Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By NikadNikomIzvini
#148558 Ako neko ima u ponudi mec Monterrey-Atletiko Pantoja trebalo bi da bude dosta golova 4+,5+...Razlika u klasi ogromna...Meksikanci prvi mec dobili u Dominikani 3:0 moglo je biti duplo vise(gledao sam mec posto sam to vece ranije zavrsio sa NBA) a igrali su sa kombinovanom postavom sto ce vrv i veceras ali igraju kuci i ocekujem punu mrezu golova ekipe iz Dominikane.
Ja mec nemam u ponudi pa cu morati da cekam live ako bude,mec pocinje u 4h
By Lillard #0
NikadNikomIzvini wrote:Ako neko ima u ponudi mec Monterrey-Atletiko Pantoja trebalo bi da bude dosta golova 4+,5+...Razlika u klasi ogromna...Meksikanci prvi mec dobili u Dominikani 3:0 moglo je biti duplo vise(gledao sam mec posto sam to vece ranije zavrsio sa NBA) a igrali su sa kombinovanom postavom sto ce vrv i veceras ali igraju kuci i ocekujem punu mrezu golova ekipe iz Dominikane.
Ja mec nemam u ponudi pa cu morati da cekam live ako bude,mec pocinje u 4h

Imam 5+ po kvoti 2,mozda bolje cekati live?
By Lillard #0
NikadNikomIzvini wrote:
NikadNikomIzvini wrote:Ja bi uzeo svakako.e sad ja nemam u ponudi pa moram da cekam live

Nemam mi u Socceru ni u Admiralu

Ispraticu sa nekih 30-ak € onda.Rado bi ti pomogao da znam dje ima tamo nego sam iz Cg nadjoh taj par a tebi ne znaci to nista
By Lillard #0
#148590 Ovo se na jednoj polovini igralo,Dominikana i fudbal.Citam i u komentarima dolje kako su ih pokrali za jedan gol.Po ovome mogu im 5 dati vec u prvom,samo je pitanje koliko ce zapeti da im daju 5 golova poslije 3 u prvoj.Ima li dje prenos da gledamo?