Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By AnGeL17
UcenikBGD wrote:
Jazavac wrote:Ovaj Beret da prvi kos i onda promasi 3 ulaza... Ako mi je, lepo ste mi rekli.

Nije to nista za njega. Proslu protiv raspalog supljeg Wasingtona je dao prvi kos 1/1 iz igre odma zatim 2/2 slobodna, 4 poena ima i zavrsi poluvreme sa 1/9 iz igre. 8 vezanih promasaja debil. Uvek ga igram minus,ali tada se osmelim protiv raspada wasingtona i promenim u plus i pojedem govno. Sada opet minus16,5 lagano pa nek ubaci i 20 za poluvreme necu ga staviti over vise.

Slicno tome nisam ga igrao protiv Was ali danas jesam protiv Hjustona jesam
sta da se radi na pocetku sam ga takodje igrao minus.
By Jazavac
#133554 A dobro bije vazno makar je prodao kad i svi, nije da sam samo na njega pao. Ali realno pomislio bi covek da ce da se bori da mu Quickley ne zauzme mesto. Uzgleda ga boli uvo
By enemies
#133715 Ma meni osobno ne smeta samo me eto podsjetio sa brojem postova na onog urosa, ako se dobro sjecam netko mu je dao jedan "odgojni" post jer je neku banalnu glupost izjavio i od tad ga vise nema
By Jazavac
#133718 Odlicna prva idemo isto tako pun gas, svi da dodju do pokuvremena! :D (dobro realno Beal ce malo teze bas do poluvremena, ali ono) Cak je i Rodja uboo trojku pred kraj cetvrtine