Europska košarka u svim oblicima. Sve lige, sva natjecanja
By Quincy
#128156 :arrow: Olimpia Milano - Sassari over 156.5 1.7
:arrow: Zadar - Olimpija Cedevita 2 1. 3

Kada vidim ovaj duel u ponudi prvo što mi pada na pamet su poeni! Granica i više nego povoljna s obzirom na košarku kakvu igraju ove dve ekipe(iskreno očekivao sam 160+). O ekipi Sasarija sam, čini mi se, već pisao, klasična run&gun ekipa, mnogo trčanja, poena u tranziciji, napadi se završavaju u prvih 10 sekundi... Domaćin na ovom meču, ekipa Milana, je nesto slabije otvorila sezonu što se tiče prvenstva i trenutno su na skoru 5/4. Previše je kvaliteta tu i Sassari je idealan protivnik da se napadački probude neki igrači poput Nemanje Nedovića koji izlazi iz povrede i potrebna mu je jedna dobra partija. U prošlom kolu protiv Fortitida je donio nešto vise slobode i bio je najefikasniji u svojoj ekipi sa 23 poena. Očekujem da mu se pridruže i ostali saigrači i uz kao i uvek raspucani Sassari očekujem lagan prolaz ove granice

Što se tiče drugog para za koji sam se odlučio danas je reč je o duelu poslednje plasirane i ekipe sa vrha tabele. Razlika u kvalitetu je ogromna, Zadar trenutno bez pobede(0/7)dok je novoformirana ekipa sa sedištem u Ljubljani do sada pretrpela samo jedan poraz(6/1). Nema tu previše kvaliteta u domaćem sastavu, posle odlaska Luke Božića u Budućnost ekipa Zadra je ostala bez tog jednog igrača koji je mogao da napravi neku razliku u mečevima Aba lige, dovedeni su stranci sumnjivih kvaliteta (Allen, Gilbert) a domaći igrači od kojih se dosta očekivalo nisu pokazali ništa do sada(Vuković, Ivanov, Mavra). Trener Zadra je istakao da neki košarkaši imaju problema sa viruzom, nije istakao koji su to igrači, skrenuo je pažnju i na umor ekipe jer će im ovo biti druga utakmica u dva dna3, dok je gost imao pet dana odmora... Uzimajući u obzir i da gostujuća ekipa ima zaista respektabilan sastav ove sezone, ozbiljne igrače su doveli ovog leta(Blažić, Miller-McIntyre, Boatright, Simonović, Cirbes) mislim da neće imati problema veceras sa ekipom poput Zadra...

Srećno ko prati!
By Rovinjez
#128228 Derrick Williams over 12,5

utakmica u kojoj ce oba tima biti oslabljena, domacin ce biti bez veselog, kalinica, westermana dok je nastup nanda de cola i dalje upitan, kod gostiju nece biti shveda kojeg muce leda. Odlucio sam se za williams koji je pokazao ogromnu energiju proslo kolo kod asvela a onda to kod obradovica znaci 30+ minuta narocito u ovako skracenoj rotaciji, za ocekivati je da centarsku poziciju drze duverioglu ako ne bude radio puno gluposti, stimac koji je imao sjajnu rolu u francuskoj i lauvergne dijelom utakmice dok bi na cetvorci veliki dio minuta trebao potrositi williams a ostatak lauvergne ili cak datome ako bude trebalo. Za fener je sad svaka utakmica u euroligi bitna nakon onako ocajnog starta i nema nikakvog kalkuliranja nego na pobjedu

Tarik Black over 9,5

ide na jekirija koji je jako solidan napadac, ima poludistancu a isto tako je dosta snazan i visi od blacka medutim ono sto ce njemu predstavljati problem je obrana, spor je dosta na nogama i pick wilbekina i blacka bi mu mogao raditi dosta problema a isto tako nebi se cudio da koriste neku izolaciju na strani pa da ga blacka licem napada, uglavnom realan mi je over tu