozbiljnijem timu od Albe po svim parametrima, ponovo bez Gista i Perperoglua. Žalgiris pod vođstvom Šarunasa Jasikevičiusa je nekoliko godina unazad poznata kao defanzivno izuzetno jaka, disciplinovana ekipa, najjaci su upravo tamo hde Crvena Zvezda ima najvećih problema. Sa ovakvom lošom organizacijom napada protiv ekipe kao što je Žalgiris Zvezda jednostavno nema šta da traži! Moj tip koji GP- znači gost manje poena u prvom poluvremenu od navedene granice

Ovde očekujem pobedu Olympiakosa! Uzeo sam ovaj hendikep koji sam poprilično siguran da ce ekipa Olympiakosa pokriti. Ekipa Albe jeste u prošlom kolu ubedljivo savladala Crvenu Zvezdu ali na mene nije ostavila utisak ekipe koja može nešto više u ovom sistemu Evrolige! Iskoristili su i loš momentum Panatanaikosa u predhodnom kolu ali mislim da se ovoj mini seriji Albe približio kraj! Sa druge strane Olympiakos igra promenljivo, u poslednjem kolu protiv Bayerna imali su +12 na pocetku poslednje četvrtine i nisu uspeli da privedu utakmicu kraju. Velike probleme Albi u poslom kolu su napravili Odzo i Kuzmić pod košem ali i generalno Alba ima problema sa protivničkim centrima, pa je tu Olympiakos sa Milutinovim u velikoj prednosti. Pojačali su roster i dolaskom Taylor-a Rochestie-a i jednostavno kvalitetnija su ekipa od Albe i verujem da će ovu utakmicu rešiti u svoju korist!

Srećno ko prati!
By Rovinjez
#128101 Nemanja Nedovic over 10,5

kad je zdrav je masina i idem opet s njim, za vikend protiv fortituda bio najbolji sa 25 poena u 23 minute dok je prekjucer u manje od 15 minuta dao 11 poena s time da je prvo poluvrijeme imao faule pa je igrao 3-4 minute jedva, po napadackoj moci oba tima trebalo bi biti high scoring a onda bi vjerujem i on trebao dati svoj doprinos u tome
By RussellWestbrook
#128102 Armani-Efes 161.5 vise
Zalgiris-Zvezda 1
Mozzart

Armani i Efes dvije ekipe koje imaju odlican napad i ovo bi trebalo proci bez problema,jedini problem moze biti umor zbog duplog kola

Zvezda ima puno problema i tesko da veceras moze bilo sta uraditi protiv zalgirisa koji zeli da prekine tri poraza u el
By Quincy
Quincy wrote: :arrow: Žalgiris - Crvena Zvezda 1-1 1.50
:arrow: Alba - Olympiakos H2(-5.5) 1.52
5/10
:arrow: Žalgiris - Crvena Zvezda GP- (35.5) 1.85
:arrow: Alba - Olympiakos 2 2.3
2/10
Mozzart

Katastrofalan Žalgiris za 100% učinak, dubl prošao :D