Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By BlakeGriffin
#133522 Misljenja Trae Young 26,5 under? Back to back utakmica, cuva ga Brodgon Indiana prima 21,5 (drugi u ligi) s PG pozicije. Jucer 25 poena 3 asista mislim da je vrijeme da obrne to veceras s obzirom da collins i capela imaju obojica laksi matchup. Mozda i neko od njih dvojice over u snedvicu. Misljenja?
By Kosarkaski amater
BlakeGriffin wrote:Misljenja Trae Young 26,5 under? Back to back utakmica, cuva ga Brodgon Indiana prima 21,5 (drugi u ligi) s PG pozicije. Jucer 25 poena 3 asista mislim da je vrijeme da obrne to veceras s obzirom da collins i capela imaju obojica laksi matchup. Mozda i neko od njih dvojice over u snedvicu. Misljenja?

Ove godine sa jangim nikad ne znas...
By Kosarkaski amater
#133524 Embid lagano :Dnapisah da se vratili pejn,nader i saric i neko minus i joldza stavi aytona(imao sam ga u glavi zbog sarica,jos ima i kaminski,k.jons) i ja ga prepisa,hvala brt...embid plus i aytona minus i karija i durenta :D i walla na na drugom...finix predobra ekipa..samo im treba jos jedna 2 ili 1 u drugom unitu...ali buker auuuu,brutalan..komentatir na b92 :D covek ne zna...
Last edited by Kosarkaski amater on 14 Feb 2021, 00:22, edited 1 time in total.