Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By DzonneR
#146644 DVTK - Paks 1X(1.61)
1(3.10)

- Standardna igra kladionice sa povecanjem kvote na DVTK. Ja mislim da su se timovi vec dogovorili i da kladionica ne moze umjesati prste pa onda povecavaju kvotu.
- Naravno,nista u kladjenju nije sigurno,ali ste u prethodnih par sezona mogli vidjeti odredjeni vid saradnju izmedju ove dvije ekipe,prije svega u poklanjanju bodova kada je u pitanju opstanak. Prosle sezone je bila drugacija situacija,pa je DVTK dao Paksu dao bodove za opstanak u zadnjem kolu i samo zbog tih bodova su ostali u ligi,sada je vrijeme za vracanje bodova. Srecno!
By SergioRodriguez
#146683 DOUBLE

19:10 Lokomotiva-Dinamo 2 1.30
21:00 Sporting- Famalicao 1 1.45
@ 1,88 4/10 lokali

Dinamo je zadnjih 15-ak godina apsolutni vladar hrvatskog nogometa te ih je samo jednom Rijeka iznenadila i uzela duplu krunu. Ove godine Osijek opasno prijeti a kada je tako za Dinamo nema nikakve dileme. Uvijek j protiv svakoga u hrvatskoj su veliki favoriti a kamoli protiv sestrinske Lokomotive.
Puno se prica o tome da Lokosi moraju pustati Dinamu kada gori, ja se s time cak i slazem ali to nije glavno argument za danasnji tip.

Dinamo je strasno jak, ima 20 fantasticnih igraca i usudim se reci da nitko iz Lokosa izuzev Papadopulosa ne da ne moze igrati u 11 Dinama, nego ne moze u kadar od 20ak igraca doci.
Dinamo ovu utakmicu igra izmedu dvije europske ali ponavljam, svejedno je tko je u udarnih 11 jer je vrlo mala razlika izmedu prvotimaca i rezervi. Trener Krznar je najavio vrlo jak sastav sa eventualno 3,4 promjene u odnosu na Villarreal.
Dinamo je prejak, kiksali su u Sibeniku, Lokosi su zadnja momcad lige i ovdje pobjeda ne smije doci u pitanje.
Sto se medusobnih odnosa ova 2 kluba tice, dovoljno je reci da je trenutno u Dinamovom kadru cak 10 igraca koji su dosli iz Lokosa ili su u Lokosima bili na posudbi.

Sporting je na korak do naslova prvaka koji cekaju dugih 19 godina i sigurno sa 120% idu u svaku utakmicu da taj naslov ne dovedu u pitanje.
Trenutno imaju 5 bodova vise od Porta ali i utakmicu manje te bi danasnjom pobjedom zadrzali velikih 8 bodova prednosti.
Sporting je ove sezone odlican na domacem terenu, imaju 10 pobjeda i 2 remija u 12 domacih susreta.
U proslom kolu su gostovali kod Moreirensea te su nesretno prosuli dva jako vazna boda. Imali su 1:0, dva gola su im ponistena da bi u 90 dobili gol za 1:1.
Danas nebi smjeli kiksati, do kraja ima jos 8 kola te puno bodova u igri.

Sto se gostiju tice nakon sto su prosle sezone bili hit prvenstva ove godine su ipak u losijem izdanju te trenutno drze lose 13 mjesto na tablici.
Sporting je mnogo bolja momcad, isto kao i Dinamo nakon kiksa u proslom kolu trebaju bodove i po meni je ovaj double vrijedan rizika
By kokolo50
#147566 GOG - Wisla 1 1.65 SS

Prvi dvoboj 1/4 finala EHF kupa. Tekma u kojoj su šanse za prolaz 50/50 te če se sve riještiti u drugoj utakmici u Poljskoj. 2019 u LP GOG je kod kuče pobijedio 28-27,dok je Wisla bila bolja na svom terenu 27-24.U toj drugoj tekmi GOG je vodio 22-17 u 45 minuti, da bi Wisla tada napravila 8-0 seriju za +2 koje je održala do kraja. O GOG-u san već pisao da je spoj iskusnih starih i mladih novih reprezentativaca Danske. U jakoj i izjednačenoj Danskoj ligi imaju 1.mjesto nakon prvog dijela,a i u drugi dio su ušli laganom pobjedom nad Koldingom 36-28. Wisla pobjeđuje sve u Poljskoj a onda "naleti" na Kielce i "dobije po nosu",i to tako već godinama. Iz kluba je otišao i završio karijeru jedan od največih Hrvatskih pivota,Renato Sulić. Ali zato su tamo Leon Šušnja,Lovro Mihić,te Ivan Stevanović. Da je Stivi u top formi onda bi razmislio šta da igram,ali jedno pred kraj prošle godine dobio je koronu,te uz to vezano i probleme sa štitnjačom i srcem,te još uvijek nije u natjecateljskoj formi za tekme. Po meni pobjeda domačina doma,možda i hendikepom -1.5,a odluka če pasti u Poljskoj.

