Jazavac wrote:Kako mi odbili taj dubl... Govnari.. Sad em cekam Allena a BO je em ako dodje moracu da cekam Aytona da vratim ulog.
Pa alen dao 11 dace valjda jos 4..marej jos 2,alen jos 3 meni,embid vec 14 jos ayton na jednom uz ova 3,imam i granta na jednom i na narodnom heris ali tesko 1 sut za 9 min i 2 faula,a grin pogadja,vidim i sa kluoe nisu krenuli lose,al nema veze on ....
Jazavac wrote:Brv za tip. Ako dodje Ayton vraca ulog. Izgleda jedino tomr mogu da se nadam jer Shai ne daje znake zivota. xd
Embid 25 meni jos on 5 poena i ayton i za vcr lep plus...jbg imam sve to plus grant i narodni jos heris ali grant cigla,tesko to....alen penal,jokic ce ne cima protiv tih smesnih centara...
Jazavac wrote:Da. Vidi ovu tekmu molim te ovo u Evropskoj kosarci nema ovoliko malo poena ko na OKC... Znao sam da ce da bude rovovska bitka ali ovo je jbm li ga...
Ne gledam ali vrv dort spakovao midltona,ovi ostali tanko,janisa vrv udvajaju ili mu na ulazu dvoje stanu i eto..oklahoma klasika malo pena nemaju oni tu arsenala za vise poena