Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By ottorinator
kokolo50 wrote:GOG - Wisla 1 1.65 SS

Prvi dvoboj 1/4 finala EHF kupa. Tekma u kojoj su šanse za prolaz 50/50 te če se sve riještiti u drugoj utakmici u Poljskoj. 2019 u LP GOG je kod kuče pobijedio 28-27,dok je Wisla bila bolja na svom terenu 27-24.U toj drugoj tekmi GOG je vodio 22-17 u 45 minuti, da bi Wisla tada napravila 8-0 seriju za +2 koje je održala do kraja. O GOG-u san već pisao da je spoj iskusnih starih i mladih novih reprezentativaca Danske. U jakoj i izjednačenoj Danskoj ligi imaju 1.mjesto nakon prvog dijela,a i u drugi dio su ušli laganom pobjedom nad Koldingom 36-28. Wisla pobjeđuje sve u Poljskoj a onda "naleti" na Kielce i "dobije po nosu",i to tako već godinama. Iz kluba je otišao i završio karijeru jedan od največih Hrvatskih pivota,Renato Sulić. Ali zato su tamo Leon Šušnja,Lovro Mihić,te Ivan Stevanović. Da je Stivi u top formi onda bi razmislio šta da igram,ali jedno pred kraj prošle godine dobio je koronu,te uz to vezano i probleme sa štitnjačom i srcem,te još uvijek nije u natjecateljskoj formi za tekme. Po meni pobjeda domačina doma,možda i hendikepom -1.5,a odluka če pasti u Poljskoj.

Montpellier - Fuchse Berlin 1 1.65

Isto kao i kod tekme GOG - Wisla,odluka o putniku na Final4 će pasti u Berlinu. Radi se o dvije izjednačene ekipe,a zbog trenutne forme i domačeg terena malu prednost dajem Montpellieru. Osim Truchanoviciusa koji je ozljeđen već duže vrijeme, ekipa Montpelliera je potpuna i očekujem da doma pobijede ekipu iz Berlina. Fuchse je također kao i Montpellier prepun raznoraznih što sadašnjih što bivših reprezentativaca, ali mi se čini gledajuči ih u Bundesligi da su ekipa kojoj,kad igraju protiv jačih ekipa,uvijek fali ono nešto da bi bili izvrsni. Imaju dva bitna izostanka pred ovaj meč,Paul Drux koji pokriva pozicije LV i SV,tako da će Holm i Anderssen danas morati puno više odigrati,te lijevo krilo Miloš Vujović. Obrana na čelu sa Milosavljevom,te Gojunom,Kopljarom i Marsenićem izgleda dobro,ali će imati problema sa Portugalskim pivotom Borgesom te brzinom Simoneta,Portea,Richardssona i Villeminota izvana,dok su na krilima Yanis Lenne i "stroj za golove" Hugo Descat. Na golu su Marin Šego i Kevin Bonnefoi koji kada imaju dan mogu lagano imati 15+ obrana . Forma i domači teren za pobjedu Montpelliera a moguče i hendikep -1.5.

Za narodni listić

Chekhovski Medvedi (+2.5) - R.N.Lowen 1 1.90 SS

U Medvedima igra večina sadašnjih Ruskih reprezentativaca dok mi je nestalna forma Lowena razlog zašto igram ovaj KH. Lowen je prošao u 1/4 finale dobivši +2 Nexe u gostima,dok su doma izvukli tek remi kontra Našičana. Može Lowen to dobiti i sa više razlike,ali ja ču probati KH na narodni.

Kristianstad - Magdeburg (57.5) 2 1.75 SS

I jedna i druga ekipa vole igrati brzi rukomet,te i jednoj i drugoj više odgovara takva igra nego neki duži i sporiji napadi.Skovde je uspio nametnuti Kristianstadu takvu igru u derbiju Švedske lige,te ih dobio doma 26-23. Magdeburg nije takva ekipa,oni će radije uči u nadigravanje,u kojem su realno kvalitetnija ekipa od Šveđana,te znaju da imaju uzvrat u Njemačkoj.Po meni 60+ golova na tekmi,pa ide over na narodni.

PSG - Bayern 1X 1.70 SS

Kladionice i dalje više vjeruju Bayernu nego PSG-u,ali ne znam na kojim osnovana. PSG je nakon pobjedu u Munichenu slavio i u gostima kod Strasbourga te zadržao 3 boda minusa (igrao sam Lille kolo prije toga,a onda i PSG za vikend na preporuku frenda). Bavarci su remizirali doma sa Berlinom,a imaju isti problem kao i u tekmi sa PSG-om (a imače i večeras),a to je izostanak Lewandowskog i Gnarbija u napadu,a danas neće biti ni Zulea u obrani. Gledao sam prvu tekmu i ovdje iz zezancije stavio da bi i Mbappe mogao 2.5 over,a danas kada se Bayern treba otvoriti jer moraju zabiti minimum dva gola,tek če onda za Mbappea i Neymara biti mjesta u kontri.Možda je bolje odigrati oba daju gol i 3+ po 1.65,ali ja ču probati 1X. Nije ih Barcelona dobila u Parizu,mislim da neće ni oslabljeni Bayern. Ali misliti je d... znati,pa zato na narodni.

Bravo majstore za sada...nisam te na zalost ispratio danas, ali svaka cast na analizama i trudu.
By kokolo50
#147690 PSG mi ruši veliki narodni,ali nije jedini. Šteta što im Bayern nije onda i drugi utrpao. Glavno da mi je glavni rukometni i još jedna razrada rukometa prošla. I pustit ču se nogometa,neka to drugi analiziraju :D