Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By bedblueboys
NBA Knight said

Meni je jučer bio jako lijep dan i nadam se da ste uzeli i neke moje parove i spremili nešto u džep. Danas 5 utakmica na rasporedu. Nemojte zaboravit da Toronto - Oklahoma počinje u 7.

meni uzasno losa noc.Dalas me unistio nacisto tako da ne znam vise dali cu ikada dobiti na NBA.bije me vecmesec dana neki teski maler.Imate li formulu kako da ga izbacim od sebe??? :)
By Button555
#1308 Pozdrav, sinoc vrlo dobra vecer, da Rondo nije presao u zadnjoj minuti bila bi savrsena!
Evo moj prvi listic za veceras:
Gasol M.(-12,5+)-Pho-Mem 1,85 više - dva puta ove sezone im je zabija preko ove margine, ne puno al je bilo uvjek preko, pa mislim da ce i sada, Pho mu lezi , a ni margina nije velika
L.A.Lakers-Denver Nuggets 1,55 1 - LAL ima vjerovatno najjacu postavu u ligi, pa mi nepreostaje nista nego da odigram 1, a i kofa je dobra
Toronto-Oklahoma City T. 1,35 2
Miam/Wash(102,5)-Miami 1,85 više - Nemogu propustit ovo jer mislim da Miami moze kako pozeli prebacit 102 kosa, pogotovo protiv Washingtona
By Baja
Button555 said

Pozdrav, sinoc vrlo dobra vecer, da Rondo nije presao u zadnjoj minuti bila bi savrsena!
Evo moj prvi listic za veceras:
Gasol M.(-12,5+)-Pho-Mem 1,85 više - dva puta ove sezone im je zabija preko ove margine, ne puno al je bilo uvjek preko, pa mislim da ce i sada, Pho mu lezi , a ni margina nije velika
L.A.Lakers-Denver Nuggets 1,55 1 - LAL ima vjerovatno najjacu postavu u ligi, pa mi nepreostaje nista nego da odigram 1, a i kofa je dobra
Toronto-Oklahoma City T. 1,35 2
Miam/Wash(102,5)-Miami 1,85 više - Nemogu propustit ovo jer mislim da Miami moze kako pozeli prebacit 102 kosa, pogotovo protiv Washingtona

Pricekajte sa igranjem na Lejkerse postoji velika sansa da supermen propusti vecerasnju utakmicuCool
By maradona
#1310 vec mi pao jutarnji listic, inter nije dao pogodak a primio 3 komada, papci, i sad mi pao james l sa 28,5 na 27,5 sto je i dalje prihvatljivo s obzirom da nebi trebao igrati vecinu vremena
durant 29,5 over
bryant 32.5 over
oklahoma 197,5 over
panatinajkos 148,5 over
nogomet real madrid 1
liverpool 2 fa cup protiv nizeligasa 1.20 dobra kvota
benfica lisabon 2 1,35 koef
42,12 koef
pozzzz i sretno :)
By soxx
#1312 Planiram igrat wadea over i jos para mi trepaju.. imatel kakvih sajveta analiza.. malo za sad :P
By goran1988pu
bedblueboys said

NBA Knight said

Meni je jučer bio jako lijep dan i nadam se da ste uzeli i neke moje parove i spremili nešto u džep. Danas 5 utakmica na rasporedu. Nemojte zaboravit da Toronto - Oklahoma počinje u 7.

meni uzasno losa noc.Dalas me unistio nacisto tako da ne znam vise dali cu ikada dobiti na NBA.bije me vecmesec dana neki teski maler.Imate li formulu kako da ga izbacim od sebe??? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

Pokrij x, ja sam prošao listić jer sam imao 1x, kvota mi je pala sa 1.40 na 1.30, ali sam dobio i tako već nekoliko puta!
By NYK
bedblueboys said

NBA Knight said

meni uzasno losa noc.Dalas me unistio nacisto tako da ne znam vise dali cu ikada dobiti na NBA.bije me vecmesec dana neki teski maler.Imate li formulu kako da ga izbacim od sebe??? http://nbaknights.com/wp-includes/images/smilies/icon_smile.gif

imam ja,prestani se kladiti na utakmice pa mozda nešto i dobiješ,mislim da si jedan od rijetkih na forumu koji se kladi na utakmice.
By kinder
#1316 veceras igoudala under 14.5 i james under 28.5
igi ce se slomiti na kobiju, morat ce vise posvetit paznju odbrani mozda i poneki faul vise, mozda i blowout tako da ga ocekujem u underu.Sto se lebrona tice ocekujem laganu utakmicu sa 10tak asistencija lebrona bez puno forsiranja i nerviranja.
By Matya EllisMVP
#1317 Lowry K.(-15,5+) UNDER

Kyle je bio ozlijeđen neko vrijeme te je na njegovo mjesto uskočiio Calderon koji ga je odlično zamijenio te je zbog toga preuzeo mjeto u prvoj petorci a naš mali Kyle je počeo grijati klupu. Minutaža mu je sa 30ak pala na nekih 20ak minuta po utakmici, a s njom i njegove brojke. Također smanjili su mu je i upućeni sutevi na samo 10ak po utakmici. To je prvi razlog igranja na njega dok je drugi to što će ga dobar dio vremena čuvati Westbrook koji je fizički najbolji play lige. Protiv njega Kyle ne može ništa i tu sam siguran da će ga zaustaviti u prodorima na koš. Lowrey voli ponekad potegnuti neku divlju tricu koja gotovo nikad ne ude i to je jedan od glavnih razloga zašto su Raptorsi jedna od lošijih momčadi po postotku za 3poena.

Kada se pogleda matcup protiv westbrooka unazad par godina jasno je vidljiva razlika u kvaliteti te da Lowry nema današ što tražiti u ovoj utakmici u smislu zabijanja koševa. Najbolje će pomoci danas momcadi tako sto ce dijeliti asistencije svojim suigracima.

Lowry je meni danas na glavnom listicu i nadam se laganom prolazu.
Sretno svima!Smile