Nogomet, tenis, hokej, rukomet itd.
By kokolo50
#153647 Jako loš Veszprem. Ne postoji vođa na terenu koji če preuzeti odgovornost. Kad su ostali bez Blagotinšeka i obrana je pukla. Svaka čast Nantesu,bude li Nielssen ostao u ovoj formi za Final 4 biti će svima problem sa njima. Po svemu sudeči finale PSG - Barcelona, ali kako je bilo zadnjih godina na Final4 ne bi na to stavio pare.Odigrat će se jače za vikend kad dođe ponuda za Final4 EHF kupa.
By kokolo50
#153732 Michael Damgaard (4.5) over 1.85 SS

Igrač koji je po napadačkim sposobostima u svojoj generaciji u rangu jednog Hansena ili Laugea Schmidta,ali da bi bio konstanta u Danskoj repki ima jednu manu,a to je da ne igra obranu.U Magdeburgu je godinama igrač koji u napadu ima apsolutno sve ovlasti, koji put to izgleda poput Hardena u NBA. Zadnju tekmu u porazu prije pet dana od Leipziga imao je šut 9/12. Kolo prije toga u pobjedi 25-21 protiv Bergischera imao je šut 14/20. Kolo prije toga protiv Ballingena 4/8. Radi se o igraču koji ne puca sedmerce,za to je zadužen Magnusson,te o igraču koji igra između 30,35 minuta po tekmi,ali samo u napadu.Zna imati i očajan šut na tekmi i možda bi zbog penala Magnusson bio i bolji izbor jer on je recimo isto uvijek oko 5+ golova na tekmi,kontra Kristianstada u 1/4 finalu je zabio 21 gol u dve tekme (12+9) dok je Damgaard zabio 10 (5+5) ali ja ču probati Damgaarda (bit če ona iz Huga "izaberi jedan broj,sigurno češ pogriješiti") dok Magnusson ide na narodni.

Ivek (Hans) - Lindberg (4.5) over 1.75 SS

Moram provjeriti koje je Ivek godište,ne bi me čudilo da su on i Lazarov išli skupa u vrtić.Neuništivo desno krilo Fuchsea,koji je do prije samo koju godinu još dijelio minute sa "labudom" Hansenom na desnom krilu Danske repke.Prvi izvođač sedmeraca kod Fuchsea i igrač za kojega je izrađeno dosta napada u Fuchseu. Imat će zasigurno 45+ minuta na tekmi (ostatak če dobiti Chrintz,ali samo ako Iveka ne bu išlo). U tekmama kontra Monpelliera u Francuskoj je Ivek zabio 2 gola dok je Chrintz zabio 4,ali je zato u uzvratu kad se lovio Final4 Ivek zabio čak 12 golova.Slobodno se može reči igrač za velike tekme i najbolji kad je navažnije.U dvije tekme ove sezone protiv Lowena nije bio najuvjerljiviji 4/6 u porazu doma i 3/7 prije nekih mjesec dana u pobjedi u Manheimu (3/4 iz penala i 0/3 iz igre) tako da po toj statistici nije za over.Po statistici jedini igrač koji je "pokrio" over u te dve tekme je Marsenić koji ima marginu 2.5.Ali napominjem još jednom,ovo nije prvenstvo već Final4 EHF kupa i tu ne igra statistika već iskustvo igrača koji znaju igrati velike utakmice,a Ivek to sigurno je.

Inače najbolji strijelac u zadnje vrijeme u ekipi Lowena je Jerry Tollbring,što iz kontri što iz penala,a ne znam kakva je situacija sa Gensheimerom jer Jerry igra na njegovoj poziciji. Abutović i Nielsen su moguče out za tekmu (nije 100% sigurno)što je minus za obranu Lowena, kao i golman Appelgren,a u kakvim je problemima domačin,te zašto je moguče da su ova dvojica out je to da je sa studiranja u Hong Kongu !? došao u Lowen i potpisao ugovor za Final4 Kim Ekhdal du Rietz! Znači čovjek se oprostio od rukometanja dok je igrao u Lowenu,vratio i odigrao par sezona u PSG-u,te opet odustao i otišao na studij u Hong Kong i sada nakon šta nije igrao ozbiljan rukomet dosta vremena lik igra Final4 EHF kupa. Kim je uvijek bio dobar obrambeni igrač i zato mislim da nema ove dvojice i da je došao da "popuni" prije svega rupu u obrani.Lowen je u velikim problemima u zadnje vrijeme, izgubili su sve tri utakmice u 5.mjesecu,uključujuči i domaču od Fuchsea 24-27 tako da mi 2 2.90 ili X2 2.15 ili vrlo vjerojatni hendi +1.5 na Fuchse djeluje itekako privlačno.
Za tekmu Magdeburg - Wisla po meni su šanse 50/50 i od jutros je koeficijent na Magdeburg sa 1.35 skočio na 1.55 dok je po meni realniji 1.70. Ako dođe do 1.70 to bi mi i imalo neki value dok mi ovih 1.55 baš i nema.

