Najjača košarkaška liga na svijetu i naša specijalnost :mrgreen:
By Kosarkaski amater
t_duncan wrote:Zion zatvoren, cim primi loptu 2 igraca skacu na njega. Jos razmisljam da ga stavim under na 26.5 koliko su ga digli posle i naravno ne odigram.

Ja sam danas udario sugesrtiju da imaju misice da ga zaustave tajs i tomson,i logicno je da pomazu na njemu,tako su i sabonis i tarner....Narqcno zion uvek moze da podivlja ali mi je bio za preskok,nikako plus....kao sto smo danas za bradu i irvinga,nije nam za plus ali ne bi ni minus,u tom kontekstu...
By burke
t_duncan wrote:Zion zatvoren, cim primi loptu 2 igraca skacu na njega. Jos razmisljam da ga stavim under na 26.5 koliko su ga digli posle i naravno ne odigram.

Pardon duncan..u pravu si..tu trebam..zaboravio sam na tu temu..prije toga nije bilo :lol:
By Zion89

Mogo si live na 25.5 uzet .
By Kosarkaski amater
nikola.packers wrote:Neverovatno kako nekada sviraju Zionu svasta a nekada 2-3 ocigledna faula ne sviraju... Tacno treba pratiti i ko sudi. Radio sam i to nekada....

Hahaha,ti si sampion :D ne gledam ali tomson je u ligi 100godina ima makar malo kredibiliteta :D jos je to boston :D
By burke
nikola.packers wrote:Neverovatno kako nekada sviraju Zionu svasta a nekada 2-3 ocigledna faula ne sviraju... Tacno treba pratiti i ko sudi. Radio sam i to nekada....

U pravu si..barem dva faula mu trebali svirat..a ja otkad sam rekao za Tatuma da ciglari, lik sve pogodio :lol:
By Jeffrey
#134494 Zion prenervozan ušao u meč, skupio se boston u reketu i nema zion prolaz, ja sam očekivao da će new orleans iči preko ziona po poene , na iznuđivanje ako ništa faula, evo edin baš to komentira da boston trpa kroz reket umjesto obrnuto.
By nikola.packers
burke wrote:

U pravu si..barem dva faula mu trebali svirat..a ja otkad sam rekao za Tatuma da ciglari, lik sve pogodio :lol:

Ajde poguraj i za Ziona, nije da mi je na nekom sa vecom uplatom ali sto i taj tiket da padnem na njemu... :D
By Kosarkaski amater
Jeffrey wrote:Zion prenervozan ušao u meč, skupio se boston u reketu i nema zion prolaz, ja sam očekivao da će new orleans iči preko ziona po poene , na iznuđivanje ako ništa faula, evo edin baš to komentira da boston trpa kroz reket umjesto obrnuto.

Pa kako da ne trpa kad je bez adamsa reket busan,zion,hernangomez i hayes to je busotina na kubni...ovde na forumu 90% ljudi zna bolje od pojedinih komentatora :D onaj na b92 ne zna gde udara :D neki igraci bili out i on kaze videcemo da li ce uci na teren,pa jebote valjda se info pre nego sto krenes da koment tekmu...jedino ona dva sa sport kluba priznajem,radojevica i plavsica znaju u prste sve...