Montpellier - Fuchse Berlin 1 1.65

Isto kao i kod tekme GOG - Wisla,odluka o putniku na Final4 će pasti u Berlinu. Radi se o dvije izjednačene ekipe,a zbog trenutne forme i domačeg terena malu prednost dajem Montpellieru. Osim Truchanoviciusa koji je ozljeđen već duže vrijeme, ekipa Montpelliera je potpuna i očekujem da doma pobijede ekipu iz Berlina. Fuchse je također kao i Montpellier prepun raznoraznih što sadašnjih što bivših reprezentativaca, ali mi se čini gledajuči ih u Bundesligi da su ekipa kojoj,kad igraju protiv jačih ekipa,uvijek fali ono nešto da bi bili izvrsni. Imaju dva bitna izostanka pred ovaj meč,Paul Drux koji pokriva pozicije LV i SV,tako da će Holm i Anderssen danas morati puno više odigrati,te lijevo krilo Miloš Vujović. Obrana na čelu sa Milosavljevom,te Gojunom,Kopljarom i Marsenićem izgleda dobro,ali će imati problema sa Portugalskim pivotom Borgesom te brzinom Simoneta,Portea,Richardssona i Villeminota izvana,dok su na krilima Yanis Lenne i "stroj za golove" Hugo Descat. Na golu su Marin Šego i Kevin Bonnefoi koji kada imaju dan mogu lagano imati 15+ obrana . Forma i domači teren za pobjedu Montpelliera a moguče i hendikep -1.5.

Za narodni listić

Chekhovski Medvedi (+2.5) - R.N.Lowen 1 1.90 SS

U Medvedima igra večina sadašnjih Ruskih reprezentativaca dok mi je nestalna forma Lowena razlog zašto igram ovaj KH. Lowen je prošao u 1/4 finale dobivši +2 Nexe u gostima,dok su doma izvukli tek remi kontra Našičana. Može Lowen to dobiti i sa više razlike,ali ja ču probati KH na narodni.

Kristianstad - Magdeburg (57.5) 2 1.75 SS

I jedna i druga ekipa vole igrati brzi rukomet,te i jednoj i drugoj više odgovara takva igra nego neki duži i sporiji napadi.Skovde je uspio nametnuti Kristianstadu takvu igru u derbiju Švedske lige,te ih dobio doma 26-23. Magdeburg nije takva ekipa,oni će radije uči u nadigravanje,u kojem su realno kvalitetnija ekipa od Šveđana,te znaju da imaju uzvrat u Njemačkoj.Po meni 60+ golova na tekmi,pa ide over na narodni.

