Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By UcenikBGD
Jazavac wrote:Ma Batum uopste ne uzima suteve i da je igrao, pitabje bi bilo da li bi presao, bio je za to u pravu.

Ma naravno, necu da trosim vise vreme na nebitne likove, baljezga ovde nesto i vadi se. Samo lepo kazem da unapred ne komentarisu prosao je over a lik stigao do granice, i ne prodje na kraju. Svako ko igra kladionicu i kocka se zna o cemu pricam. Ali dobro on sad prica nesto o Batumu, klasicna zamena teza sto je ispao papan i srao dok je voz jos u stanici. Sad trazi meni analize da mu dam. Pa vaznije je ono sto sam ovom Kukocu rekao za kliperse i Batuma unapred i spasao nekog naivnog i neupucenog da pukne pare nego ista drugo. Vidim sve prsti od analiza u zadnje vreme,ali bolje i da nema analiza nego da moderatori dospuste u analizu ono od sinoc sto je kukoc stavio. Pogledaj jos jednom njegov post pa se uveri. Ajd uzdravlje
By UcenikBGD
#133778 OMG napokon je došla ta noć da se uzmu pare.
Batum 10,5 over!!!!!
P. Beverley OUT
P. George OUT
K. Leonard OUT
Možete uzeti Jacksona over, Wiliamsa over ili Ibaku. Ja saž se odlučio s najjačim ulogom ikad Batuma u single-u zbog niskih 10,5 i nešto lakši match up od ostallih.
Također u drugom single-u Clipperse manje od 109,5.

Evo ovo je jedina analiza za 15.02.2021.
Pa sad vidite o cemu pricam
By RussellWestbrook
#133780 Evo ja cu svaku noc pisati dolazi do poluvremena pa da vidimo sta ce biti
Pises neke gluposti eto covjek kriv sto je kazins ostao ispod on ga izmaleriso, da je kazins doso ne bi se javljo, nego bi ceko neku drugi priliku da dokazes taj svoj maler i da ti nekome nesto objasnjavas
By Kosarkaski amater
UcenikBGD wrote:
Kosarkaski amater wrote:Pogodio brat batuma,ne igra :D

Pogodio jedino kad je kvota 1 :mrgreen:

Drugi singl klipersi manje od 109,5 !!! Malo morgen, plus tera ljude igrajte Wilijamsa plus, Redzi Jaksona plus, Ibaku plus, naravno Kliprsi over lagano 125 poena,a ova trojica svi debeli minusi. Znaci 0/4 !!!
E protiv takvih se treba boriti ovde. Dodju i nagovaraju naivne da bace pare, klasicni indijanci koji rade za kladionice, i svi treba da reaguju na to odmah ovde, a ne samo se Ucenik javi i posle ga jos banuju jer se kao raspravlja,a ovakve likove treba banovati kji se registruju 10 minuta pre prvog posta i onda perfidno pali masu.

Pa ja mislim mozds i gresim da skoro svi znaju ko je na forumu aktivan,i da ne slusaju ovakve kao trpajte,lagano,udri...
By Luckyboy
RussellWestbrook wrote:Evo ja cu svaku noc pisati dolazi do poluvremena pa da vidimo sta ce biti
Pises neke gluposti eto covjek kriv sto je kazins ostao ispod on ga izmaleriso, da je kazins doso ne bi se javljo, nego bi ceko neku drugi priliku da dokazes taj svoj maler i da ti nekome nesto objasnjavas

Bas too bratee upravo o tome pričam sve vremee da je prosao ne bi se ni javioo, samo čeka da neko kiksiraa i da krene da kritikuje i da se raspravljaa, kad je tako pametan nek nam da analize nego zna ako kiksira da će ga svi napasti kao sto on to radii, pise 5 likova konstantno pojavi se neki novi anonimus on odma napada, ovo je forum i svakom je pristup dozvoljen, ne plaća on meni da mu ja dajem tipove i analize pa da kaze da sam ga zajebao, nego predloge za to veče a na njemu je da l će ispratiti ili nee.
By Jazavac
RussellWestbrook wrote:Evo ja cu svaku noc pisati dolazi do poluvremena pa da vidimo sta ce biti

Nemoj ljubi te brat, evo objasnio sam u drugoj temi koliko sam sujeveran :D Salu na stranu nije decko nista lose mislio, niti je kriv za nesto. Samo kma nesto kad dodje na kos/poen do + i ti kazes ovaj proso. Isto ko kad krenem da hvalim nekog igraca, on odmah usere. Ili kad ga vredjam odmah se napali. Evo bas sam to za Rozana radio na Forumu pre ned dana otprilike. Imam cak i ortaka koji je stavio nas chat na mute da mogu da ga spamujem i vredjam igrace za srecu :D
By RussellWestbrook
Jazavac wrote:

Nemoj ljubi te brat, evo objasnio sam u drugoj temi koliko sam sujeveran :D Salu na stranu nije decko nista lose mislio, niti je kriv za nesto. Samo kma nesto kad dodje na kos/poen do + i ti kazes ovaj proso. Isto ko kad krenem da hvalim nekog igraca, on odmah usere. Ili kad ga vredjam odmah se napali. Evo bas sam to za Rozana radio na Forumu pre ned dana otprilike. Imam cak i ortaka koji je stavio nas chat na mute da mogu da ga spamujem i vredjam igrace za srecu :D

Ma nema nikakva veza nista nema s tim sto cu ja reci da dolazi do poluvremena a on padne, samo ljudi vole da vjeruju u svakve gluposti malere sujevjerja i ostala sranja valjda im tako lakse