Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By furiouszagreb
#133285 Gary Trent Jr. je imao 15pts na poluvremenu... i ostao na 15pts i na kraju utakmice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... pa ovo stvarno nema nigdje. Jebem li mu sve crno na svijetu sto mu je sveto, dabogda slomio nogu u 359 dijelova i nikada ne bio ovakvo govedo od igraca, ovo je stvarno scenarij za holivudske filmove, lik JEDAN (1) POEN, ne nuzno kos, nego JEDAN (1) POEN NIJE USPIO zabiti u CIJELOM DRUGOM poluvremenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo mi je u mojih 5 sezona klađenja na NBA uvjerljivo najgori i najnesretniji, da ne kazem najnevjerojatniji pad. Doslovno mi se povraca od spleta okolnosti.
By zobla13
furiouszagreb wrote:Gary Trent Jr. je imao 15pts na poluvremenu... i ostao na 15pts i na kraju utakmice :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... pa ovo stvarno nema nigdje. Jebem li mu sve crno na svijetu sto mu je sveto, dabogda slomio nogu u 359 dijelova i nikada ne bio ovakvo govedo od igraca, ovo je stvarno scenarij za holivudske filmove, lik JEDAN (1) POEN, ne nuzno kos, nego JEDAN (1) POEN NIJE USPIO zabiti u CIJELOM DRUGOM poluvremenu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Ovo mi je u mojih 5 sezona klađenja na NBA uvjerljivo najgori i najnesretniji, da ne kazem najnevjerojatniji pad. Doslovno mi se povraca od spleta okolnosti.

Prošle sezone Duncan Robinson isto granica 15.5 zabio 15 početkom 2/4 i ostao na 15 do kraja, ostalih 16 igrača na listiću pogođeno, 1 nije igrao za preko 50k €
By Jeffrey
Jeffrey wrote:Onako na prvu što mi se svidja
Babo 18.5-
Randle 23.5-
E.Gordon 19.5+
Holmes 12.5-
Sve iz ss

4od4✅✅
Uzeo Dončića 28.5+ u pinnacle za danas ostalo kasnije kad izanaliziram
By Samoprozvanikraljnba
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:Onako na prvu što mi se svidja
Babo 18.5-
Randle 23.5-
E.Gordon 19.5+
Holmes 12.5-
Sve iz ss

4od4✅✅
Uzeo Dončića 28.5+ u pinnacle za danas ostalo kasnije kad izanaliziram
bravo burazeru...podrzite rad jeff ima free stranicu koja se bori protiv vip debilana ...zove se strongs players...vec je na FB par godina i ikla je free i uvjek ce biti freee bacite lajk da se rasiri da ubijemo klosare koji uzimaju kes na prodaji tipova a ne na kladjenju
Last edited by Samoprozvanikraljnba on 10 Feb 2021, 09:12, edited 1 time in total.