Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By JohnnyNoCash
#133158 Uhvatio sam Oladipa 19.5 na sreću. I 18 ima u 3/4. U zadnjoj četvrtini svi iz Hjustona dali ukupno 1 poen za 8 minuta igre, 888? I onda pogodi trojku, i izađe vani nakon toga 30 sec... Koliko god da hvataš dobru granu, tačno treba sreće..
By Kosarkaski amater
JohnnyNoCash wrote:Uhvatio sam Oladipa 19.5 na sreću. I 18 ima u 3/4. U zadnjoj četvrtini svi iz Hjustona dali ukupno 1 poen za 8 minuta igre, 888? I onda pogodi trojku, i izađe vani nakon toga 30 sec... Koliko god da hvataš dobru granu, tačno treba sreće..

Isto i ja,ma ekipa nenormalna
By nikola.packers
#133162 Samo sam se ukljucio da kazem i da podelim ushicenje. Svaki put kada gledam GSW, pa ljudi treba da budemo presrecni sto zivimo u godinama gde postoji igrac koji trojke sutira kao bacanja, gde postoji igrac koji lakse pogodi trojku nego ja wc solju... Ovo svake godine kada je zdrav izgleda sve bolesnije i bolesnije ! Kapetina dole
By JohnnyNoCash
Kosarkaski amater wrote:
JohnnyNoCash wrote:A krenuo sa 8 poena u 5 minuta, kako je krenuo mislio sam da će im 30 dati :D

Cigla sutevi katastrofa,vise nikad njega...jedino wall i wood odatle,ekipa nenormalna,

Ma ja sam ga uzeo zbog izostanaka, inace ne bi. Znao sam da je ciglar :lol: on, i westbruk, nikad više na moj tiket :lol:
By Jazavac
#133167 Hardaway na poluvremenu. Porziju jos 4 fale. Neka ih da sto pre dok ga ne izbaci zbog BO. Rozan je tako mrtav igrac da reci nemam. Kari usporio malo u drugoj, kqko je jako zavrsio prvu rekoh evo ga do poluvremena ce im dati 30 :d samo me zanima kako ovog mrtvog Rozana uvek stavim hteo ne hteo -. - ' Molimo se Bogovima zaPorzija junaci, BO je blizu
By Jazavac
Kosarkaski amater wrote:Kari posle 1/4 u zatvoru...

Gledas li tekmu? Sta mu to rade? Jel mu jvataju soansku kragnu pa mu treba 6min da uzme ta 2 suta za 3p?(oba ih je promasio naeavno)