Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:Wall i Tate usli, Beal jos poen, Randle jos kosniz igre za celo poluvreme (promasio 2 bacanja uso bi na pol) Young 14 na pol, Collins 12.

16 jang,sve iz bacanja maltene :D meni samo on treba na 25,5,ocekujem makar neku trojku i jos bacanja....
By Zion89
Zion89 wrote::lol:
Kosarkaski amater wrote:Pogodio brat batuma,ne igra :D

Gledao malo i ovu Indianu ali se muči ovaj Sabonis .Prošlih susreta to on lako rješavao e sada bome ko na prisilnom radu haha. :shock:
By Kosarkaski amater
Zion89 wrote:
Zion89 wrote::lol:
Kosarkaski amater wrote:Pogodio brat batuma,ne igra :D

Gledao malo i ovu Indianu ali se muči ovaj Sabonis .Prošlih susreta to on lako rješavao e sada bome ko na prisilnom radu haha. :shock:

Al dosao je na bacanja...malo je ukocio zadnje tekme jbg
By Jazavac
#133740 Doso Kolins doso Rendl plus os 14 soma. Ceka se Jang na 26,5 jos 4 poena za cetvrtinu. JEBO ME RODJO DA ME JEBO RODJA SAMO ON NA NARODNOM OD 7 IGRACA 200 DIN 15 SOMA. ZNAO SAM JEBO ME RODJA U DUPE
By Kosarkaski amater
Jazavac wrote:Doso Kolins doso Rendl plus os 14 soma. Ceka se Jang na 26,5 jos 4 poena za cetvrtinu. JEBO ME RODJO DA ME JEBO RODJA SAMO ON NA NARODNOM OD 7 IGRACA 200 DIN 15 SOMA. ZNAO SAM JEBO ME RODJA U DUPE

Bravo jazavac legendo...jbg rodja prodao na narodnom i mene i meni treba jang al na 25,5 za solidan plus..