Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:
Kosarkaski amater wrote:Kari posle 1/4 u zatvoru...

Gledas li tekmu? Sta mu to rade? Jel mu jvataju soansku kragnu pa mu treba 6min da uzme ta 2 suta za 3p?(oba ih je promasio naeavno)

Sad sam usao da gledam zadnja 3min ne udvajaju ga ne sutira ne znam sto,mozda su ga udvajali ova zadnja 3 min 3/4 ne....ma pusijana je to,samo 18poena a igrace jos 6min...za 18min da 5 poena uz 4,5 suta samo...jbg malo poena,samo 180 za sada a granica preko 220,
By mali_slave
Kosarkaski amater wrote:Kariiiiiii,jeba de rozan na 2 tikete odavno nije isciglario ovako i ostade na 21 ali dobro

Definitivno vise nikad na tiket DeRozan pa makar igrali sa bez 10 igraca.
By Kosarkaski amater
mali_slave wrote:
Kosarkaski amater wrote:Kariiiiiii,jeba de rozan na 2 tikete odavno nije isciglario ovako i ostade na 21 ali dobro

Definitivno vise nikad na tiket DeRozan pa makar igrali sa bez 10 igraca.

Isto i ja,ma ja ne igram iz SaS vise nikada,on ako ne da 10 +bacanja nema ga over,imao 6od 12 i 3 suta omasi posle bacanja dada,mene samo on jeba na 2 tiketa,sreca pa nisam na svim...jbg Sas vise ne na tiket i oladipo
By Jazavac
#133176 Kariju spomenik da se izgradi. Gledao sam strim kakvu je trojku dao jebote. Znao sam da ce da me obori ovaj ogavni rozan bas sam komentarisao kako mu podigli granica za poen i tacno za toliko je i pao. Bolidcina sakata. Najjaci mi je maloumni Grin koji 8sek pre kraja los blok oravi za Karija, ovaj ne moze do lopte da sutne trojku za produzetke lopta ide Grinu u ruke i on 5-6sekundi ore kraja sutira za 3 sa pola terena. Mislio da ce ga faulirati... Nzm zasto se Grin u takvoj sotuaciji salje za blok Kariju, znam da je to njihova igra ali u zadnjim sekundama saljes 2,3 ili 4u koja ima kakav takav ball habdling i sut za 3 u slucaju da blok ne uspe. Nzm sablaznio sam se od Grina i trenera GSW-a. Ko je gluplji ne zna se. Bio bi 10soma u plusu da su otisli na produzetke, gde bi Eozan vrv dao ta sugava 3 poena i doneo mi 12 soma plusa. Ovako Kari herojski vratio vecinu uolate (6000 ukupna uplata on vratio 5200)
By Jazavac
#133177 A da cekam LB-a na 25,5 14 ima na pol za nekih bednih 3 soma plusa. Da je Rozan dosao cekao bi se na narodnom hoeford manje od 14,5 (mada ima vec 9 ne greje me nesto sunce za njega)
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:A da cekam LB-a na 25,5 14 ima na pol za nekih bednih 3 soma plusa. Da je Rozan dosao cekao bi se na narodnom hoeford manje od 14,5 (mada ima vec 9 ne greje me nesto sunce za njega)

Ja ga igra plus na 12,5 u mozzart,srceca pa nije moglo 2 sa te tekme stwvio bi i tu de rozana...lose odigrao 3 suta zaredom omasio pa dao 4 bacanja,ja se nadao prodipuzetku ali grin brat :D dosta 3 soma i ja cu imati 35e plusa ako dodje horford vise od 12,5 jbg dosta nam ako dodju neki tenisi bice lepo jos 100+ evra ali jbn...sutra opet de rozan :D :D al vazi :Dmkslim gde sam karija na tom tiketu nije mogao de rozan