PSG - Bayern 1X 1.70 SS

Kladionice i dalje više vjeruju Bayernu nego PSG-u,ali ne znam na kojim osnovana. PSG je nakon pobjedu u Munichenu slavio i u gostima kod Strasbourga te zadržao 3 boda minusa (igrao sam Lille kolo prije toga,a onda i PSG za vikend na preporuku frenda). Bavarci su remizirali doma sa Berlinom,a imaju isti problem kao i u tekmi sa PSG-om (a imače i večeras),a to je izostanak Lewandowskog i Gnarbija u napadu,a danas neće biti ni Zulea u obrani. Gledao sam prvu tekmu i ovdje iz zezancije stavio da bi i Mbappe mogao 2.5 over,a danas kada se Bayern treba otvoriti jer moraju zabiti minimum dva gola,tek če onda za Mbappea i Neymara biti mjesta u kontri.Možda je bolje odigrati oba daju gol i 3+ po 1.65,ali ja ču probati 1X. Nije ih Barcelona dobila u Parizu,mislim da neće ni oslabljeni Bayern. Ali misliti je d... znati,pa zato na narodni.
By petko87
#147612 @kolokolo50
Sutevi u okvir gola 9.5 vise bet365 1.61
Ovo bi trebalo da dodje lagano, bajern u prvoj imao 12 a psg 4
Sada bajern mora da juri rezultat sto otvara prostor psgu za kontre a i ocekuje se mec na dosta golova opet.
Cak mozda i zuti kartoni 5.5 + 1.90
By kokolo50
#147635 Slažem se sa tobom petko87,i udarci i kartoni bi mogli lako doći,barem su 50/50 :D
Ono što je bitno za golove je da je na Allianz areni padao onaj maltene gusti snijeg,koji je smetao više obrambenim igračima i golmanu nego napadačima. Nisam ziher da li Allianz arena ima krov,ali iako vjerujem da ima vrhunsku drenažu,taj snijeg je utjecao po meni dosta na igru. Bayern je recimo kontra Union Berlina imao 14 udaraca na gol,od toga tek 2 u okvir gola. Trebaju im minimum dva gola i šuteva će u okvir biti,ali vjerujem da će i obje obrane večeras puno više raščistiti nego prvu tekmu.
By petko87
kokolo50 wrote:Slažem se sa tobom petko87,i udarci i kartoni bi mogli lako doći,barem su 50/50 :D
Ono što je bitno za golove je da je na Allianz areni padao onaj maltene gusti snijeg,koji je smetao više obrambenim igračima i golmanu nego napadačima. Nisam ziher da li Allianz arena ima krov,ali iako vjerujem da ima vrhunsku drenažu,taj snijeg je utjecao po meni dosta na igru. Bayern je recimo kontra Union Berlina imao 14 udaraca na gol,od toga tek 2 u okvir gola. Trebaju im minimum dva gola i šuteva će u okvir biti,ali vjerujem da će i obje obrane večeras puno više raščistiti nego prvu tekmu.

Da da ima smisla. Videcemo. Srecno!
By SergioRodriguez
#147644 Po meni je PSG-Bayern klasicna no bet utakmica. Otvoriti pivu zavaliti se na kauc i nadati se spektaklu kao u Munchenu.
Hoce li pobjediti strasna kontra PSGa ili fantasticna igra Bayerna to samo onaj gore zna.

Bayern je u prvoj utakmici razvalio francuze, dugo nisam gledao utakmicu u kojoj je toliko dominantna ekipa izgubila nakon 90 minuta.
Psg opasan u kontri sve stoji, ali kod golova je reakcija Bayernove obrane bila bas mlaka dok s druge strane Navas je drzao Psg u igri svojim bravurama.

Lewa je nenadoknadiv gubitak, siguran sam da bi sa njim u prvoj utakmici Bayern isao sa prednosti n a Park princeva ali i ovako su mogli uz malo bolju vecer sto se tice realizacije i koncentracije.

PSG ne briljira, na domacem terenu u prvenstvu imaju poraze od Lyona,Monaca i Lillea dok ih je u Ligi prvaka porazio Manchester u grupnoj fazi.

Ono sto mi daje nadu da bi Bayern ovdje mogao nesto reci je utakmica PSG-Barcelona. Nakon sigurne pobjede Parisa u spanjolskoj isto tako se ocekivala rutinska utakmica uz lagane golove iz kontri. Psg je izvukao 1:1 ali tko je gledao utakmicu zna da samo velikim cudom Barcelona nije imala 2-3 razlike do poluvremena.
Psg je ekipa koja se ne brani dobro, imaju fantasticnog golmana i fantasticne individualce prema gore. Hoce li uspjeti iskontrirati Bayerna ostaje da vidimo,prostora bi trebalo biti ali ja sam uvijek za ekipu koja dominira na terenu.

Nadam se da ce se Flick odluciti za stoperski dvojac Alaba-Hernandez gdje bi trebao imati strasno brzu i pokretnu obranu uz Pavarda i Daviesa. Izostanak Sulea je po meni samo plus za momcad Bayerna, barem kada su Mbape i Neymar s druge strane.

Mozda pokusati na neke golove jer ce prilika sigurno biti, kartoni su takoder solidna opcija, konacan ishod samo za najhrabrije, nadam se pobjedi bavaraca.

Sretno !!