Začudilo me jučer kako je FTC lagano dobio Marseille,ali onda kada vidim da je Marseille imao 3/12 realizaciju igrača više a FTC 6/6 sve mi je jasno.Ne sječam se kada sam vidio u vaterpolu da netko ima 100% realizaciju igrača više,naročito na ovom nivou i kontra ovakve ekipe. Kako bilo FTC Budapest je zasluženo u polufinalu gdje ih čeka ekipa Brescie.U utakmici Brescia - Jug igrać više je bio 4/9 na obje strane.Jug je cijelu utakmicu zaostajao 1 do 2 gola razlike,te se čak i 2 puta vračao u egal. Kod rezultata 11-10 za Bresciu Garcia je prvo fulao za izjednačenja,a zatim zaradio isključenje.Cannela je minutu prije kraja zabio za 12-10 i tekma je bila riješena.Ove dvije ekipe su se sastale u 12.mjesecu prošle godine,te u ožujku ove,i oba puta je Brescia slavila,10-7 u Mađarskoj i 9-6 kod kuče. Brescia je u strašnoj formi, nakon dugo godina su detronizirali Pro Recco u Italiji i mislim da če se danas ovo 1/2 finale igrati do zadnje lopte,a ne bi me čudilo ni da dođe do peteraca.Po meni su šanse 50/50 a kontrahendi da Brescia ne gubi -2 mi je jako dobra opcija.
Pro Recco - Barceloneta 1X 1.40 SS
Obje ekipe su jučer lakoćom dobile svoje 1/4 finalne dvoboje,Recco Hannovera 16-9 a Barceloneta Olympiakos čak 22-9.Ali koliko god dobar bio Olympiacos najbolji Grčki igrači ne igraju tamo več po najjačim Evropskim klubovima. Pro Recco je nakon dugo godina izgubio naslov prvaka Italije,pa je za najskuplju svjetsku ekipu u vaterpolu must win osvajanje LP. Barceloneta je ekipa sastavljena od Španjolskih reprezentativaca uz poneko pojačanje i uvijek je nezgodan protivnik.Ono što im ne ide u prilog da su u zadnjih 9 međusobnih susreta doživjeli isto toliko poraza od Pro Recca. Iako očekujem pobjedu Recca danas,ipak je ovo polufinale na 1 utakmicu i iznenađenja su moguča, pa zbog toga ide sigurnija opcija 1X.
Bjarki Mar Ellison (5.5) over 1.70 SS
Bez Bjarkia Lemgo nema šta tražiti danas kontra Melsungena. Prvi izvođač 7m kod Lemga i njihov najbolji strijelac.U tekmi kontra Kiela 6/6 od toga 3/3 sa 7 metara. U prvenstvenom porazui 27-21 kod Melsungena 6/10 od toga 2/3 sa 7m. Bude li i danas imao 3-4 sedmerca i bude li precizan,trebao bi po meni proči ovu marginu. Jučer je Lemgo napravio veliki preokret kontra Kiela od -7 na poluvremenu,pa se nadam da nisu izgorili za današnju tekmu. Ostale margine su mi malčice prevelike,a ne želim opet mazohistički uzimati Marića na 1.5,naročito jer je koeficijent 1.65 za over.
Nadao se Carlabogardu na 2.5 i Kuhnu na 4.5 ali kladare nista ne prepustaju slucaju