Evo stalno radim edit posta da ne pišem novi :D

Probat ču još na narodni od nogometa

Werder Bremen - Mochengladbach 1 2.50
Elche - Athletic Bilbao 1 2.00
Huesca - Valencia 1 1.70

Sve margine su iz Supersporta,igraju se zadnja kola u Njemačkoj i Španjolskoj i sve ekipe se bore za ostanak u ligi.Možda najzanimljivije če biti na tekmi u Španjolskoj između Valladolida i Atletico Madrida gdje Valladolid čeka kiks Elchea ili Huesce da bi pobjedom osigurao ostanak,dok pobjeda Atleticu donosi naslov prvaka Španjolske.
By Rovinjez
#153750 gensheimer je operirao koljeno ako se ne varam tako da nece njega biti jos jedno vrijeme ali dzabe kad tollbringa nigdje nema koji ionako ide u GOG na kraju sezone jer mu se ne sjedi na klupi vise, lindberga definitivno igram a ja cu magnussona ispred damgarda, kako si reko puca penale a cak i ako promasi jednog sutira dalje i mislim da ako tu bas grdo ne uprska da ce dati jos 2-3 iz igre i da ce biti dovoljno, u cetvrtfinalu je wisli gidsel s te pozicije zabijao 4 i 6 a on penale ne sutira
By kokolo50
#153756 Je u pravu si za Magnussona,on je daleko najbolji strijelac Magdeburga ove sezone sa 192 gola,i jedan od najboljih strijelaca lige.Prešao je granicu 5.5 golova u 7/8 zadnjih tekmi u Bundesligi. Damgaard je neko vrijeme vukao ozljedu,a čini mi se onda i Covid,krenuo je u sezonu sa za njega standardnih 10+ šuteva po tekmi i onda ga jedno 15,16 kola nije bilo nigdje,u jedno 10-ak utakmica nije ni odigrao. Tek su zadnja 3 kola počela ponovno rasti njegove brojke šuteva (8,20,12). Očekujem ga i danas na 10-ak šuteva iz igre,teško dobiva 2 minute jer igra samo u napadu dok ga u obrani mijenja Charapkowski koji napad odigra samo ako je neka kontra ili ako nešto odigraju u prvih par sekundi napada kad je nepostavljena protivnička obrana. Magnusson odlično izvodi sedmerce,ali ako fula znalo se desiti da i Hornke preuzme izvođenje,mada Magnusson može u over i iz igre jer ne vjerujem da će Steinert danas dobiti neku minutažu na DV,možda 10-ak minuta da odmori Magnussona.
By forza
#153767 zanimljivo da bas danas u rosteru imaju Gensheimer,Lagarde pa cak i ovi sto su vukli povrede Lagregren,Kohlbacher,Abutovic i Nilsson... htio sam Schmida over jer izvodi sedmerce i sto je ocaj vanjska linija Lowena i on ce preuzimati kad niko ne bude imao muda a i ovako bez sedmeraca uzima veliki broj suteva jer je tata mata u ovoj ekipi. Sa druge strane mi se jos svida Szita over 3.5 iz Wisle,vanjski u Wisle su uglavnom vise odbrambeno orjentisani - Szita ima strasan sut kad se podigne sa 9 metara,zna i probiti na liniju 6 metara,ima velike ovlasti jer se ocekuje u buducnosti da bude nositelj i u klubu i reprezentaciji,98 godiste strasan potencijal...
By kokolo50
#153775 Schmidt puca penale,ali je zadnje 3 tekme svaki put fulao prvi pa je Tollbring nastavio umjesto njega. Nadam se da će danas biti precizan ako si ga igrao,on i Kolbi imaju dobru igru 2na2 i Kolbi zna dosta sedmeraca izvuči na tekmi.