Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Samoprozvanikraljnba
Jazavac wrote:Uzasbo vece.. A ja ooet radimnisto kazen Vuceka i Grant i userem se od granice stavim Trenta... Alo mi je...

Meni je bas dobro...od ovih 7 jos uzeo bio Curry,Payton,Randle sk,brown od Blaza,Granta,Rodju under bas dobro vece teze je bilo promasiti nego pogoditi
By Jeffrey
#133295 Ingram/Zion nekoga over od njih, kontra Bullsa ,
Horford je zadnju prebacio kontra LaL koji su bili bez Davisa baš kako sam napisao i onda je rizik C -, ako LaL budu kompletni onda on under večeras, ali večeras mi smrdi na odmaranje LBJ nije do sada niti jednu, dobe oni to i bez njega,Shai je out, ako se to dogodi onda Shroder over nisam ga sad uzeo zadnju ali vrijedi ga uzet. Uglavnom ima dobrih pikova
By Jazavac
#133296 Ja pa nista pogodio nisam. Stavljao sve odmah cim izasla ponuda jer nisam mogo uvece da pratim morao sam ranije da legnem, pa rekoh aj da peebrinem -. - ' Vcrs opet Dalas Atlanta vidim koseve tu
By Jeffrey
Jazavac wrote:Ja pa nista pogodio nisam. Stavljao sve odmah cim izasla ponuda jer nisam mogo uvece da pratim morao sam ranije da legnem, pa rekoh aj da peebrinem -. - ' Vcrs opet Dalas Atlanta vidim koseve tu

Dončić over, ja sam njega uzeo već na 28.5+ meni je on za sada najjači pik, ...
Overe uzimam ujutro,
Undere navečer zbog mogućih izostanaka
By Galinari88
Jeffrey wrote:
Jeffrey wrote:Onako na prvu što mi se svidja
Babo 18.5-
Randle 23.5-
E.Gordon 19.5+
Holmes 12.5-
Sve iz ss

4od4✅✅
Uzeo Dončića 28.5+ u pinnacle za danas ostalo kasnije kad izanaliziram