samo titula prvaka moze donekle izvuci ovu sezonu za jedne i za druge tako da treba ocekivati odlicnu borbu, marguc prvi penaldzija tako da bi cak samo preko toga mogao prebaciti ako bude koncentriran a i bez tog za ocekivati je da igra citav susret i kako god ocekujem da to prebaci
Mads Mensah Larsen over 3,5 (1,85) SS
kod flensburga bolesni sogard i petersson tako da vanjska linija mensah, gottfridson i rod mora prakticki sve sama iznijeti, mensah je daleko najagresivniji prema golu od njih i za ocekivati je 10+ suteva od njega i valjda ce barem 4 pronaci svoj cilj
Ja cu jos uzeti Kaspareka po 2.5, zadnje 2 medusobne zabio po 5 komada, jedini pravi desni vanjski dok se ne vrati Stepancic, neznam kakva je s njim situacija.
I Vuko me na 2.5 uvijek vuce, ali dosta los postotak suta ima u zadnje vrijeme a Markusen je solidna zamjena pa cu ga ipak preskociti
Marguca nije bilo 2 tekme prije prošlog kola i Tatabanye kad je zabio 4 gola,od toga 3 iz penala. U te dve tekme igrao je Siskarev dok protiv Tatabanye nije igrao,pa vjerujem da je to Davies radio neke rotacije i možda malo odmarao Marguca. U te dve tekme penale je pucao Mahe,ali je Marguc preuzeo čim se vratio,pa se nadam da će uspjeti zabiti Mikleru i Mirku gol iz penala i poneki iz igre.U Supersportu je Marguc već 4.5 a over 1.75.
Johanes Golla (3.5) over 1.85 SS
Sad kad je još više skračena rotacija Flensburga Golla mi je i dalje jedna od prvih opcija. Golla je odličan realizator,ali se i njemu desi dan kada nemre ništa zabiti. Prošlo kolo protiv Lemga 1/5,dok je Hald Jensen zabio 4/6. Hald Jensenu je primarna zadača obrana,a u napadu igra ili kad Golla dobije 2 minute,ili kad ga ne ide. Vidjet če mo hoče li Magdeburg odigrati 6-0 ili 5-1 sa O Sullivanom prema Gottfridssonu ili Mensah Larsenu,ali kako god bilo kad obrana izađe na šutere onda se spušta lopta Golli na crtu. U tekmi odigranoj u Magdeburgu koju je Flensburg dobio 33-29 Golla je zabio 8/10 a Mensah Larsen 8/12,a tada je Flensburg imao puno bolju rotaciju.
Nešto za narodni listić...
Stanislav Kasparek (2.5) over 1.75 SS
Ozljedom Stepančića jedini pravi desni vanjski u ekipi Pick Szegeda. U obje prvenstvene tekme ove sezone je prešao ovu granicu kontra Vezsprema. Da je granica gol viša ne bi ga uzimao,ali ovu marginu ču probati.
Bogdan Radivojević (4.5) over 1.70 SS
Prvi izvođač 7 metara kod Szegeda.A kad imate u ekipi na crti pivota kakav je Bence Banhidi,a s druge strane u obrani Blaž Blagotinšek i Andreas Nilssen,onda znate da možete očekivati bar 3-4 sedmerca. Plus koji gol iz igre i koja kontra i "Tazmanijska zvijer" bi morao u over.
Vuko Borozan (2.5) over 1.55 SS (palo na 1.55 jer če vjerojatno uskoro na 3.5 margina)
Richard Bodo (2.5) over 1.85 SS
Njih dvojicu uzimam samo zbog margina,da su recimo za gol veče kod obojice onda bi ih propustio. Obojica mogu ovo preči u 10 minuta,ali ako nisu pri šutu onda ima drugih opcijau napadu,naročito u Vezspremu.
kokolo50 wrote:Hebiga Sergio,škrabaš manje od mene pa 10 minuta prije postaviš pickove.
Bitno da smo na istom tragu, i da se navecer zeleni