Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Samoprozvanikraljnba
#133534 Ayton,Gobert,Adams,Robinson,i mozda jos tu Drummond nema sta da traže protiv ekipa koje skupljaju dole ili koje imaju dobrog C nekog visokog...oni mogu da prelaze protiv ekipa koje igraju neke lazne small ball i slicne ovako zavise od milosti play makera ili eventualno off skokva nekih...
By Jazavac
Samoprozvanikraljnba wrote:Ayton,Gobert,Adams,Robinson,i mozda jos tu Drummond nema sta da traže protiv ekipa koje skupljaju dole ili koje imaju dobrog C nekog visokog...oni mogu da prelaze protiv ekipa koje igraju neke lazne small ball i slicne ovako zavise od milosti play makera ili eventualno off skokva nekih...

Za ostale se slazem ali Gobercina me je ispostovao fes sinoc. Niko mi nije verovao za njega covek dao 25+ protiv Lopeza. Skupljao svaki drugi promasaj saograca i ubacivao loptu u kos/dobijao slobodna.
By UcenikBGD
Jazavac wrote:Ovaj Beret da prvi kos i onda promasi 3 ulaza... Ako mi je, lepo ste mi rekli.

Nije to nista za njega. Proslu protiv raspalog supljeg Wasingtona je dao prvi kos 1/1 iz igre odma zatim 2/2 slobodna, 4 poena ima i zavrsi poluvreme sa 1/9 iz igre. 8 vezanih promasaja debil. Uvek ga igram minus,ali tada se osmelim protiv raspada wasingtona i promenim u plus i pojedem govno. Sada opet minus16,5 lagano pa nek ubaci i 20 za poluvreme necu ga staviti over vise.