Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Shabaras
SexDrogaBODIROGA wrote:Nije da želim biti neka moralna vertikala, ali mislim da bi nam puno bolje bilo kad bi ovu energiju koja se troši na svađanje utrošili na tipove i konstruktivnu raspravu o parovima. Jer znam da ima dosta likova koji imaju duplo više znanja od mene od kojeg svi možemo profit napravit. Sportski pozdrav. :D

+100 :!: :idea: 8-)
By mali_slave
Kosarkaski amater wrote:Porter mozga bez :D kakva je to glava,pa kad covek izjavi jokic voli da asistira a ja da dajem koseve,bicemo tandem top :D :Dkao ja sam glavni baja jokic asistent :D

Nije mi jasno kako neko prije stavi Portera, izlozenog Amerikanca na tiket,nego covjeka koji trenutno igra kosarku zivota? Ne kazem za tebe ili bilo koga, razumljivo je,granica je takva i naravno da on to moze prebaciti bez problema,ali Joka je trenutno u zivotnoj formi. Gledam sad,toliko ima samopouzdanja. Toliko jebe ove glupe amere,da imam osjecaj da to radi namjerno da ih ismijavaju. @LosPollosHermanos ispratio sam te za ovo 111,5 vise Boston, i meni je to ocigledno,mislim da Denver veceras nece nista odbraniti.
By Kosarkaski amater
mali_slave wrote:
Kosarkaski amater wrote:Porter mozga bez :D kakva je to glava,pa kad covek izjavi jokic voli da asistira a ja da dajem koseve,bicemo tandem top :D :Dkao ja sam glavni baja jokic asistent :D

Nije mi jasno kako neko prije stavi Portera, izlozenog Amerikanca na tiket,nego covjeka koji trenutno igra kosarku zivota? Ne kazem za tebe ili bilo koga, razumljivo je,granica je takva i naravno da on to moze prebaciti bez problema,ali Joka je trenutno u zivotnoj formi. Gledam sad,toliko ima samopouzdanja. Toliko jebe ove glupe amere,da imam osjecaj da to radi namjerno da ih ismijavaju. @LosPollosHermanos ispratio sam te za ovo 111,5 vise Boston, i meni je to ocigledno,mislim da Denver veceras nece nista odbraniti.

Ja sam jokic igrao,vec sam napisao da je sa porterom kocka,ma decko je degenerik ne bih ga odigrao nikada :DnPisao sam danas da je mozak pomnozen sa nulom,nisam hteo ni jokica al kad sam video da nemaju na klupi nikoga odigraomsam,i napisao sam malopre mogao bi jokic da se proba...